Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ingeras: wow, ce nume frumos! imi place mult de tot si eu il am de vedere in caz ca voi avea o fetita vreodata

Sheri: eu mereu am ovulatia prin Z17 - Z18...dr. mi-a spus ca asa sunt eu facuta, asa functioneaza organismul meu, poate pt ca am ovare micropolichistice dar CM il am normal de 28 zile, de fapt in ultmiul an l-am avut de min 27 zile, max 30 zile. Stiu ca faza luteala e cam scurta (doar 11 zile) dar n-am ce-i face si am inteles ca inca e OK; problema e ca nu ma lasa inima sa bag hormoni in mine am o adevarata fobie fata de pastile de orice fel... dar imi voi calca pe inima si voi face hormonalele in august sau septembrie sa vedem cum putem remedia situatia...
azi sunt Z15 ... testul de ovulatie s-a pozitivat usor, cred ca maine va fi pozitiv de-a binelea, asta inseamna ca luna asta voi ovula in Z17 sau Z18

si la tine cum a fost la mare?? la greu?? tot la greu?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ingerash superb numele!si eu as fi vrut sa pun numele Maya daca as avea o fetita, dar cum pe nepotzica mea o cheama Mara, iar copiii neputand pronunta litera "r" in spun mai mult Maia as crea o confuzie in familie.
bubu vad ca avem cam aceleasi planuri.si eu sper ca vara asta sa-mi aduca bebele mult dorit si abia in toamana sa incep monitorizarea si hormonalele.
acum sunt putin ingrijorata ca nu-mi mai vine ciclu.pe mine ma intarzie de obocei, dar acum nu am nici simptome ca mi-ar veni.sunt in Z30.luna asta am luat 10 zile antibiotice si nu am prestat pentru bebe.vreau sa vina mai repede ca sa pot incepe sa

Mcrissa

Mergi la inceput

crissa: parca si biby a avut o intarziere de 2-3 zile in luna in care a luat antibiotice... deci n-ai prestat deloc? deci n-ai cum sa fii gravidutza, nu? un test de sarcina ai facut? stiu ca nu prea e bine sa ramai insarcinata in luna in care ai luat antibiotice dar depinde si ce fel de antibiotice ai luat, s-ar putea ca totusi sa fie OK... iti tin pumnii sa fie bine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubu am emotii din 2 motive:1.am prestat, dar cu prezervativ, iar sora mea are doi copii facuti cu prezervativ si pe mine mama m-a avut tot cu prezervativ si 2. ultimul ciclu mi-a venit in Z24(cam devreme) si m-a tinut doar 2 zile (asta dupa o luna in care am prestat la greu pentru bebe).am facut un test de sarcina dupa cele doua zile de CM si a iesit negativ.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bubulik, m-ai ghicit , din toate la greu, ca decat sa nu ajunga, mai bine sa prisoseasca, si decat sa-i duc grija mai bine dorul, si am avut numai zile caniculare, l-am tinut ascuns pe al meu la umbra sa nu se coaca gigeii, l-am tinut numai cu slipii uzi pe el sa se faca mari si frumosi, si eu mai scoteam cate un picior la soare, da-l bagam repede la loc, parca-l puneam pe tigaie.
M-au durut de dimineata ovarele de nu puteam sta in scaun la masina (Z20 la mine), de fapt toata zona in forma de triunghi, deci si latura superioara, nu este de la vreo raceala ca m-am pazit si-am stat numai la incubator, poate se desprind outele, la cat le-am tinut la soare s-or fi facut ca de strut!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheri, poate ai o ovulatie rasunatoare, ca la cate oute faci tu....

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gabi, m-a busit rasul, poate de aceea nu puteam sta eu jos in poponet, sa nu se storceasca outele!
Las' ce le-a storcit Pregnylul, nici pe asta n-ar trebui sa-l fac ca se sparg singure, dar paza buna...
De-as putea, as lua un gigel de coada si i-as face vant pe un out, l-as proiecta direct in galbenus si nu l-as lasa sa respire pana n-ar face treaba buna!
Miercuri merg la DH de ziua 21, sa vedem cum este si pe acolo.

Sheritra

Mergi la inceput

sheri: deci pana la urma tot te-ai dus in Z14 la constanta sa-ti faci hormonalele, nu? n-ai avut stare la clocit oushoare

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Buna fetelor dragutelor, eu nu am vesti asa de bune, aseara am avut niste sangerari si dureri ingrozitoare, de am fost nevoiti sa mergem la spital unde mi-au zis ca aveam menstruatie peste ciclu vreo doua luni si apoi ca este extrauterina si normal nu am putut sa o tinem...situatia in casa sa schimbat radical nu ne vorbim deloc si mie frica ca se va ridica acel perete intre noi, el acum sa dus afara sa i-a putin aer curat, nici nu indraznim sa ne uitam unul la altul...nu stiu ce sa va mai zic...va multumesc de pe acum ca sunteti alaturi de noi, macar cu gandul si cu rugaciunile voastre...sper ca situatia sa revina la normal cat mai repede ca tare am nevoie de el langa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Nadya sotul tau tot are nevoie de tine, el intelege ca in aceasta tragedie a voastra trebuie sa fie puternic, mai puternic decit tine .

El are nevoie de timp sa incerce sa se linisteasca puitn si sa gaseasca forte cu care sa vina linga tine, sa gaseasca cuvinte care sa te ajute sa treceti impreuna peste aceste momente dureroase

Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste aceasta si sa fiti mai uniti ca niciodata.

Aliona

Mergi la inceput