Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 9
adusca spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Dragilor, am o intrebare: cine e moderator la forumul de religii?
xenocid
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Llaura spune:
Ok, sunt cateva chestiuni in care trebuie sa isi exprime pozitia: avortul, contraceptia si mai ales sa dea definitia punctului in care penibilul trece din inofensiv in ofensiv...parerea mea 
PS. nu c-ar conta.
lorelaim spune:
Multumesc frumos tuturor celor care mi-au scris atât aici cât si pe PM - apreciez faptul ca ati citit si v-ati gândit la mine - pur-si-simplu îmi dau seama ca apartin în continuare acestui forum 
Apropo de stelute: mie-mi plac cei nascuti "cu stea în frunte" - aici ma gândesc la mânji, pisoi, catelusi, vitei, etc... si as dori sa va întreb: vi s-ar parea oportun sa avem un forum "Din lumea celor care nu cuvânta" (off topic: oare vor mai citi copiii nostri povestioarele lui Emil Gârleanu?). In acest forum se pot încadra subiecte de tipul: coltul verde din apartament/casa, gradina mea de flori, gradina mea de zarzavat, pomii si arbusti, gazonul, buruienile, animalele de casa (câini, pisici, hamsteri, iepurasi, papagali, canari, pasti, broaste testoase, etc) - si useri pot schimba opinii de la cresterea si întretinerea acestora, cât si povesti de suflet despre protejatii lor patrupezi sau înaripati.
O seara faina va doresc, Lorelai
iren spune:
Ai, mah, nu mai fitzi asha circotashi...n-am zis ca tratez lumea preferentzial, in functzie de cite stele are, sau daca are, dar recunosc cc ca inainte, daca vedeam un post mai ciudatzel, ma uitam sa vad daca are stelutze, daca era nou venit, deci fara, stateam nitzel in cumpana- acum treaba asta nu mai are relevantza, avind in vedere ca numa dupa foooarte multe posturi primeshti prima stelutza ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
adusca spune:
Laura, asta ar trebui discutat la "codul moderatorului" ca ne reporteaza acusi.
daca-i ceri lu' xeno asta, ar trebui sa ceri la toti moderatorii, nu?
s'apoi nu cred ca-i musai ca cel care modereaza acel forum sa fie si credincios....ca daca da, se mai ridica cateva probleme:
sa fie ortodox? catolic? adventist?
sa tina sambata? sa tina duminica?
io cre'ca doar tre' sa fie impartial can' isi face treaba de moderator, in rest fiacare cu propria credinta si parere, am zis
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Llaura spune:
Adusco, eu sunt de acord, cuvintele cheie fiind "fiecare" si "parere". Da' ce te faci cand parerea o da in propaganda din aia cu urechile infundate rau...ca la manele, ok, dai muzica mai tare, dar unele lucruri pe forum cu femei reproductively challenged (invatai si eu pe aicea limba de lemn) nu shade frumos si ne scade din credibilitate...
adusca spune:
hai mai Laura, ca nimeni n-a facut propaganda pro avort pe forum.
sau mi-a scapat mie?
doruletz spune:
hai mai adusco, ca ti-au scapat cam multe, tu nu stii ca unii nu-l inghit pe xeno nu pentru ca ar fi credincios sau necredincios ci din cauza inteligentei lui mult peste medie (asta nu e "doar parerea mea", e un fapt
). Impardonabil intradevar.
Mai ales ca pilula amara vine dupa o alta, si anume luarea de pozitie a Sabinei contra vulgaritatii, foarte greu de digerat pentru cei ce folosesc la adresa altor forumisti (ajunsi acu moderatori hehe) expresii "elegante" si "feminine" dar cu coloratura neaosa.
Adusco, nimic nu stii![]()
Llaura spune:
Eu cred ca ai dreptate cand ai dreptate, nu cand zici ca ai.
Ok, am inteles, vulgaritatea nu o toleram noi, cu stupiditatile n-avem nici o treaba.