Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Nadyasi un. Esti o fata tare puternica.

Liana te pup dulce. Si pe Mishu
De fapt va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Help! Fetelor care aveti experienta in monitorizari, am o intrebare pt. voi: ar fi posibila o implantare de embrion pe un endometru de 5 mm? Hai, poate 5.5, dar nu mai mult.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Nadya, imi pare nespus de rau... nu stiu ce as putea adauga la ce au spus fetele, stiu doar ca , daca incepe sa se formeze acel perete intre soti, creste repede, si mai tarziuva fi din ce in ce mai greu sa il inlaturi! Barbatii reactioneza diferit , dar sufera si ei la fel de mult in asemenea situatii...
Monica_b, eu stiu ca endometrul a trebui sa aiba cel putin 8 mm, poate 7 ar merege, dar 5... nu cred . Dar nu se stie niciodata!
Eu am lasat deocamdata temperaturile, testele de ovulatie etc.Ieri am fost la dr Tutunaru si mi-a recomandat a 2-a laparo... in august. Mai vedem apoi.
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Off, tocmai ma pregateam cu cateva pagini in urma sa intru si eu sa o felicit pe Nadya, iar acum aflu... Fii tare scumpa mea, bebeul tau este mai aproape decat crezi, sunt sigura ca nu va trebui sa faci o pauza prea mare. Te inteleg atat de bine, am trait niste momente ingrozitoare cand am pierdut sarcina, si tocmai de aceea te sfatuiesc ca si fetele, sa nu-l indepartezi pe sotul tau, sa-l lasi sa te sprijine si sa te sustina asa cum stie el, fiindca ii va face si lui bine, se va simti mai puternic, tinandu-te pe tine in brate si stergandu-ti lacrimile. La urma urmei, este problema amandurora, impreuna o veti lua de la capat si veti face un bebe, nu?

Fetelor, am vazut din partea voastra atata suport si caldura incat cu greu mi-am stapanit lacrimile, desi sunt la servici... Ma bucur in continuare alaturi de voi cand reusiti sa treceti la odisee si ma intristez cand vestile nu sunt asa de bune. Ma rog la Dumnezeu sa se indure de noi, cele care ne dorim cu adevarat copilasi si sa ne scuteasca de chinul asteptarii, care nu foloseste nimanui... Tot timpul si energia asta pe care am putea sa le acordam unor sufletele minunate, care ar avea atata nevoie de noi... Si noi de ei... de ce, Doamne, toata incercarea asta? are vreun rost? Probabil ca da, El stie mai bine, eu inca nu L-am inteles. Mi-a spus cineva (mai religios) ca asta e o dovada ca nu iubesc indeajuns pe Dumnezeu. Asa sa fie? imi asum pacatul si ma rog in continuare sa ma ierte.

Nu vreau sa cad in tristeti, vroiam doar sa va spun ca va iubesc si ca mi-e dor de voi, de maine incolo voi fi mai activa, gata, am terminat si cu sesiunea, iar incepand de maine - si cu auditul

Mishulina draga, abia astept sa te vad

Miro, ai fost de nota 20 cu Lolek si Bolek! Sa-ti traiasca bebelina cea minunata din burtik si iti multumim ca nu ne-ai scos din gandurile tale frumoase

Laura, si mie mi-e dor de MOana... sper ca nu ne-a uitat, chiar daca nu mai scrie. Ma intreb adesea ce face, mai ales cand sunt deprimata, ma gandesc ce vorbe cu miez ar zice ea si imi mai trece. Oana, iti trimit un si o , oriunde te-ai afla...

Liana, imi dau seama cat de greu iti este, chiar daca de cele mai multe ori vrei sa pari vesela, ca sa nu ne intristezi pe noi... Si pentru asta te iubesc

Si ca sa o citez pe prietena noastra Cata... zile fertile!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

off, Nadya, ce rau imi pare... nu am cuvinte! inseamna ca DD o sa iti dea un bb repede, ai sa vezi. Incercati sa va apropiati mai mult acum, tu si sotzul tau, presupun ca amandoi sunteti distrusi si credeti ca este vina voastra si ca ati fi putut face ceva... minunea o sa se intample, ai sa vezi.

Monica_b, nu prea are cum, dar Dumnezeu e mare, cine stie? Dar de ce nu remediezi situatia si nu iei niste estrofem??? este super bun, mai ales daca faci stimulare, eu am luat si am ramas insarcinata (a doua luna can am luat), dupa un an de stimuari si endo mic...pt ca si clostylbegity-ul si ova-mit-ul distrug endometrul.

Ma bucur tare mult ca va place numele!!!

Pupicei, Ingeras 15+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nadya fii tare, si nu indeparta sotiorul de tine, sunteti o echipa, si la bucurii dar si la greu, trebuie si el si tu sa treceti si prin necazuri tot de manuta si zambind, o sa va fie mai usor. Pana atunci te pup duce si sa treci cat mai usor prin asta.
Bubulin, am plecat in Z14 la mare si de dimineata faceam anticamera la lab la Giulesti, ca sa nu ma fugareasca doctorul, si apoi am plecat cu inima impacata la mare.
Eu Z21 si ma doare maseaua.

Sheritra

Mergi la inceput

Multam de incurajari, felicia. Si eu stiam ca macar 7 mm trebuie sa fie.
Ingeras eu sint o pacienta f. ascultatoare. Cum doctora nu mi-a zis sa iau decit 10 zile de duphaston dupa ovulatie... ascult pina la noi ordine. La stimularea cu clostylbegit aveam endometrul de 2 mm, intr-adevar. Acum am trecut pe Menogon. Prima luna am avut 7 mm endometrul si degeaba: la 14 de zile punct de la ovulatie a inceput menstruatia. Acum am avut 5.5 endometrul, sint in a 15-a zi de la ovulatie si baiul cel mai mare e ca ieri am facut un test (fara vreo banuiala sau speranta, doar ca sa-l consum) si a iesit pozitiv. Primul test pozitiv dupa 2 ani jumate de tratamente. Nici macar nu ma pot bucura, ca nu mai cred in minuni.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Monica, ESTI GRAVIDA? pai asa ne dai tu vestea? Felicitari scumpa, asta nu-i motiv de tristete, ci de Hai, te rog eu, gandeste pozitiv (ca si testul) ca va fi bine, da? si sarcina usoara!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Vai, Amely, nu te grabi cu felicitarile. Intre un test pozitiv si un endometru de doar 5 mm.... ma tem ca testul a fost gresit. Voi repeta testul diseara si va voi spune daca e sau nu e posibila o sarcina pe 5 mm.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Monica: esti gravidaaaa????? esti insarcinata!!! wow, ce minune!! FELICITARI!!!!!!!!!!!! gandeste pozitiv si bucura-te

Amely, sheri, Nadya, melu meu si la toate endometristele scumpe si dragi:

bubuleana

Mergi la inceput