Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 10
Jocelyn spune:
Io nu inteleg care-i deranjul. Ce daca xeno e moderator la religii? Un moderator, atat timp cat e obiectiv, nu conteaza ce religie are sau nu are. Apropo, cand aflam si noi cine modereaza si unde?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Karina spune:
Sugestie: desprecopii sa mentioneze si pe prima pagina ca s-a scos temporar optiunea cu Report to Moderator, ca si eu am lipsit citeva zile de pe forum si cautam de mai aveam putin si incepeam sa reinstalez soft-ul pe calcularet ca nu vedeam butonul... Abia dupa citeva pagini am amflat adevarul
.
Si mie imi plac stelutele si nu cred ca va fi o nebunie cu ele.
La inceput cind s-a introdus optiunea de glow, titulatura, intr-adevar unii au alergat dupa puncte, dar ca orice minune, totul a durat 3 zile, asa ca eu cred ca asa se va intimpla si acum. Dupa citeva zile vor renunta sa mai alerge dupa stelute...
Si eu mi-am pierdut din stelute, of-of, mai-mai...
marius spune:
quote:
Originally posted by LORELAI ANCA MORARIU
Multumesc frumos tuturor celor care mi-au scris at�t aici c�t si pe PM - apreciez faptul ca ati citit si v-ati g�ndit la mine - pur-si-simplu �mi dau seama ca apartin �n continuare acestui forum
Apropo de stelute: mie-mi plac cei nascuti "cu stea �n frunte" - aici ma g�ndesc la m�nji, pisoi, catelusi, vitei, etc... si as dori sa va �ntreb: vi s-ar parea oportun sa avem un forum "Din lumea celor care nu cuv�nta" (off topic: oare vor mai citi copiii nostri povestioarele lui Emil G�rleanu?). In acest forum se pot �ncadra subiecte de tipul: coltul verde din apartament/casa, gradina mea de flori, gradina mea de zarzavat, pomii si arbusti, gazonul, buruienile, animalele de casa (c�ini, pisici, hamsteri, iepurasi, papagali, canari, pasti, broaste testoase, etc) - si useri pot schimba opinii de la cresterea si �ntretinerea acestora, c�t si povesti de suflet despre protejatii lor patrupezi sau �naripati.
O seara faina va doresc, Lorelai
Cu ajutor
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
mess0804 spune:
Citeam in josul paginii la statistici:
"12237 din 29533 Membri au pus 907154 mesaje in 38 forumuri", asta inseamna ca sunt 17296 de membri cu 0 mesaje?
mira_m spune:
Da, nu sunt activi.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
codruta_grg spune:
Am si eu o intrebare. Poate scrie pe undeva, dar n-am gasit. Duap ce criterii se fac moderatori?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
andre_ea spune:
Am si eu un fix acum. Ma apropii cu pasi repezi de "maturizare", respectiv 3 stelute. Si nu le mai vreau rosii!!! Nu se poate face rocada intre rosul de la 3 stelute si movul de la 1? Vreau sa ma "maturizez" cu "putin mov"
, plizzz!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 Raspunsul la MA-MA este TA-TI
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
yank spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Am si eu un fix acum. Ma apropii cu pasi repezi de "maturizare", respectiv 3 stelute. Si nu le mai vreau rosii!!! Nu se poate face rocada intre rosul de la 3 stelute si movul de la 1? Vreau sa ma "maturizez" cu "putin mov", plizzz!
Andreea, mami deTudor - 10.08.2005
Raspunsul la MA-MA este TA-TI

Ca in bancul ala vechi...Si putin mov nu are?
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by yank
Ca in bancul ala vechi...Si putin mov nu are?
Life`s a bitch and then you die
Ezact! Imi dati?

Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 Raspunsul la MA-MA este TA-TI
marius spune:
Nu. ![]()
Cat despre moderatori ei sunt propusi si alesi dupa mai multe criterii si dupa o monitorizare destul de atenta si in timp. Decizia este interna oarecum de "consiliu". Pana in prezent toti moderatorii "fosti" si actuali au fost de nota 10 cu *. Sunt persoane deosebite (atat cat am putut eu sa le cunosc aici sau in viata privata) consider ca dau dovada de o integritate deosebita, sunt persoane care au un caracter puternic si au intotdeauna un cuvant de spus in mod obiectiv.
Desigur aceasta este opinia mea privata
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro