Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Lorelai, si eu cred ca nu trebuie sa pui la suflet. Faptul ca cineva este preocupat de stelute nu schimba cu nimic nevoia ta de informare si lucrurile pe care le ai de spus

Edit: Parerea mea este ca noul buton ca Report va da mult de lucru moderatorilor. Pentru ca oricine are un "colt" pentru altcineva va raporta ceva acolo... cu sau fara fundament.

Cred ca o idee buna ar fi ca cine raporteaza de mai multe ori degeaba sa nu o mai poata face un timp.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu sunt membra de trei ani aproape si iata , nu am decat o stea, pentru ca nu ma arunc sa scriu daca nu am ceva de spus...
Cum de vechimea nu conteaza deloc?

Si eu am constatat ca daca ai multe stele esti mai credibil, si nu cred ca e normal.

O sa-mi spuneti ca daca nu scriu inseamna ca nu mi-am adus contributia la forum si asa ca nu merit sa fiu luata in seama ...

Ei, oricum nu conteaza, putin imi pasa de stele pana la urma.
Totul este sa nu fiu luata peste picior ca sunt "membru incepator", cand eu nu-s de ieri de azi pe aici . Dar trebuie sa recunosc ca m-a intristat ca am dat inapoi (io is si rac, stiti, si de aia poate ca-s satula de dat inapoi ).

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si mie imi plac stelutele!
Desi, acuma am mai putine!

Fetele, pe ce criterii s-au ales noii moderatori?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu as vrea sa mai fac o propunere. Exista forumul cu Know-How si Sport. Oare nu ar fi mai bine ca sportul sa fie la mondenitati?

------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Eu sunt inscrisa pe forum si activez de un an jumatate si am putine din toate si din puncte si din mesaje si acum si din stele...Nu credeam ca unii scriu pt asa ceva. Mi s-a parut chiar deplasat sa postez ceva doar de dragul de a face puncte dar am apreciat si nu am putut sa ma lipesc de alt forum , spiritul de "live" al forumului.
Practic m-am simtit inconjurata de prieteni si chiar urmaream raspunsurile unora dintre membrii. Si dintr-o data parca nu mai cunosteam pe nimeni... multi, foarte multi membrii noi si de care nu puteam sa-mi aduc aminte unde i-am mai intilnit. Probabil unii postau doar in anumite sectiuni si de-aceea.
La un moment dat tot citind aici despre forumul nostru si despre schimbari mi-am dat seama ca s-a scindat cumva acest forum in gasti si subforumuri.
Acum abia astept sa vad o imbunatatire si ii invit pe vechii forumisti si moderatori sa nu lase garda jos. Va urez succes si aveti umilul meu vot in ceea ce priveste schimbarea -si a sistemului de puncte si a oricarei fel de schimbare.

Rog moderatorii sau administratorii sa imi inchida un cont cu care am intrat initial si apoi i-am uitat parola: stoichitescu ioana criss - ma inscrisesem atunci si daca veti vedea am aceleasi date de identificare aproape cu cele de acum numai ca pe acela nu am postat niciodata si v-am zis de ce.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Acum īnsa, citind atāt "forumul nostru" cāt si acest topic realizez ca īntr-adevar sunt forum-isti care daca nu esti bine īnstelat... nu esti demn de luat īn serios... Hmmm... Cu surprindre am constatat ca chiar un moderator a tinut pur-si-simplu sa-mi "desfinteze" propunerea de a crea o structura de tip index la Parinti īntreaba... dar atunci cānd o mamica cu mai multe stelute a confirmat necesitatea indexului... acest moderator nu numai ca a fost de acord dar a si asigurat logistica...

Lorelai,ai si n-ai dreptate sa te superi;recunosc ca si eu m-as fi simtit prost sa-mi fie refuzata o propunere care mai tarziu sa fi fost acceptata altcuiva,insa sunt convinsa ca marius n-a luat in calcul stelutele;vazand ca ideea ta este sustinuta si de altii s-a razgandit si v-a pus la treaba,constient fiind ca moderatorii nu mai au timp si de indexare.
Nuuuuu,nu-s avocatul lui Marius,pe cuvant!Insa asa vad eu lucrurile din exterior...
Poate te razgandesti si tu!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Lorelai...io acu un an jumate am vrut sa deschid sub.cu alaptatul...help line...sa fie sticky ca sa alapteze lumea cu drag si spor...si m.au desfiintat pur si simplu...pentru ca dupe juma de an sa se faca sticky alaptatul...crezi ca m.am suparat??? nu...deloc...tot dependenta DC am ramas si intru acilea zilnic...iubesc acest forum si nu ma las de el!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Am doua comentarii de facut fata de noua infatisare a forumului- nu ma incanta ca sectiunile "Timp liber pentru suflet, trup si ochi" au fost mutate in partea de jos a "subiectelor active"; sunt desigur subiectiva, dar cand se face reincarcarea nu imi place sa derulez o pagina atat de lunga pt. a ajunge la ce ma intereseaza, era mai bine cu "temele specializate" spre final.
Nu imi plac nici mie stelutele rosii, le percep ca pe un regres, deoarece am scapat de ele cand am ajuns la 1500 de mesaje. Si e destul de ciudat ca se acorda cate o steluta si i se schimba culoarea la fiecare o mie de mesaje, dar nu la prima mie; adica trecerea la a treia steluta si la alta culoare se produce abia la 1500 de mesaje si pana la 3000 nu se mai intampla nimic. Sunt desigur din nou subiectiva.
in rest-felicitari, observ ca pe aici se munceste mult!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Eu sunt membra de trei ani aproape si iata , nu am decat o stea, pentru ca nu ma arunc sa scriu daca nu am ceva de spus...
Cum de vechimea nu conteaza deloc?
Si eu am constatat ca daca ai multe stele esti mai credibil, si nu cred ca e normal.

O sa-mi spuneti ca daca nu scriu inseamna ca nu mi-am adus contributia la forum si asa ca nu merit sa fiu luata in seama ...
Ei, oricum nu conteaza, putin imi pasa de stele pana la urma.
Totul este sa nu fiu luata peste picior ca sunt "membru incepator", cand eu nu-s de ieri de azi pe aici .

Subscriu!!!
Si eu sunt membra de ~3 ani ,citesc aproape zilnic,de raspuns nu am timp chiar intotdeauna ,sau nu am ce sa raspund.Asta nu inseamna ca sunt inactiva ......cred....
Cred ca toti ar trebui sa fim vazuti egal, caci toti suntem oameni..

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragilor, am o intrebare: cine e moderator la forumul de religii?

Mergi la inceput