Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

yeeey, bravo, NADYA..cand ai avut UM? vii la mamici de ianuarie-februarie2007?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

megbeg,UM(ultima menstruatie?) a fost pe 31 mai...
Multumesc fetelor pentru gandurile si urarile voastre, dupa cuma am calculat eu si netul voi fii mamica de martie 2007, voi suna marti la doctorita si sa vad cand are liber sa ma programeze...cum i-am zii? i-am trimis o felicitare pe e-mail in care i-am spus ca o sa fim parinti...apoi m-am dus sa fac un somnik micut ca ma simteam obosita si apoi l-am simtit cand sa bagat in pat langa mine si mi-a spus MULTUMESC ca esti mamika si ca mai facut cel mai fericit barbat din lume. Eu cica trebuia sa dorm si am inceput sa plang si el m-a vazut si a inceput sa ma gadile zicand ca-l trisezSi nu va spus ce protectiv este, ma pune sa stau pe canapea sa nu ma misc, face de mancare, dar pe mine ma enerveaza ca nu sunt obisnuita cu asa multa atentie dintr-o data.

+4
bebelushul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nadya ce ma bucur Felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat si sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebelush sanatos Ti-am spus eu ce esti Sunt foarte fericita ca am avut dreptate Si eu am fost tot mamica de martie-aprilie si-mi trezesti amintiri frumoase si triste totodata...Nu vreau sa te intristez, sunt foarte fericita pt tine si voi fi pt toate fetele care vor fi mamici, dar mai ales pt cele de martie-aprilie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna seara tuturor fetelor si felicitari gravidutelor! Eu am lipsit o vreme acum am revenit dar am citit tot ce ati scris si ma bucur enorm pentru gravidute. Am fost si la Sovata o saptamana si am fost si foarte ocupata. Eu sunt in z18 am avut un folicul de 18 pe 16 mm in z8(cu tratament) dar nu stiu daca am avut ovulatie am facut pregnil in z12 seara si cred ca am ovulat in z13 dar am avut mucus foarte putin doar dupa pregnil in z12.Eu aveam mucus foarte abudent inaintea ovulatiei chiar cand nu aveam foliculi mari. Rog fetele care stiu sa-mi spuna si mie ce este endometru, e vorba cumva de mucus? Medicul la care merg eu monitorizeaza foliculii dar nu mi-a zis nimic de endometru. Va multumesc mult si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey fetelor! Repet intrebarea: ce stiti de M_Oana (fata mosului)? Dc nu mai posteaza? Imi lipsesc mesajele ei pline de miez si de umor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Nadya Felicitari si sa dea Dumnezeu numai bine pe parcusul saptamanilor pina vei tine in brate ,multa sanatate si un bebelin(a)sanatos.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laura_Ioana, din cate imi amintesc, M_Oana zicea ca se retage pt o vreme... mu mai stiu nimic de ea, am mai vazut-o pe la nici un subiect.
Sandaa, endometrul e mucoasa uterina, ce il captuseste in interior. Cu cat e mai gros, cu atat cresc sansele ca ovulul fecundat sa aiba un "culcus" bun sa se prinda in peretele uterului. Daca nu e suficient de gros , chiar daca are loc fecundarea ovulului, acesta nu are unde sa se implnteze si se elimina. Deci, dr monitorizeaza marimea foliculului, dar sui a endometrului, care e f important in acest "proces"!
Nadya, frumoas amodalitate de a-ti anunta sotul! E zic sa nu te superi ca e asa protector, ci sa te bucuri din plin de aceasta stare privilegiata, ai apoi tot timpul sa fii activa!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

meg: super speciali si pt tine!!! cum va simtiti voi doi, mama si bebe?? sper ca ffffff bine!!!

eu sunt de-abia Z14 ...inca n-am ovulat...astept...

iar melu se intoarce astazi acasa din Romania unde a fost "dusa pe sus" de sotz Ea este Z26! sa-i tinem pumnii si sa ne rugam pt ea!!! eu sunt cu sufletul la gura pt melu! HAI MELU MEU!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubu daca ploua si in seara asta e tocmai bine de .se spune ca atunci cand ploua e vreme de facut copii

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

crissa: daca ploua intr-adevar e vreme de insa mai putin de facut copii pt ca eu voi ovula prin Z17 - Z18... oricum luna asta nu stiu ce-a fost cu noi, am avut un chef nebun de iubit asa ca ne-am iubit cel putin o data la 2 zile inca din Z5 - nici macar nu-mi trecuse ciclonul...o fi din cauza verii si nu-mi displace deloc

bubuleana

Mergi la inceput