Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 15
matildasep spune:
Nici eu nu sunt de-acord cu stelute , puncte . Mai ales spunea cineva ca, se uita mai intai la stelute ca sa -i dea credibilitate.
De ex. sunt membru la DC de-aproape 1 an si jumatate si in fiecare zi am intrat pe forum cam aprox. o ora, iar daca as fi trimis mesaje gen "azi ploua, maine ? ? ", as fi avut probabil vreo 2 stelute.
Veve spune:
Teodora si iileana,ati fi printre ultimele persoane de care mi-as permite sa rad pe forumu' asta!
Totusi discutia asta despre stele si culori tot o mare risipa mi se pare....
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Sibel spune:
Azi am avut o revelatie inginereasca: titulatura si numarul de stele sa de dea asa:
pe axa x vechimea, pe axa y numarul de mesaje si stelutele sa se dea in functie de aria rezultata pe grafic; cu alte cuvinte, sa fie in functie de produsul vechime*nr.mesaje. In felul asta, cine e vechi dar are putine mesaje va avea acelasi numar de stelute sau titulatura ca cineva care e mai nou dar a postat intens. 
RaluD spune:
Extrem de interesanta propunere, Sibel!
Sustin si eu sistemul asta, mi se pare cel mai corect. Edit: asa se premiaza si fidelitatea si activitatea.
Gandacel, nu te mai supara, si eu cred ca fata chiar a vrut sa faca un bine, chiar daca subiectul e banal - au tot fost stiri in ultima vreme cu masini busite de copaci. 
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
nushulica spune:
sunt de acord cu propunerea lui sibel...interesanta...cel mai bine ar fi asa
am observat acum scrie la fiecare de cand e membru sub nick...si asta e un lucru bun![]()
Gandacel spune:
Buna!
Scuze ca apar iar cu o sugestie, dar daca am observat...
Subiecte inchise de doua zile apar inca pe prima pagina cand derulez un topic... N-ar trebui trimise la maculatura si instiintat initiatorul, ca sa nu mai ocupe spatiu in randul subiectelor "fierbinti"?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
marius spune:
Concretizeaza te rog, uneori e mai usor si pentru noi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Gandacel spune:
Intre timp a trecut pe pagina doi...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79779
Asta este. M-am mai luat de el, si de asta n-am vrut sa exemplific. Mai ales ca s-ar putea sa fie si altele in aceeasi situatie. Poate e bine ca odata ce un moderator inchide un subiect, sa-l si treaca imediat fie in arhiva, fie la maculatura. Cum credeti voi ca e mai bine. La maculatura, se mai citeste o vreme mai usor, daca mai e cineva interesat...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
marius spune:
Daca nu e sticky atunci e Ok. Merge de la sine in "jos" cronologic discutand. Periodic subiectele sunt revizuite si arhivate. Unele. Altele sunt trimise la "maculatura"
. Daca era sticky si inchis fara a mai fi de actualitate nu era Ok. La legislative sunt de exemplu subiecte inchise, sticky dar care deocamdata sunt de actualitate. Periodic insa li se scoate proprietatea de sticky si "merg" mai departe. Daca mai sunt si alte sesizari nimeni nu se supara pentru ca la urma urmei sunt de multe ori de un real folos. Beneficiarii suntem tot noi in ultima instanta.
Multumesc inca odata pt sesizare.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Caprioara spune:
Si eu sustin propunerea lui Sibel.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud