Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Merci, Marius, de raspuns. Ca de obicei, de bun simt. In special partea cu autosanctionarea iti tradeaza integritatea. Din pacate nu este general valabil. Oricum, astept si alte raspunsuri, pentru ca sincer nu as lua-o de la capat cu "1 mesaj" si moderare, pentru ca n-am aparut chiar ieri pe forum. Si dupa cum ai vazut, multi sunt sclavii subiectivismului si cantitatii in defavoarea calitatii. Ai vazut ca s-a scris de tentatia de a da mai mare greutate vorbelor cuiva cu xxx mesaje, nu doar cu x. Si daca un prim mesaj al cuiva contine vorbe cu greutate lumea e tentata sa zica "ia uite si la asta, draga, ce se umfla in pene si se crede atotstiutoare."
P.S. (ca se poarta) De ce nu m-ai tutuit?! Sau vorbeai si cu Bogdanel? Si el vorbeste acum cu cineva, si inca tare, dar ma indoiesc ca il auzi...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Gandacel, dar de ce nu iti faci un cont nou si specifici la semnatura (si, mai tirziu, la titulatura) ca esti ex-Gandacelul? Si eventual pui un link catre fosta pagina personala? N-ar merge asa?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Multumesc si tie, iileana, insa eu nu doream o rezolvare a unei probleme personale, voiam sa fac o propunere de facilitate la indemana oricui. Asta cu user nou este la indemana oricui, dar e pacat sa te autosanctionezi in felul asta. In plus, e posibil sa ramana ambii useri activi si eu nu sunt de acord de principiu ca un om sa aiba mai multe identitati pe acelasi forum, pentru ca mi se pare un comportament de rea credinta, un soi de inducere in eroare, de ascundere a identitatii. Asa, ramaneai acelasi, fostul ID nu mai era activ si gata. Elegant si corect, pe deasupra. In capul meu, ar fi trebuit sa existe in profilul personal o comanda de "change ID", cu posibilitatea de stocare ca informatie arhivata a vechiului ID (sau nu).

Mai aveam o propunere, dar am uitat la primul mesaj de ea: butonul ala de "raporteaza la moderator" ar trebui sa functioneze concomitent cu o alta comanda, prin care cel al carui mesaj face obiectul raportului sa fie instiintat ca a fost raportat la moderator. Asa mi s-ar parea corect. Pentru ca daca fiecare raporteaza cand vrea si ce vrea la moderator, pentru ca s-a simtit lezat de eu stiu ce mesaj altfel inofensiv, "pe la spate" cum ii place romanului, nu e corect. Poate unele mesaje sunt fara voie jignitoare, iar cel care a suparat fara sa vrea isi poate corecta atitudinea, fara sa acumuleze eventual bile negre de la un moderator.
Acum, nu stiu cat de viabila si usor de pus in practica e propunerea mea, dar eu am facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

In plus, e posibil sa ramana ambii useri activi si eu nu sunt de acord de principiu ca un om sa aiba mai multe identitati pe acelasi forum, pentru ca mi se pare un comportament de rea credinta, un soi de inducere in eroare, de ascundere a identitatii. Asa, ramaneai acelasi, fostul ID nu mai era activ si gata. Elegant si corect, pe deasupra.

marius:
Asa este principial este urmarit si acest aspect

In capul meu, ar fi trebuit sa existe in profilul personal o comanda de "change ID", cu posibilitatea de stocare ca informatie arhivata a vechiului ID (sau nu).

marius:
E unul din obiectivele posibile in viitor. Cu stocarea vechiului ID (devenit alias)

Mai aveam o propunere, dar am uitat la primul mesaj de ea: butonul ala de "raporteaza la moderator" ar trebui sa functioneze concomitent cu o alta comanda, prin care cel al carui mesaj face obiectul raportului sa fie instiintat ca a fost raportat la moderator.

marius:
retinuta ideea

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pot si eu sa zic cevaaa ?
As vrea la fiecare subforum un subiekt precum cel de la "bucatareala", cu "intrebam, cautam, ordinea sa o pastram", mi se pare folositor, poate s-ar evita deschiderea a n`shpe subiecte pe aceeasi tema ...
Si neaparat desfiintarea stelutelor sau contabilizarea mesajelor ... poate data inscrierii pe forum sau ... iconita de buna/rea purtare

Spor la treburi tuturor si we fain !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Mai aveam o propunere, dar am uitat la primul mesaj de ea: butonul ala de "raporteaza la moderator" ar trebui sa functioneze concomitent cu o alta comanda, prin care cel al carui mesaj face obiectul raportului sa fie instiintat ca a fost raportat la moderator. Asa mi s-ar parea corect. Pentru ca daca fiecare raporteaza cand vrea si ce vrea la moderator, pentru ca s-a simtit lezat de eu stiu ce mesaj altfel inofensiv, "pe la spate" cum ii place romanului, nu e corect. Poate unele mesaje sunt fara voie jignitoare, iar cel care a suparat fara sa vrea isi poate corecta atitudinea, fara sa acumuleze eventual bile negre de la un moderator.

Corect... si poate le-am da si moderatorilor mai putine batai de cap, pentru ca userul s-ar gindi de doua ori inainte sa apese butonul in trecerea lui pe acolo, in conditiile in care ar stii ca autorul mesajului este instiintat de faptul ca mesajul sau a fost raportat la moderator de catre X.

Bine, cel mai corect, cind ti se pare ceva aiurea, ar fi sa ii dai un PM respectivului sa-l intrebi ce a vrut sa spuna. Poate omul a avut un punct valid. Sau poate isi reediteaza el opinia. Nu sa sari direct cu pira. Dar asta e la latitudinea fiecaruia...si cum "latitudinile" difera...

Elise

Mergi la inceput

Nu va suparati, pentru asa ceva iau unii "stele"??? Si daca da, pentru ca e un forum public si fiecare poate scrie ce doreste, atunci de ce mai carcotim?!
EU as pune in regulament o regula prin care sa fie clar ca forumul e forum, unde oamenii isi pot exprima opiniile, pot pune intrebari si primi raspunsuri si ajutor, nicidecum nu este telefon (ar putea folosi chat-ul pentru asa ceva!) ori messenger, nici atat nu poti deschide niste subiecte de genul asta, de parca ai striga la vecina de palier sa-si ia rufele de pe sarma, ca a inceput sa picure...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79779

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

da' de ce te-a deranjat asa tare subiectul?
a injurat pe cineva?
nu! a crezut ca face bine anuntand ca a inceput furtuna.
ce atata obsesie cu stelutele astea? sunt frumoase ,ne plac ,dar asta nu inseamna ca fiecare post e pus cu gandul la stelute.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Calitatea unui forum este data de forumisti si de mesajele lor. Ma mai deranjeaza si alte subiecte, care au reusit sa faca un fel de "forum in forum", pentru ca atrag acolo oameni care agreeaza doar un anumit fel de muzica (am dat doar un exemplu). Forumul asta a plecat la drum dorindu-se a fi un ajutor serios si placut pentru femei care aveau nevoie de sprijin medical, de sfaturi, de experiente prin care au trecut alte aspirante la rolul de mamica, gravide, mamici... Insa a devenit un soi de loc de pierdut timpul si de mancat neuronii, plus nervii unii altora. A scazut mult calitatea postarilor si, implicit, a participantilor la forum... Si ca in alte domenii ale vietii noastre de zi cu zi, cei care au bun simt si au ceva de spus se retrag undeva in spatele cortinei, ca sa nu fie luati peste picior de majoritatea care au gura mai sloboda si sunt foarte activi (da, unii au multe stele, pentru mesaje simple de genul "acum ploua", "ma scuzati, n-au fost decat 3 picaturi"...
Ma mai deranjeaza si titulurile unor subiecte ("ce faceti cand...") care sunt deschise de o mie de ori pe zi, doar ca sa vada omul despre ce e vorba!
Stiu ca ar necesita o munca titanica din partea moderatorilor sa reuseasca sa mentina un anumit nivel al forumului, insa mai stiu si ca ar putea avea rezultatele scontate pe termen lung, daca exista rabdare.

Si, ca sa fur expresia cuiva, e numai parerea mea personala...

Mergi la inceput

Si pentru ca deocamdata nu mai am alte propuneri concrete, am sa ma retrag de pe topic, ca sa nu-l poluez si eu degeaba.

Mergi la inceput