Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 16
Teodora D. spune:
eu as vrea sa stiu cum aflam daca un membru inscris in 2002 si fara mesaje prea multe la activ a intrat pe DC zilnic sau o data pe an.in plus, daca nu a scris inseamna ca nu a adus contributii la vehicularea ideilor pe forum si nu vad de ce ar trebui recompensat cu stelute conform nu stiu carui grafic.
Caprioara, ma asteptam sa ne spui si cat esti de fericita ca vede toata lumea ca esti membra veche.Si eu sunt(membra veche)
, dar chiar nu ma intereseaza daca scrie asta in dreptul numelui meu sau nu.
Fiecare cu ce-l doare...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Gandacel spune:
Eu nu m-am bagat la subiectul asta cu stelutele pentru vechime si activitate, pt. ca mi s-a parut pueril. Dar daca e sa luam in considerare vechimea si activitatea pe forum, corect mi s-ar parea (cum e si cu casutele postale pe anumite servere de renume) ca un cont pe care nu s-a mai intrat de (ex.) 90 de zile sa fie inchis de administratori, nu sa fie recompensat, desi nu are activitate deloc.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Caprioara spune:
Teodora,
sper ca nu e ironie in vorbele tale
. Si daca e si daca nu e, eu iti dau
in semn de prietenie.
Daca vrei neaparat sa stii, ma deranjeaza sa vad ca la mine scrie "membru incepator". Nu vreau neaparat sa am stelute mai multe, pentru ca nu am scris mii de mesaje pe forum ca sa le merit si sunt de acord cu ideea ca activitatea productiva sa fie recompensata cumva.
Dar am citit mii de mesaje si am fost alaturi cu sufletul de aceasta comunitate, din care simt ca fac parte. Asa ca nu mi se pare normal sa scrie "membru incepator" la cineva care este de aproape trei ani pe aici. Asta este parerea mea...
Si da, sunt multumita ca scrie data la care m-am inscris
, macar acum elimin posibilitatea de a nu avea credibilitate pentru unii membrii (sper
). Si adaug ca abia azi dimineata am observat schimbarea. De cand a aparut????? Eu ieri am intrat pe DC dar nu m-am prins de nimic (dovada ca nu ma uit la chestiile astea cand comunic cu ceilalti membrii). Am citit ce a scris Sibel (dar nu si raspunsurile date mai departe) si doar am raspuns ca ii sustin ideea, in sensul ca trebuie sa se tina cont si de vechime cumva. My mistake ca nu am cascat ochii sa vad ca deja se intamplase ceva in acest sens.
Multumesc moderatorilor pentru afisarea datei de inscriere
.
Sa aveti o zi buna.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Oana spune:

Multumesc adminilor ca au considerat remarca mea interesanta si au afisat data de inscriere la fiecare membru.
Este interesanta si propunerea lui Sibel cu graficul in care sa se impleteasca vechimea si activitatea pe forum. Nu stiu daca dpdv tehnic ati putea face asa ceva, dar ar fi cea mai corecta apreciere a membrilor.
In legatura cu ceea ce a spus Gandacel, vreau sa zic ca am cautat eu datele exacte in arhiva membrilor: din totalul de 30.032 membri cu care ne place sa ne laudam, exista un numar de aproximativ 17.724 membri (cu diverse date de inscriere mai vechi sau mai noi) care nu au postat niciodata nici un mesaj (0 mesaje). Cu acestia ce ne facem fratilor?
Deci cred ca este binevenita si ideea de a sterge acele conturi absolut neutilizate de foarte multa vreme.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Teodora D. spune:
Caprioara, daca tot sunt moderatori in zona si probabil si adminii, poate se aproba sa iti donez din punctele mele ca sa iti schimbi titulatura de "membru incepator". Se poate face o exceptie in acest caz, nu?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Caprioara spune:
Teodora,
multumesc pentru oferta, esti tare draguta, dar nu cred ca ar fi corect fata de ceilalti membrii, asa ca nu pot accepta - ori e pentru toata lumea ori nu e deloc...
Eu as fi multumita cu o titulatura in care sa nu apara ceva de genul incepator sau junior. Dar nu m-am gandit cu adevarat cum ar trebui sa sune, hmm ...
Caprioara &
Matei
Caprioara spune:
Vad ca acum am 702 puncte si am nevoie de 1000 ca sa-mi schimb titulatura. O sa astept cuminte sa implinesc cele 1000 de puncte, si pana atunci o sa ma gandesc la o titulatura care sa mi se potriveasca, daca tot o sa mi-o pot alege eu
.
Caprioara &
Matei
Babisa spune:
I-am facut si sotului meu un cont aici ,acum mai bine de un an cre...are cel mult 2 mesaje postate,si asta pt ca a vrut sa intrebe pe cineva ceva (electronice sau nu mai stiu ce)...nu sunt deacord ca el sa aiba acelsi nr de stelute cu mine sau cu altcineva care este mai mereu activ...dar totusi nu mi-ar placea sa fie dezactivat definitiv,pt ca poate peste o luna are sa vrea iar sa puna o intrebare daca este interesat de ceva...nu cred ca ar fi cazul sa isi faca iar alt nick.Cred ca e bine ca toate fetele care au avut un nick si l-au schimbat din diferite motive,sa spuna moderatorilor care sunt acele conturi si sa fie dezactivate.
Babisa spune:
ahhh si cred ca subiectele de genul ...a murit cutarica sau m-am inscris si eu pe DC, azi e ziua lu' cutarica...nu ca ar fi de prost gust (Doamne fereste ),dar cred ca ar trebui facut un subforum special pt asa ceva si sa nu se puncteze nici o postere deschisa acolo.Sper sa nu deranjeze pe nimeni aceasta idee
Gandacel spune:
Imi cer scuze pentru cine deja a apucat sa citeasca mesajul meu anterior, ne-editat. Am inceput cu un "baaa", care in mintea mea continea un a clar si de toata frumusetea, un a de la Ana... Insa mi-am dat seama ca poate fi luat drept un "a" cu caciulita deasupra, si suna cam de mahala...
Acum, despre ce spui tu, Babisa, cu subiectele de genul enumerat, nici chiar mie nu mi s-ar parea corect. Zic "nici chiar mie" pentru ca eu nu prea ma bag sa urez condoleante si nici La multi ani, nici Bine ai venit pe forum! Insa sunt multi care o fac si mie mi se pare un gest foarte frumos, de prietenie. Pune-te in situatia celor carora le-a murit un copil, sau celor care abia au aparut pe forum, ori implinesc o varsta... Nu te-ar unge pe suflet sa primesti mesaje? Mie mi-a murit mama de curand si sa stii ca mi-a facut placere (chiar daca am plans) sa primesc mesaje de la fetele cu care ma intretin de cateva luni aproape zilnic, si-au spus si ele povestile lor si nu vad de ce ar fi niste mesaje irosite sau nepunctate... De ce n-ar fi cel in care scria ca ploua in Unirii? Nu se poate face o sectiune de genul asta, in care sa nu se acorde puncte (daca moderatorii au alta parere, nu insist...) pentru ca ar fi multe alte subiecte mai putin utile care ar putea fi incadrate lejer acolo, dar nu pot fi urmarite toate. Iti mai dau si alte exemple: intrebari ale unor mame noi, care au fost puse de zeci de ori inaintea lor de alte mamici... noi la timpul lor.
Eu pana la CIC am lucrat la legi, regulemente si alte chestii din astea. (NB in alt domeniu
) si regula de aur este sa faci reguli care sa multumeasca ori sa tina cont de majoritatea, preferabil cat mai aproape de 100% din grupul tinta. Daca nu acoperi decat o parte minora cu o regula, mai bine nu o faci deloc.
M-am lungit cam mult. Noroc ca a incaput totul intr-un singur mesaj...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)