Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 7
desprecopii spune:
dragilor - facem niste teste si vom dez-activa temporar noile modificari.
va multumim pentru intelegere
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
elena_oona spune:
nu mai inteleg nimic
nu am mai intrat pe DC de 3 zile si cate schimbari ![]()
Apropo un de e butonul ala nou ca m-am tot uitat si nu l-am gasit
Succes moderatorilor si noilor moderatori!!!!
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
Kittie spune:
pei toma ce l-au scos nitsel sa-l mai testeze
(pare-mi-se o problema cu derularea mesajului , ma rog, o keste informatik
d'a lor).. e un "buton" mai precis in casutza postarii tale (orice postare, la orice subiect)sau a orishicui , in dreapta jos si se numeste chiar asa cum ai auzit "report to moderator"..
, mami de
( 13oct04 )
Babisa spune:
Mie imi plac mult stelutele ...acum imi plac si mai mult pt coloritul lor ....nu tin neaparat sa am eu stelute ,dar macar sa aiba altii,pur si simplu asa sunt eu mai curioasa din fire,sa stiu cam cat de activi sunt unii,sau cat de vechi.Eu consider ca de cand stau pe forumul acesta,am invatat multe,mai ales despre copii...asa ca o mamica cu mai multe stelute ,consider ca a citit mai multe subiecte despre copii deci e mai credibila in ceea ce spune (bine inteles ca nu merg doar pe baza asta).oricum ,fara stelute ,floricele,efecte si alte treburi ...nu ar mai fi asa frumos aspectul forumului (cel putin asta este parerea mea care sper sa nu supere pe nimeni )
Pupici si bafta multa la construit forumul.
Happiness_4_us spune:
Mie nu imi plac deloc stelutele rosii.
Pana acum faza incipienta erau stelutele rosii dupa care castigai stelute galbene.
Propun ca prima steluta sa aiba culoare rosie, pe urma cele 2 sa fie galbene,, cele 3 mov, si asa mai departe.
Multa bafta!
Edit: Nu acord mai multa credibilitate in functie de stelute. Stiu o gramada de persoane f bine informate care scriu rar!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
lorelaim spune:
Twinkle, twinkle little star/How I wonder what you are/Up above the world so high/Like a diamon in the sky...
Acum mai putin de 2 ani, pe vremea cānd bb meu cerea sa suga la 2h si statea la tāta 45min, o prietena f buna mi-a recomandat acest web-site ca sa vad ca nu sunt singura īn "suferinta" mea :-) Cu perna de alptat pe genunchi, cu o māna sprijinindu-mi odorul si cu alta tastānd am reusit cu chiu cu vai sa-mi creez cont si sa devin alaturi de voi o "forumista"... Nu ma gāndeam nici la stelute, nici la puncte... cum nu ma gāndesc nici acum la ele...
Acum īnsa, citind atāt "forumul nostru" cāt si acest topic realizez ca īntr-adevar sunt forum-isti care daca nu esti bine īnstelat... nu esti demn de luat īn serios... Hmmm... Cu surprindre am constatat ca chiar un moderator a tinut pur-si-simplu sa-mi "desfinteze" propunerea de a crea o structura de tip index la Parinti īntreaba... dar atunci cānd o mamica cu mai multe stelute a confirmat necesitatea indexului... acest moderator nu numai ca a fost de acord dar a si asigurat logistica... Oare chiar o fii din cauza stelutelor frumos colorate?
Ehh - nu va obositi sa-mi raspundeti... ca eu am obosit sa fiu "forumista" aici...
Va las cu bine acum - nu īnainte de a va ura LA MAI MARE: spor la colectare... de stelute rare... īn orice īmprejurare... pt orice postare...
megbeng spune:
lorelei,
..sutn absolut de acord cu tine, si imi pare rau ca persoane cu "putine stelute" nu au suficienta credibilitate in ochii unora...cred ca am sarit din lac in put cu culorile astea, de acum incepe adevarata vanatoare de culori
nici mie nu-mi plac ale rosii..da deloc! nu e suficient sa apara numarul de mesaje, ca ala e totusi cea mai buna masura a activitatii forumistilor, daca tot conteaza?!
marius spune:
Cred ca nu merita sa pui la suflet. Este cu siguranta doar o impresie faptul ca un utilizator cu stelute mai multe este altfel "tratat" ca sa ma exprim plastic fata de oricare alt utilizator. Din start pot sa spun ca rolul unui moderator nu este de a diferentia utilizatorii, nici macr nu au in obiectiv asa ceva, moderatorii urmaresc subiectele, mesajele, continutul, ordoneaza informatiile si asa mai departe iar uneori cand sunt depasiri ale cadrului Regulamentului aplica si sanctiuni dar niciodata nu este vizat un utilizator in functie de stelute, nume apartenenta geografieca, etnica si asa mai departe.
Se poate intampla ca la un moment dat o anumita propunere sa nu fie adoptata cum se poate intampla ca ea (propunerea) sa fie reluata si concretizata dar repet fara nici o legatura in sine cu un utilizator. Este importanta ideea, proiectul si concretizarea.
In speranta unei corecte edificari,
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro