Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu votez pt schimarea culorilor de la stelute: rosu la o stea si mov la 3 stele.

Si ce daca? Tot nu tine nimeni seama...

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Eu nu inteleg de ce la subiectul" MIRESE" nu se dau puncte si nici nu se monitorizeaza nr de mesaje??? Asta e obsesia mea, deocamdata!!!

S-a discutat enorm pe tema asta la acest topic, iar aici gasesti si raspunsul.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

daca tot e pe alese culoarea la stelute, io mi-s sclifosita, si as vrea verde metalizat, adica fairway green metallic

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by adusca

daca tot e pe alese culoarea la stelute, io mi-s sclifosita, si as vrea verde metalizat, adica fairway green metallic

Tie mai mult de-un "lime" nu-ti dau,po' sa stai in cap!Si nij' pe-ala,ca deja l-am luat io!Metalizat,auzi!

Mai,mie-mi vine sa rad la unele propuneri! (parere de nemoderator!!!!!!) Sincer!Sa stea forumu' X deasupra lu Y,ca ma doare degetu' de la-nvartit butonu' la mouse....Stelutele-s prea rosii si movu-i prea putin....Nici mie nu mi-a placut omu' ala cu bata ce-l aveam langa nickname,nici mie nu-mi place ca-n mozilla e cumplit de enervanta editarea mesajelor (btw,poate modifica cineva mozilla sa-mi mearga bine cu DC?) si ce?Cine posteaza pentru culori,stelute,numar de mesaje sa ridice doua des'te!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Veve

Cine posteaza pentru culori,stelute,numar de mesaje sa ridice doua des'te!

\/

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Incorect!Parola era !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Veve eu as propune o alta chestie. Nimeni sa nu poata scrie mai mult de 5 mesaje pe zi si nici deschide mai mult de 5 subiecte pe saptamana cu un numar de maxim 5 emotiocoane utilizabile pe luna.
Sa vedem atunci cum se concentreaza mesaje

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana
Pai tocmai, sa fie deci mai multa calitate si nu cantitate! Eu de exemplu postez numai atunci cand am intr-adevar ceva important de spus, niciodata nu am postat aiurea mesaje ca sa ma aflu in treaba sau ca sa adun stelute.

Da,Oana!salutabila atitudinea ta! si asta este directia pe care se doreste sa evoluam in viitor.Ideea e ca sunt printre noi persoane (destule) care chiar au ceva interesant de spus tot timpul si calitatea merge mana-n mana cu cantitatea;si-atunci mi se pare corect sa aiba ei stelutele alea bleu(parca?!) si frumoase si nu un coleg cu 3 ani vechime-n plus,dar care nu considera ca merita sa-si spuna parerea prea des.Totul e despre aportul fiecaruia la forum.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

Mergi la inceput

ptiuuuuuuuu, ce ideeeeeee mi-o venit, sigur adminii o sa-mi ridice statuie.
can' am fo' sa-mi ieu masina, am vrut si io, ca omu', o culoare mai acatari.
mi-o zis scurt:
-coasta!
-ce coasta?
-euroi, asta coasta, ce e in afara de alb si albastru coasta doo sute si ceva de euroi.
-[ochii beliti cat cepele] pai atunci vreu albastru
-poi nu avem, tre' sa astepti matale doo luni sa dam comanda la fabrica
-da' acu' ce aveti?
-avem fairway green metallic, da' coasta.

io zic ca ar trebui introduse aceste optiuni si pe DC

- o stea pt curaj
- doo stele - o suta euroi, daca le vrei albe.......daca le vrei colorate, mai umbli la buzunar.
- si tot asa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Veve eu as propune o alta chestie. Nimeni sa nu poata scrie mai mult de 5 mesaje pe zi si nici deschide mai mult de 5 subiecte pe saptamana cu un numar de maxim 5 emotiocoane utilizabile pe luna.
Sa vedem atunci cum se concentreaza mesaje

Ohhh,ce pui de tiran piteai in tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Adusco ai o bere de la mine cand vii la bucu daca imi arati si mie culoarea asta.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput