Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Io nu inteleg care-i deranjul. Ce daca xeno e moderator la religii? Un moderator, atat timp cat e obiectiv, nu conteaza ce religie are sau nu are. Apropo, cand aflam si noi cine modereaza si unde?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sugestie: desprecopii sa mentioneze si pe prima pagina ca s-a scos temporar optiunea cu Report to Moderator, ca si eu am lipsit citeva zile de pe forum si cautam de mai aveam putin si incepeam sa reinstalez soft-ul pe calcularet ca nu vedeam butonul... Abia dupa citeva pagini am amflat adevarul .

Si mie imi plac stelutele si nu cred ca va fi o nebunie cu ele.
La inceput cind s-a introdus optiunea de glow, titulatura, intr-adevar unii au alergat dupa puncte, dar ca orice minune, totul a durat 3 zile, asa ca eu cred ca asa se va intimpla si acum. Dupa citeva zile vor renunta sa mai alerge dupa stelute...

Si eu mi-am pierdut din stelute, of-of, mai-mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by LORELAI ANCA MORARIU

Multumesc frumos tuturor celor care mi-au scris at�t aici c�t si pe PM - apreciez faptul ca ati citit si v-ati g�ndit la mine - pur-si-simplu �mi dau seama ca apartin �n continuare acestui forum
Apropo de stelute: mie-mi plac cei nascuti "cu stea �n frunte" - aici ma g�ndesc la m�nji, pisoi, catelusi, vitei, etc... si as dori sa va �ntreb: vi s-ar parea oportun sa avem un forum "Din lumea celor care nu cuv�nta" (off topic: oare vor mai citi copiii nostri povestioarele lui Emil G�rleanu?). In acest forum se pot �ncadra subiecte de tipul: coltul verde din apartament/casa, gradina mea de flori, gradina mea de zarzavat, pomii si arbusti, gazonul, buruienile, animalele de casa (c�ini, pisici, hamsteri, iepurasi, papagali, canari, pasti, broaste testoase, etc) - si useri pot schimba opinii de la cresterea si �ntretinerea acestora, c�t si povesti de suflet despre protejatii lor patrupezi sau �naripati.
O seara faina va doresc, Lorelai

Cu ajutor m-am prins si eu. Scuze, nu a fost cu intentie. Probabil am inteles si eu gresit, poate m-am grabit citind, in sfarsit. Nu a fost intentionat.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Citeam in josul paginii la statistici:
"12237 din 29533 Membri au pus 907154 mesaje in 38 forumuri", asta inseamna ca sunt 17296 de membri cu 0 mesaje?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Da, nu sunt activi.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am si eu o intrebare. Poate scrie pe undeva, dar n-am gasit. Duap ce criterii se fac moderatori?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am si eu un fix acum. Ma apropii cu pasi repezi de "maturizare", respectiv 3 stelute. Si nu le mai vreau rosii!!! Nu se poate face rocada intre rosul de la 3 stelute si movul de la 1? Vreau sa ma "maturizez" cu "putin mov", plizzz!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
Raspunsul la MA-MA este TA-TI
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Am si eu un fix acum. Ma apropii cu pasi repezi de "maturizare", respectiv 3 stelute. Si nu le mai vreau rosii!!! Nu se poate face rocada intre rosul de la 3 stelute si movul de la 1? Vreau sa ma "maturizez" cu "putin mov", plizzz!

Ca in bancul ala vechi...Si putin mov nu are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by yank

Ca in bancul ala vechi...Si putin mov nu are?

Life`s a bitch and then you die

Ezact! Imi dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu.
Cat despre moderatori ei sunt propusi si alesi dupa mai multe criterii si dupa o monitorizare destul de atenta si in timp. Decizia este interna oarecum de "consiliu". Pana in prezent toti moderatorii "fosti" si actuali au fost de nota 10 cu *. Sunt persoane deosebite (atat cat am putut eu sa le cunosc aici sau in viata privata) consider ca dau dovada de o integritate deosebita, sunt persoane care au un caracter puternic si au intotdeauna un cuvant de spus in mod obiectiv.
Desigur aceasta este opinia mea privata

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput