Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

quote:
Originally posted by mira_m
Am insa o intrebare. Sunt mai mici sau asa le vad eu?
[/green]

Eu le vad mai putine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Si mai am o problema:
De cand moderatorul Catalin saracu' m-a adunat de te miri pe unde si m-a asezat la jurnal online il ascult cuminte si postez acolo cand am chef. Dar nu pot modifica in caz ca gresesc si tare nu-mi place. Ca mai si gresesc!
Se poate adauga butonul acela magic si la jurnal?
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Partea cu refresh (ce cuvant dat naibii am gasit) pe lista cu useri e un obiectiv mai vechi. Deocamdata nu s-a facut "curatenie" pe lista un motiv destul de obiectiv fiind userii care viziteaza DC dar nu posteaza. Au dreptul de a citi si nu au obligatia de a scrie. Insa pentru conturile care indeplinesc cumulativ conditiile (nici accesare nici postare) pentru un interval mai indepartat de data X unde valoarea X se va stabili ulterior, este extrem de probabil sa se intample in viitor.

Una din motivatiile obiective este si de a debloca nick name-uri (user name) in favoarea unor noi utilizatori.

2. Daca sunt probleme pe forum si chiar sugestii va rog sa le postati in sectiunea corespunzatoare.

Acest topic il voi inchide pentru ca postarile nu mai privesc modificarile aduse la forum ci se incadreaza la probleme si/sau sugestii.

Multumesc pentru intelegere.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput