Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 5
Veve spune:
quote:
Originally posted by nicole2005
cand incepi sa primesti stelutele?
nicol
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78957&whichpage=1#1812457
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
monu spune:
Am o nelamurire la raporteaza la moderator. Am intrat si eu pe link si am vazut ca trebuie motivat faptul ca il semnalezi, ceea ce este f bine pentru ca se poate ajunge ca in joaca sa pui sub semnul intrebarii toate mesajele. Intrebarea mea este - se iau in considerare cele motivate sau se iau in calcul automat prin simpla trimitere? ceea ce nu ar fi ok.
merci
6+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Veve spune:
Nu se "calculeaza" nimic!prin raportare,la moderatori ajunge un link catre mesajul raportat;moderatorul il citeste si vede daca trebuie intervenit sau nu.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
iren spune:
quote:
Originally posted by cristina_26quote:.quote:
Iren
Mah, kestia asta cu stelutzele/clasificarea userilor e buna, io daca vad un mesaj mai ciudat ma uit la stelutze, sa vad cite are, daca are multe, ii acord credit, daca nu, ashtept sa vad cum continua stelutzele imi sar in oki mai repede decit numarul mesajelor
Adica ??? Eu am o steluta!!!Adica tot ce [postez eu pentru tine e neinteresant, mai bine nu as posta???!!! Na, ca m-ai facut curioasa.
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Ei, io ma gindeam de pe la 30 de mesaje in jos, da nu exista stele pt 30 de mesaje
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
She spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Eu n-am nimic de spus, am vrut sa vad cate stele am si ce culoare au ele
Succes noilor moderatori.

idem
She spune:
Mi-ati luat stelutele capatate cu sirg!!
Mi-as dori o bula roz...![]()
ca cea de acasa s-a..spart...:)
mariussimiuc spune:
Am apasat si eu pe un buton de report,fara motiv,voiam sa vad cum functioneaza.Sper ca nu voi fi penalizata pentru asta! ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
copiloi spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am apasat si eu pe un buton de report,fara motiv,voiam sa vad cum functioneaza.Sper ca nu voi fi penalizata pentru asta!
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Trebuia sa apesi pe link-ul din propria postare, ca sa nu mai fie dubii
Alina