Mamici de iulie - august 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Larisa patutzul asta e un model nou aparut aici. Trebuia sa apara din aprilie si l-au mai amanat si abia din mai a fost disponibil. Si e curios ca e model nou si era deja la reducere cu 10 lire. Modelul care il ai tu este graco contour electra daca nu ma insel. Ala aici costa 100 de lire iar asta asa colorat era 80. Ma asteptam ca asta fiind model mai nou sa fie mai scump dar e mai ieftin ca ala contour electra. Ce mi-a placut in afara de culorile astea este ca saltelutza de la el se scoate si se ataseaza bratele alea cu jucarii si devine playmat sil poti pune pe jos.
Acum intrebare pt mamici experimentate (Huacin te rog scoate enciclopedia ):
Noi am luat patutzul si am mai cump si o saltea separat care se potriveste la tipul asta de pat. Acum dilema: in cartea de la patutz scrie ca la basinet sa folosesti numai salteaua lor fara alta, in instructiunile de la saltea scrie ca se poate folosi si in basinet si jos. Voi cum ati folosit salteaua?
Mentionez ca saltelutza cumparata separat e sg model care se potriveste la dimensiunile tipului asta de pat care aici se cheama travel cot. Sper sa fie buna ca scrie ca e cu sistem trio air flow si are o fatza care o pot scoate si spala la masina ca sa se evite alergiile si acumularea de praf pe durata folosirii.
Alta intrebare voi ati folosit pt bebelusi scaunele alea portabile care vibreaza? Nu stiu cum se cheama in ro pun link sa vedeti despre ce vb: http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruActiveBaby/BruActiveBabyRockersBouncers/711233 . Mie mi-a maim placut si asta ca are si copertina aia: http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/bruactivebaby/bruactivebabyrockersbouncers/711209 .
Oare sunt folositoare la ceva? Adik e bun ca ziua sa nu il tii pe baby numai in patutz si scaunelul asta il poti lua dupa tine prin casa. Nu stiu daca sa luam sau nu.

------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

eugencm eu as vrea listuta te rog. O poti trimite tu pe contul comun daca ai timp? merci mult.
Mitza 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Leistra, chiar ii citeam ieri sotului meu despre ce scriai tu in mesajul anterior...si aici ni s-a spus ca in alte tari gen UK, Olanda se prefera mult nasterea acasa din varii motive: cheltuieli mai mici pt spitale in primul rind si apoi efectiul benefic asupra mamelor care nu mai sunt "smulse" din mediul lor si deci factorul stres se diminueaza mult...si am inteles ca oricum vine moasa acasa si ea este in legatura cu spitalul ca in caz de ceva complicatii sa se poata interveni de urgenta. Asta e teoria ce ni s-a prezentat noua, acum spune-ne tu daca e asa sau nu...si, mai ales, daca ai posibilitatea alegerii intre a naste acasa sau la spital...
Pupi,
Tatiana, , 34 w

Mergi la inceput

Tatiana si aici poti alege sa nasti acasa sau la spital. Si tot asa cand nasti acasa ei zic ca e mai bine pt mama ca nu e smulsa din mediul ei si etc. Dar am observat ca maj mamicilor la prima nastere opteaza pt spital de frica sa nu se intample ceva. Mamicile care au mai nascut deja aleg mai degraba nasterea acasa daca nu au avut deloc pb in sarcina.
Eu sunt mai paranoica asa ca am ales spitalul. Daca Doamne fereste se intampla vreo ceva sau e vreo urgenta macar au toata aparatura acolo. Poate si faptul ca mama lucreaza intr-un spital si am crescut in mediul asta pe mine spitalul nu ma intimideaza deloc eu ma simt acolo ca acasa si in sigurantza.

------------------------
33+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

am si eu niste sfaturi utile pentru dupa nastere, luate tot de prin forum...am sa le trimit in contul comun

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

leistra, stii....pe mine mama m-a nascut acasa din cel putin doua motive:
-eram al doilea BB si "modelul" asta cica are viteza la livrare marita;
-facuse ceva efort in ziua respectiva si durerile au inceput la miezul noptii, contractiile puternice si...pana tata s-a mobilizat sa cheme medicul...pe mine deja ma aranjase .
Avusese grija sa aiba cele necesare (fase sterile, vata...etc. tot ce trebuie unui nou nout) si la 4 dimineata toata lumea era fericita, iar fratele meu (avea trei anisori) raspandea vestea vecinelor (mai ceva ca Mediafax) ca "are mama o papusa mica in pat".
Asa cum zic si fetele am auzit ca e chiar o moda si vb de tari avansate, insa mama (care e si de specialitate) sustine ca cel putin prima nastere sa fie intr-un spital.

Tu esti in reltii bune cu vecina de care povesteai? Sunt curioasa care e motivul ei?!

Ce papa bun pregatesti tu acolo, da-mi si mie o idee de meniu?

PS:daca sunt prea curioasa accept sa-mi tai "nasul". Te pup !

georgiana 36 w

Mergi la inceput

Fetele m-au sunat astia de la agentii si azi la 2 merg sa vad una dintre case ca v-am zis ca sunt doua in zona aia si ambele aproape de statie si de magazine.
Acuma la 2 merg sa vad una cu 2 dorm care vor 825 pe ea si are si gradina numai ca e pavata deci nu cu iarba dar e ok si asa, macar e gradina. Oricum vreau sa vad interiorul.
Si maine seara la 6 si un sfert mergem sa vedem asta care se elibereaza pe 25 aug si i-am zis la tel la agent ca pai eu merg sa o vad seara si daca cineva merge a doua zi si o ia cum au facut cu cealalta casa? Si el mi-a zis ca isi cere scuze pt incurcatura de data trecuta si ca acum va astepta sa vb cu mine miercuri sa ii zic daca ne-a placut si o vrem sau daca poate sa o arate si la altcineva. Pai asa mai vii de acasa nu trimiti doua cupluri sa o vada si nu lasi sa zica fiecare ce parere si-a facut.
Va pup si intru cand vin sa va zic cum era casa. Uff sper sa fie ok si din astea doua una sa fie buna sa scap odata de toata nebuneala asta.

------------------------
33+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

LEISTRA:Citisem de ieri mesajul dar n-am mai apucatsa-ti raspund...Interesant...dar totusi trebuie sa fie macar a2-a nastere, zic eu...Probabil e mai putin stresant...esti acasa...alte conditii..fara nici un fel de stres...decat cel al nasterii...
In ceea ce priveste despicatul firului s-ar putea sa te iau...!!!...
EUGCEM:DA..VREAU LISTUTA...
LARISSA:bafta la medic..sa ne soui dupa..
Mada MXM:bafta si tie cu casuta...nu stiu de ce am filingul ca totusi pana la urma o iei pe cealalta...din 25 aug

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Irinuca felicitari pentru bebe mic acuma cred ca deja il tii in brate!
Sabana incepem galeria pentru tine hai Sabanaaaaa!
Oare ce face Cristina_Ioana?Ce minunat trebuie sa fie cu Luca in brate!
Mie nu mi-e bine.Ma dor picioarele, my name is big foot si car dupa mine peste 20 kg in plus.Si ma dor degetele de la miini, nu le pot controla, nici nu pot tasta bine cu ele parca am artrita.O fi de la sarcina?
Apa beau multa dar mi s-a facut greata la un moment dat de la atitea lichide.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millikiki spune:

Buna fetelor ce mai faceti?FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT PINA ACUM REFACERE RAPIDA SI BEBEY FARA COLICI SI MANCACIOSI.
EUGCEM-vreau si eu listuta dar eu nu am parola de la contul comun daca poti sa mi-o dai si mie ar fi ok,daca nu si esti amabila mi-o poti trimite in mail millikiki@yahoo.com
Fetelor vreau si eu 2 sticlute din acelea pentru colici sper ca nu m-am trezit tarziu eu pot pune chiar astazi bani am posta linga mine.Plizzz ajutatima si pe mine.

Mergi la inceput