Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 12
daniella4 spune:
Si eu votez pt schimarea culorilor de la stelute: rosu la o stea si mov la 3 stele.
Si ce daca? Tot nu tine nimeni seama...

Daniella, mama lu' Alexis
Catalin spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Eu nu inteleg de ce la subiectul" MIRESE" nu se dau puncte si nici nu se monitorizeaza nr de mesaje??? Asta e obsesia mea, deocamdata!!!
S-a discutat enorm pe tema asta la acest topic, iar aici gasesti si raspunsul.
Catalin
Think pink!
adusca spune:
daca tot e pe alese culoarea la stelute, io mi-s sclifosita, si as vrea verde metalizat, adica fairway green metallic
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Veve spune:
quote:
Originally posted by adusca
daca tot e pe alese culoarea la stelute, io mi-s sclifosita, si as vrea verde metalizat, adica fairway green metallic
Tie mai mult de-un "lime" nu-ti dau,po' sa stai in cap!Si nij' pe-ala,ca deja l-am luat io

Mai,mie-mi vine sa rad la unele propuneri! (parere de nemoderator!!!!!!) Sincer!Sa stea forumu' X deasupra lu Y,ca ma doare degetu' de la-nvartit butonu' la mouse....Stelutele-s prea rosii si movu-i prea putin....Nici mie nu mi-a placut omu' ala cu bata ce-l aveam langa nickname,nici mie nu-mi place ca-n mozilla e cumplit de enervanta editarea mesajelor (btw,poate modifica cineva mozilla sa-mi mearga bine cu DC?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
adusca spune:
quote:
Originally posted by Veve
Cine posteaza pentru culori,stelute,numar de mesaje sa ridice doua des'te!
\/
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Incorect!Parola era
!
xenocid spune:
Veve eu as propune o alta chestie. Nimeni sa nu poata scrie mai mult de 5 mesaje pe zi si nici deschide mai mult de 5 subiecte pe saptamana cu un numar de maxim 5 emotiocoane utilizabile pe luna.
Sa vedem atunci cum se concentreaza mesaje ![]()
Alin
*segmentation fault*
Veve spune:
quote:
Originally posted by Oana
Pai tocmai, sa fie deci mai multa calitate si nu cantitate! Eu de exemplu postez numai atunci cand am intr-adevar ceva important de spus, niciodata nu am postat aiurea mesaje ca sa ma aflu in treaba sau ca sa adun stelute.
Da,Oana!salutabila atitudinea ta!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

adusca spune:
ptiuuuuuuuu, ce ideeeeeee mi-o venit, sigur adminii o sa-mi ridice statuie.
can' am fo' sa-mi ieu masina, am vrut si io, ca omu', o culoare mai acatari.
mi-o zis scurt:
-coasta!
-ce coasta?
-euroi, asta coasta, ce e in afara de alb si albastru coasta doo sute si ceva de euroi.
-[ochii beliti cat cepele] pai atunci vreu albastru
-poi nu avem, tre' sa astepti matale doo luni sa dam comanda la fabrica
-da' acu' ce aveti?
-avem fairway green metallic, da' coasta.
io zic ca ar trebui introduse aceste optiuni si pe DC
- o stea pt curaj
- doo stele - o suta euroi, daca le vrei albe.......daca le vrei colorate, mai umbli la buzunar.
- si tot asa
Veve spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Veve eu as propune o alta chestie. Nimeni sa nu poata scrie mai mult de 5 mesaje pe zi si nici deschide mai mult de 5 subiecte pe saptamana cu un numar de maxim 5 emotiocoane utilizabile pe luna.
Sa vedem atunci cum se concentreaza mesaje
Ohhh,ce pui de tiran piteai in tine!

Witchie spune:
Adusco ai o bere de la mine cand vii la bucu daca imi arati si mie culoarea asta.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea