Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Forumul "Prieteni..." e tare aglomerat. Subiectele active se intind pe 3-4 pagini, e greu de cautat/ajuns la ele.
Eu propun sa se faca o reorganizare, cumva ca niste subforumuri, nu stiu daca e posibil. Spre ex.:prieteni pe tari, pe localitati, pe meserii, pe zodii, pe nume, etc.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am apasat si eu pe un buton de report,fara motiv,voiam sa vad cum functioneaza.Sper ca nu voi fi penalizata pentru asta!

Trebuia sa apesi pe link-ul din propria postare, ca sa nu mai fie dubii

Alina

Promit ca data viitoare asa voi face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ce aglomeratie e aici pe forum...FELICITARI!
...intr-adevar e un loc de unde te poti informa indiferent de subiect!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

s-a aglomerat si aiurea.
io inteleg ca e util si frumos sa se intanleasca pe un topic userii dintr-un anumit oras sau dintr-o tara, au probleme comune, mai intreaba de-un medic, o gradinita, de-o ambasada, mai ies in oras cu copiii, etc, etc, etc.

hai ca inteleg si cei dintr-o anumita zodie, poate au caracteristici in comun si le dicuta pe toate fetele (desi io-s rezervata in privinta zodiilor, dar asta-i altceva)

sunt subiecte deschise si pt copilasii din celebrele zodii, ba au adunat si sotii, tot in subiecte separate.

nu s-ar putea face un topic pt fiecare zodie care sa cuprinda userii, copilasii si sotii din dotare la un loc?
nu cred ca se vor certa.

revenind la ce vroiam sa spun, de fapt e o intrebare? ce-ar putea avea in comun cei cu acelasi nume? in afara de nume, bine'nteles?

smorio daca inteleg sensul pt care ei se unesc.

si asa acel forum e foarte aglomerat, nu vad rostul unor subiecte in plus, si asa inutile.

edit ca sa sup: Sabino, vive la revolucion

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

si io abia castigasem o a 2- a steluta, dar asta e!

Oricum si noul sistem este interesant! Succes!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si eu sunt pentru desfiintarea stelutelor. Tocmai pentru ca imi plac, daca ma intelegeti . De cand am vazut stelutele noi ma tot gandesc pe unde sa mai postez mesaje cu "subscriu" sau emoticoane ca sa capat si eu niste stelute turcuaz , ca alea mi se par cele mai meseriase.

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

Forumul "Prieteni..." e tare aglomerat. Subiectele active se intind pe 3-4 pagini, e greu de cautat/ajuns la ele.
Eu propun sa se faca o reorganizare, cumva ca niste subforumuri, nu stiu daca e posibil. Spre ex.:prieteni pe tari, pe localitati, pe meserii, pe zodii, pe nume, etc.

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Grupurile de rezidenti pe tari s-au intors la forumul de calatorii,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ah, ce bine imi pare! Tnx!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eu tot nu am priceput care e legatura intre manele si chimbarea graficii dar... poate nu am fost eu pe faza.
Imi plac stelutele asa ca votez pentru
Iar la Prieteni ... las sa fie grupuri cat mai multe, nu ma deranjeaza, e chiar simpatic.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Interesanta schimbare! Felicitari moderatorilor!
Interesanta mi se parea si posibilitatea colorarii fiecarei stelute, poate ca in functie de numarul de puncte, eventual sa fie cat mai mare.
Si apropo, nu se pot inversa culorile intre o steluta si 3 stelute? Adica o singura steluta sa fie de culoare rosu si 3 stelute de culoare mov?

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput