Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 13
adusca spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Adusco ai o bere de la mine cand vii la bucu daca imi arati si mie culoarea asta.
poti sa pui berea la rece:
www.volkswagen.co.uk/vw-assets/images/newcars/thumbnail/M4M4.gif" target="_blank">Fairway Green Metallic
ps1 xeno, mi-am depasit cumva baremu' de azi?
ps2 si tu te iei de Elise, a?
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Veve
Mai,mie-mi vine sa rad la unele propuneri! (parere de nemoderator!!!!!!) Sincer!Sa stea forumu' X deasupra lu Y,ca ma doare degetu' de la-nvartit butonu' la mouse....Stelutele-s prea rosii si movu-i prea putin....Nici mie nu mi-a placut omu' ala cu bata ce-l aveam langa nickname,nici mie nu-mi place ca-n mozilla e cumplit de enervanta editarea mesajelor (btw,poate modifica cineva mozilla sa-mi mearga bine cu DC?) si ce?Cine posteaza pentru culori,stelute,numar de mesaje sa ridice doua des'te!
[/b]
chiar daca ai ras de propunerea mea
, sunt fata buna si, ca utilizatoare in ultimele 2 zile de mozilla, te sfatuiesc sa treci pe Opera, cel mai
browser!mai mult nu scriu ca ma doare deshtu' de la derulat cu mouse-ul.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
copiloi spune:
quote:
Originally posted by adusca
poti sa pui berea la rece:
www.volkswagen.co.uk/vw-assets/images/newcars/thumbnail/M4M4.gif" target="_blank">Fairway Green Metallic
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Si eu care credeam ca te-ai apucat sa inveti engleza
Alina
adusca spune:
si inca o propunere ca sa fiu on topic, daca tot inchideti sobectele asa de repede, va rog io frumos sa le aruncati imediat la cos.
sa ma explic, e un subiect acum la generale despre oo, efectiv imi lasa gura zoaie (scuze, vroiam sa zic apa) si nu poci raspunde la el, zau ca e tare frustrant.
acu' chiar ca am atins baremu' de cinci, predau legatura colegului meu de forum, xeno
Elise spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Si eu care credeam ca te-ai apucat sa inveti engleza(ca sa te conversezi cu Elise
)....
Alina
o postare de reala valoare, plina de informatie - restu' de 4 de azi cum sint?
Elise
sirimie spune:
Nici mie nu-mi plac stelutele rosii.. Daca tot s-au schimbat celelalte culori, in spiritul schimbarii se puteau schimba si astea...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
iileana spune:
quote:
Originally posted by Veve
[quote]
Mai,mie-mi vine sa rad la unele propuneri! ....Stelutele-s prea rosii si movu-i prea putin....
Na, ma bucur ca macar atita am reusit sa fac (io si disconfortul meu provocat de stelele rosii pionieresti). S-o distrez pe Veve...
Subscriu la propunerea cu 5 mesaje/zi/cap de forumist. Cu conditia sa nu se dea sanctiuni pentru neindeplinirea normei.
Oricum, azi imi propun sa postez 5 mesaje (de pe vremea glorioaselor joculete cu filme/carti n-am prea mai reusit o asemenea performanta...) Deci, l-am scris p-asta. Util, nu? Ma duc acuma sa-i mai urez o data noroc in viata Americii de ziua ei. Si p-orma mai vad. Poate ma-nscriu pe lista sagetatorilor, poate deschid un topic cu aia de-i cheama Ileana...hmmmm....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Caprioara spune:
Bei , io nu inteleg de ce scrie pe mine membru incepator cand io sunt pe aci de trei ani, ai
???????
Macar scrieti altceva, please
. Nu voi stelute, parol, ca nu-mi trebe.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gandacel spune:
Nu stiu daca aici este locul mesajului meu, dar nu-mi vine alta idee.
Eu as vrea sa am posibilitatea sa-mi schimb ID-ul. Si undeva in profil (daca intereseaza pe cineva sa vada cine sunt) sa-mi apara vechiul ID, ca sa nu para ca am disparut ca magarul in ceata. Sau ca am aparut din neant cu nu-stiu-cate mesaje (si stele!
)
Am constatat de mai multa vreme ca sunt confundata cu Gandacelu si nu imi convine, bag mana in foc ca nici ei! Fiecare are identitatea ei si stilul ei. Sper ca nu imi va spune cineva ca trebuia sa studiez inainte intreaga lista de useri, ca nu aveam cum, ca nu apar undeva in ordine alfabetica (apropos, si asta ar fi ceva destul de viabil pentru cineva care se pricepe la baze de date). Eu as vrea sa-mi schimb ID-ul, ea este deja super cunoscuta printre mai vechii membri ai DC si nu are rost sa puna in pericol "clanul gandacesc", deja de notorietate. Eu insa n-am nimic de pierdut, daca toate mesajele mele sunt salvate undeva, pe DC, pentru cine e curios sa le citeasca... Poate altii vor sa-si schimbe ID-ul pur si simplu pentru ca nu li se mai pare potrivit cu statutul lor actual etc.
As aprecia un raspuns, nu rapid, ci dupa ce va sfatuiti intre voi si vedeti daca este posibil sa se faca ceva concret in sensul asta. Multumesc.
Nicoleta
P.S. Nu stiu de ce pare atat de important cate stele sunt, ce culoare au, unde sunt situate topicurile pe pagina... Avem la dispozitie un forum, fiecare intra pentru ce-l intereseaza, deci cu siguranta vor fi nenumarate preferinte. In fond si la urma urmei, astea sut preferinte, niste propuneri absolut subiective. Daca vrem sa imbunatatim aspectul si utilitatea forumului, ar trebui sa ne gandim la aspecte care intereseaza pe toata lumea, nu doar pe MINE.
P.P.S. Mai aveam o intrebare: se pot face propuneri si de transformare in simpli membri a unor moderatori, sau numai de numire a lor? Nu va ganditi ca vreau sa schimb pe cineva acum, dar ca idee... Cum mai spunea cineva, ar trebui sa existe un sistem de recompense, dar si de pedepse...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
marius spune:
Am citit mesajul de mai sus si sincer cred ca cel mai bun lucru ar fi sa va creati un alt user care sa va reprezinte mai bine decat cel de fata. Cu atat mai mult cu cat nu tineti neaparat la numarul de mesaje, stelute etc.
Si in mod cert nu conteaza un user name in sine pentru a avea o anumita prestatie oriunde ar fi, aici sau in alta parte, asa incat noul user name nu va fi mai prejos decat cel actual asa cum ati subliniat.
Despre partea cu sanctionarea consider ca ne autosanctionam prin faptele noastre in sine, fie ca suntem moderatori, fie ca suntem nonmoderatori.
Nota:
Tot ce am scris mai sus reprezinta doar opinia mea.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro