Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

am vrut sa zic extrauterina,...sper ca m.ai inteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Da OANA am inteles...eu nu stiu cat va trebui sa astept pana sa avem unda verde la proiectul , macar voi sa reusiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Nadya am aflat si eu de la Megbeng ce ti s-a intamplat si imi pare tare rau,n-am cuvinte....Fi tare...Si nu te izola de cei din jur,lasa-i sa te ajute,sa te iubeasca asa cum meriti...
Of....sper sa te refaci rapif fizic si mai ales sufleteste,noi suntem aici pentru tine...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Nadya: incearca sa comunici cu sotul tau, incearca sa-i spui tot ce simti, tot ce gandesti, treceti impreuna prin asta, doar de-aia suntem "impreuna la bine si la greu"...stiu ca sfaturile sunt usor de dat insa eu ti-am spus parerea mea, tu faci exact cum simti tu; important e ca noi suntem alaturi de tine, te iubim mult, te intelegem si te sustinem

oanabbb: draguta, daca a doua liniuta nu ti-a iesit la fel de intensa sau chiar mai inchisa decat prima liniuta inseamna ca testul de ovulatie a fost negativ. Parerea mea e sa mai incerci cate un test in fiecare zi maine si poimaine si ai sa vezi ca se va colora si mai tare a doua liniuta. Din momentul in care va avea a doua linuta cu aceeasi intensitate ca prima liniuta insemna ca ovulatia se va produce peste 24-48 ore si cel mai bun moment pentru prestat este peste 24 ore dar nu mai mult de 48 de la cele doua liniute colorate la fel de intens. Daca folosesti Dr. Sigur tot ce ti-am scris eu scrie si pe prospectul lot.
Deci a doua liniuta mai slab colorata inseamna test negativ. Eu cred ca mai ai vreo 3 zile pana la ovulatie...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

MISHULINA si BUBULEANA va multumesc si sa stit ca chiar va simt langa mine chiar daca e numai virtual stiu ca va ganditi la noi...

Mergi la inceput

BUBULE,da dr sigur am folosit.scrie intr.adevar,dar am auzit
pe forum fete care spuneau ca si dunga slaba la ele era semn de ovulatie.
oricum mai fac test si maine si voi merge si la eco.
si ai dreptate,normal la cm meu de 32 zile,ovulatia ar trebui sa fie dupa z 14,15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oanabbb: de ex la mine la un CM de 28-29 zile ovulatia are loc in Z17-18 ...nu e o regula ca ovulatia sa aiba loc la jumatatea CM, un dr. simpatic ii spunea mitul ovulatiei din Z14 dar nu se intampla asa mereu...

Nadya: cum te mai simti? ai mai vorbit cu sotiorul tau? ma gandesc la tine aaa, si sa stii ca daca ai 25 ani nu esti la jumatate pt ca >20 inseamna intre 20 si 35 ani asa ca esti mult mai tanara de "jumatatea" acestui subiect sper ca te-am facut sa zambesti macar putin

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

NADYA..nu am cuvinte!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

NADYA, acum am vazut, imi pare nespus de rau, nu-mi vine sa cred ce ti s-a intamplat. Trebuie sa fi puternica si sa-l lasi si pe sotul tau sa fie aproape de tine. Si el sufera ca si tine si poate impreuna reusiti sa treceti mai usor peste asta. Cuvintele sunt de prisos, stiu ca suferinta ta este foarte mare, dar sa vezi cu trecerea timpului ranile se vindeca usor usor.

Sa fi tare, puternica si optimista!

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Buna dimineata !
NADIA sper ca te simti macar un pic un pic mai bine.
BUBULEANA azi z 13.ma agit asa ca sunt singurica,daca era sotioru...
ne puneam pe treaba si ce conta cand si cum are loc ov.merg oricum azi la un eco.plus ca iau toate tincturie posibile si imposibile,plus maca si ma gandesc ca de la asta ovulez mai repede.am mai auzit.
de ieri mi.a aparut o scurgere,dar f putin,nu prea pot sa o descriu,nu ma pricep la asta cu albusul de ou.

aaa,si o pupacesc pe LIANA,imi pare rau ca trebuie sa treci acum prin asta,mie mi.e taaaare dor de tine,dar cine e cea mai tare fata de pe forum?cine nu se descuraja niciodata?ai un suflet ff mare si Dumnezeu n.o sa te uite.iute iti trimit o portie de tocinei

Mergi la inceput