Modificari la forum.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cred ca ar fi bine sa gasim undeva cine sunt moderatorii pe sectiuni. Daca nu ma inseala memoria candva erau trecuti sub descrierea subforumului.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Ce face exact linkul Report to moderator? Nu exista cumva riscul sa-l apasam din greseala, avand in vedere ca nu e prea tare separat de restul postarii?

:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ia apasa si vezi ce se intampla :)))

Si eu am apasat, si nu din greseala, dar nu am primit nici un feedback

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Ia apasa si vezi ce se intampla :)))

Si eu am apasat, si nu din greseala, dar nu am primit nici un feedback

Alina

trebuia sa apesi exact pe postul pe care l-ai reclamat. dar subiectul acela era deja inkis.
Sorry 'Raporteaza la moderator' nu e retroactiv:) Asta nu inseamna ca reporturile tale nu au fost citite. O sa pastram un ochi pe subiect in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Deci linkul trimite postarea respectiva la moderator? Sau un link la subiectul unde s-a postat?

Si ce face moderatorul cand ii vin 50 de rapoarte de-astea pe zi dintre care 30 pentru aceeasi postare? Sau daca deja postul respectiv a fost "sent to moderator" de catre un user ceilalti primesc mesajul ca nu mai e nevoie sa-l reclame pentru ca s-a facut asta deja?

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Am apasat exact pe postarile, pe care le-am reclamat. Subiectul nu era inchis (daca te referi la topicul in sine).

Iar chestia cu retroactivul, am crezut ca avertismentul de la "manelisti" a fost dat pe acelasi sistem....dar poate ma insel...

Oricum, daca nu e retroactiv, atunci trebuia actionat la timp, caci, din cate stiu, regulamentul nu s-a schimbat ......

Edit: papadie, daca tu imi spui acuma ca trebuia sa apas pe posturile cu pricina (cand eu asta am facut!) imi dau seama ca ceva totusi nu-i ok......pe de o parte imi atragi atentia ca nu am procedat cum trebuie, pe de alta parte imi spui ca "raporturile" mele au fost totusi citite.....

in fine.......

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu n-am nimic de spus, am vrut sa vad cate stele am si ce culoare au ele

Succes noilor moderatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Felicitari noilor moderatori! Mult succes!

Legat de stelute: si eu sunt de parere ca ati reusit sa faceti pe unii useri sa fuga mai mult dupa ele! Daca pana acum, dupa 1500 de mesaje toata lumea era galbena, si spiritele se calmau, acum ai ce posta la emoticoane pana ajungi la 3000 de mesaje ca sa te albastresti (sau 3500?). Cert este ca semanam cu pionierii: sefii de grupa aveau snur rosu, aia de clasa il aveau galben, iar sefii de detasament (real boss) aveau snur albastru .

Ar fii cool sa ne putem colora noi stelutele (diferentierea adevarata intre membrii se face dupa nr de postari nu dupa stelute!)

Succes!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaronn spune:

Mie imi plac stelutele.
Pe toate forumurile pe unde umblu exista un sistem de diferentiere intre membri si acest lucru nu creaza divergente.

Parerea mea este ca stelutele mai anima forumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

cand incepi sa primesti stelutele?

nicol

Mergi la inceput