Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Parerea mea este ca nu conteaza numarul de mesaje ci vechimea pe forum, pentru ca eu va citesc in fiecare zi, dar nu raspund la toate subiectele pentru a strange puncte.. si stelute, as putea posta cate un smilies la fiecare subiect si m-as umple de stele si nu as rezolva nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by bmagdaro

Parerea mea este ca nu conteaza numarul de mesaje ci vechimea pe forum, pentru ca eu va citesc in fiecare zi, dar nu raspund la toate subiectele pentru a strange puncte.. si stelute, as putea posta cate un smilies la fiecare subiect si m-as umple de stele si nu as rezolva nimic...

mămică stresată cu doi pitici

Sunt de acord ca trebuie sa conteze mai mult vechimea si nu numarul postarilor. Alte forumuri au inscrisa la fiecare membru in stanga sub numele de utilizator data inscrierii in acel forum. La noi acolo sunt ...stelutze, ca sa se bata lumea pe ele.. Chiar ca nu vad rostul acestor stelute de orice culori ar fi ele.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Alte forumuri sunt alte forumuri si sunt libere sa-si "catalogheze" membrii cum si dupa e criterii doresc.Pe au fost de la-nceput aceste stelute,noua ne plac si nu dorim sa le schimbam!
Si cred ca acordarea stelutelor in functie de vechimea pe forum nu este o idee tocmai buna;faptul ca esti membru de 4 ani insa nu postezi prea des nu este in avantajul forumului,nu-i asa?Noi ne bazam mult pe bunul vostru simt,reamintind mereu ca se doreste calitate si nu cantitate.Restul ramane la latitudinea voastra!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Veve

[maroon][font=Comic Sans MS]Alte forumuri sunt alte forumuri si sunt libere sa-si "catalogheze" membrii cum si dupa e criterii doresc.Pe au fost de la-nceput aceste stelute,noua ne plac si nu dorim sa le schimbam!

[b]www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Si mie imi plac

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Veve
...se doreste calitate si nu cantitate. Restul ramane la latitudinea voastra![/b][/font=Comic Sans MS][/maroon]

Pai tocmai, sa fie deci mai multa calitate si nu cantitate! Eu de exemplu postez numai atunci cand am intr-adevar ceva important de spus, niciodata nu am postat aiurea mesaje ca sa ma aflu in treaba sau ca sa adun stelute.

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Discutie:
-...3 stelute. Si nu le mai vreau rosii!!! Nu se poate face rocada intre rosul de la 3 stelute si movul de la 1?
- Nu. (raspuns sec)

Da' de ce, ma rog? De ce-ar ramine musai rosii? S-au terminat culorile?
Sincer, sint de parerea Teodorei:

quote:
Originally posted by Teodora D.

Nu imi plac nici mie stelutele rosii, le percep ca pe un regres, deoarece am scapat de ele cand am ajuns la 1500 de mesaje.

E frustrant si enervant. Cu atit mai mult cu cit, in ceea ce ma priveste, nici n-am sanse sa le schimb culoarea vreodata. Pur si simplu nu sint atit de desteapta, n-am asa de multe lucruri importante de spus lumii, asa ca n-o sa ajung niciodata la 3000 de mesaje. Asta-i clar.

Hi hi, si parca ideea era sa nu incurajam postarile pentru puncte/ stelute/ premii?

Daca si io am ajuns sa-mi fac asemenea calcule...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Iileana, ma bucur ca ma sustii. Mi-am facut si eu calculele, la ritmul in care scriu voi scapa de culoarea rosie anul viitor, cam de martisor sau, si mai sigur, "de iepuras".
Caut sustinatori si pt. cealalta parte a mesajului precedent, cea cu mutarea sectiunilor "timp liber" in partea de jos a sectiunilor; pt. a ajunge acolo trebuie sa treci de "burtici", "piticlonti", magdalene, semne zodiacale si alte multiple subiecte ale caror titluri se intind pe multe pagini; nu ar fi mai simplu sa deruleze ei cele cateva titluri de la "timp liber"?

edit- m-am referit la cearceaful de titluri care apare pe pagina de "subiecte active".

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Da, Teodora, eu te sustin cu aceasta problema. Si eu urmaresc zona artelor si ma oboseste ca trebuie sa parcurg de fiecare data aproape tot forumul pana sa ajung acolo. Mi-ar place sa fie mai sus.

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Eu nu inteleg de ce la subiectul" MIRESE" nu se dau puncte si nici nu se monitorizeaza nr de mesaje??? Asta e obsesia mea, deocamdata!!!

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mie nu-mi plac modificarile in general, oricare ar fi ele, .....ei, sunt mai conservatoare ...ma obisnuesc mai greu acum cu forumul, insa o sa-mi treaca.......

serbari gradi

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput