Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Autor: doxinu
Subiect: ciclul menstrual de 27
Trimis la: 02/07/2006 22:35:18

Buna fetelor!Am o multime de nedumeriri in ceea ce priveste ciclul meu menstrual.Acum mi-am analizat data la care imi vine ciclul menstrual (eu am agenda si tin o ordine dar asta doar de anul trecut)si am vazut ca nu imi vine la 28 de zile ci la 27.O singura luna anul trecut mi-a venit la 28 si alta la 36.Pana acum nu am dat importanta dar de cand stiu ca am ovare polichistice ma intereseaza tot.Am vorbit si cu mama si ea spune ca tot un ciclu neregulat are si ca avea luni cand nu avea nici ciclu.Si totusi are 2 copii.Va rog sa-mi spuneti cate dintre voi au ciclul meu si au reusut sa faca si un copil ca eu am inteles ca dureaza.Trebuie sa astept luna de 28 ca sa reusesc sau pot sa reusesc si asa?Eu nu ma dau batuta!!!!!!!Doresc o burtica!!!!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Salutare frumoaselor
Acum nu de mult am ajuns acasa,caci am facut o vizita scurta pana in Romania(asa ii veni la sotzu meu joi seara si m-a rugat sa dam o fuga pana acasa caci nu am mai fost demult;este inca sub influenta concediului beton pe care l-am avut saptamana trecuta)
raportez:ziua 26 spre 27 deja temp bazala se tine la cote inalte 37.3(CM ar trebui sa vina intre ziua 25 si 28,inca nici urma de el).

magdutza,ai grija de tine si de comoara ta micutza si tine locul cald(ma rog mai departe pt voi si va fi de data asta totul perfect cum este acum)

bubu meu,n-ai avut vreme asa misto la mare acum nu?ai mei ziceau ca ieri o plouat toata ziua si ca-s inindatii pe acolo.brrrrr,m-am gandit la tine scumpete si ma bucur enormmm sa vad ca ati ajuns cu bine acasa.aaa si mai da-i si la Pedro un pic de ragaz sa-si revina saracucaci 2 sfarituri de saptam consecutive la mareeee,cam obosesc

laura,eu asa parca tin minte ca M_Oana se retrage pt o vreme;mai multe nu stiu nici eu;poate retul fetelor au mai multe informatii.

Si mai fetelor ce este cu Liana noastra????Mie imi este fff dor de ea si nu mai intra deloc pe forum.S-a suparat asa de tare??Of,nici pe mess nu mai intra?Are cineva vesti de la ea??

Gabitzuleeeeee ,hai mama ce-i cu tine???te rog eu mult ,da un semn de viatzaa!!te rog,te rogggggg

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

melule cum sa nu apar mama? si nu m'am suparat deloc..doar ca am o stare..chiar nu pot..ce sa fac sa intru aici si sa va spun cat de greu imi este ca o vad pe bunica cum se stinge?..as fi off topic..deja sunt!!!sa ma ierti Ale..
si ca sa fiu in pas cu moda
sunt z4..laparo nu fac luna asta..
in rest sunt bine..daca mai pot spune asa!!
va pupacesc pe toate ca'mi sunteti dragi!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: asa e: vremea a fost urata numai azi, de-asta am venit devreme insa ieri a fost super frumos, super soare, super calda apa, excelent!!! iar bubu meu e cel care sare pe mine, nu io, pe cuvant! are o pofta nebuna de cand a venit vara nu pot io de cate ori vrea el oricum mergem si weekendul viitor la mare
si tu bine ai revenit! la asa temperatura eu indraznesc sa sper ca esti gravidutza! astept rezultatul testului de maine dimineata, dar te rog sa faci macar un barza nu ozone...astept...

liana:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor , am revenit din weekend, a fost foarte frumos.
Azi Z 12, CM de 25-26 de zile, sunt aproape de ovulatie( azi, maine).Simptomele sunt ca ma simt mai umeda ca de obicei si am mare pofta de . De altfel si prestam de zor, nu scapam nici-o zi. Trebuie sa se prinda ceva!

OANA, te-ai intors de la sotiorul tau? Cum a fost?

NADYA, felicitari pentru burtica. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. Cred ca esti foarte fericita!

MELU, cred ca sunt semne de bb la tine in burtica. Sa dea Dumnezeu sa fie asa.

DOXINU, eu am CM de 25-26 de zile si am facut un bb acum 4 ani. Asa ca si tu cu un CM de 27 de zile poti face. Nu stiu cum e cu ovarele polichistice, poate alte fete or sa-ti raspunda.

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doxinu, ciclul menstrual are o durata MEDIE de 28 de zile, dar e perfect NORMAL sa fie de 28+/- 4 zile..27 de zile e minunat, si durata asta a lui nu te impiedica absolut deloc sa obtii o burtica!

mel, suna bine ce zici tu acolo! cand incerci un test? daca esti ziua 27 si CM e de vreo 28, cat de curand primim vesti, nu?

liana, ..te-am citit la "modificari" si nu cred ca gresesc cu ceva daca spun AICI ca te iubesc, ma gandesc la tine si la bunica ta cea iubita...si nu stiu cum sa formulez cat mai elegant si mai frumos..dar sa stii ca sunt nenumarate povesti ADEVARATE in care Dumnezeu strange un suflet si ofera altul in loc!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va multumesc din tot sufletul!
Este, intr-adevar, minunat :)
Despre M_Oana am mai intrebar si eu, dar se pare ca s-a retras...

Nadya, bravo! Felicitari, sarcina usoara si bb sanatos si frumos :)

Pupicei, Ingeras15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna fetelor

Eu sunt noua printre voi,dar va urmaresc cu mare interes.
Am si eu o intrebare poate ma ajutati.
Am facut 2 luni stimulare cu clostylbegit(respectiv mai si iunie),dar nu am ramas insarcinata...tre sa mentionez ca medicul meu este in alt oras decat cel in care locuiesc si nu ma monitorizat deloc...deci nu stiu cat a crescut foliculii sau cat a fost endometrul.poate imi spuneti voi ce simtome ar trebui sa am exact cand este ovulatia.prin z14 vreau sa ajung neaparat la medic sa vad cum stau cu endometrul.Mi sa propus laparoscopie ,dar vreau sa merg la sovata inainte de operatie,mai precis de la 1 august timp de 2 saptamani.
azi sunt z9 iar CM29z

Fetelor va pup si o sa mai vin cu informatii,sper sa-mi dau seama cand tre sa ovulez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, pe bb a mea o sa o cheme Maya.

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna fetelor, eu Z20, a venit ovulatia si s-a dus, am fost si la mare si tare bine m-am mai simtit, am mai uitat de stress si presiune.
Ingeras, felicitari pt fetita, e un numa tare frumos!
Bubulino, ce mai faci? De ce ovulezi asa tarziu?

Sheritra

Mergi la inceput