Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne Nadya ce rau imi are Nu ma asteptam la asa ceva...Sotul tau a suferit si el un shoc, trebuie sa pastrati comunicarea (poate el crede ca-ti face rau daca vorbeste despre asta), incercati sa vorbiti, sa plangeti impreuna...Nu am cuvinte sa-ti spun cat regret...Am citit mesajul tau la "Durerea unei pierderi de sarcina" si nu intelegeam, asa ca am intrat sa vad daca ai scris ceva aici...
Te-au operat? Au salvat trompa? Nu mai fi necajita, ca Dumnezeu va va da cu siguranta un copilas foarte repede

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

DOAMNE, NADIA ce rau imi pare......
cuvintele chiar nu.si mai au rostul acum...
am ramas .sa fii ff tare,si sa nu te lasi!

eu venisem de la mare si am intrat sa vad ce mai e nou...si cand colo...,of!
vreau totusi sa va intreb ceva f important.
eu z 12.facut test de ov si a iesit pozitiv,dar liniuta era f slaba.
ieri era negativ.de am prestat ieri dimineata,dar cum eu m.am intors acasa,pana maine seara sau chiar poimaine nu am nici o sansa sa.l mai prind ceva
ce ziceti,oare e prea tarziu?maine ma duc oricum la un eco,sa vad exact cum stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

ALIONUSHCA,LAURA si OANA da m-au operat si ei au spus ca au trebuit sa chiupeasca un pic din trompa, dar o sa astept pana va vindec bine si voi merge sa fac un examen sa verific trompele sa vad cat inseamna pentru ei "chiupit un pic" si sa vad ce minuni se mai pot face.
Adevarul este ca eu sunt cea care il impinge pe el de langa mine, eu sunt cea care la momentul de fata nu suport sa vad pe nimeni sau sa simt pe nimeni langa mine...

Mergi la inceput

NADIA lasa.l sa.ti fie aproape,chiar daca ti.e greu,
si la mine tot asa a fost,eram isterica...dar cand mi.am revenit mi.am dat seama ca ma iubeste mult si ca a suferir si el ca un caine.. suntem aici pt tine,dar lasa.l sa fie si el acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

NADYA,

vine bebe!

Mergi la inceput

OANA si MEGBENG si toate fetele va iubesc pentru ceea ce sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Nadya spune-i ce simti, spne-i ca ai nevoie de timp, de o ora, doua, o noapte intreaga ca sa-ti aduni gindurile, ca sa plingi singura - el te va intelege - e mai bine asa decit sa refuzi sa vorbesti cu el, sau sa-l respinig - ii vor veni o mie de ginduri si va suferi mai mult- spunei exact cum simit, fara a formula propozitii complicate, spune asa cujm iti vin in minte,l plingi - el te iubeste si va intelege ce simit si de ce vrei tu asa.

Dumnezeu e mare, uneori noi nu intelegem de ce ne face sa trecem prin asa dureri, insa el stie mai bine de ce - noi trebuie sa avem incredre in el, pentru ca doar prin credinta o sa putem trece peste aceste momente si sa mergem mai departe.

Aliona

Mergi la inceput

imi raspunde si mie cineva , cum e cu testul ala?
oare ovulatia va avea loc maine?

Mergi la inceput

OANA eu nu le am cu testele de ovulatie am facut o luna si apoi m-am lasat de ele, dar e posibil ca tu ai ovulat inainte de CD12, cat despre , nu cred ca e prea tarziu, eu faceam din doua in doua zile din CD10 pana in CD20 chiar daca ovulam sau chiar daca nu...iar daca el este plecat ai sanse mai mari ca dorinta este mai arzatoare si productia este mai buna. Daca gresesc rog fetele sa ma corecteze...oricum bafta multa

Mergi la inceput

offfffff,saraca NADIA ,tot ea imi raspunde...

uite hai sa.ti zic ceva sa te inveselesc.nasa mea a avut o sarcina o.d ev. si la o luna a ramas insarcinata.toata lumea a spus ca ii va pocni operatia,ca nu o va duce...si desi a avut placenta praevia,acum are o fetita de 4 ani,sarcina respectiva,si un baietel de 2 ani.are 3 operatii pe aceeasi dunga,si se gandeste la inca un copil.

Mergi la inceput