Modificari la forum.
Raspunsuri - Pagina 3
Androix spune:
Da eu inteleg ca va plac, si mie imi plac, dar trebuie sa intelegeti ca asta va face ca unii useri sa posteze in continuare mesaje numai cu iconuri ca sa-si schimbe culoarea la stelute.
Tocmai mi-a venit o idee:
nu stiu daca se poate si cat de complicat ar fi dar ar fi traznet sa-si poata colora fiecare stelutele dupa bunul plac.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
iren spune:
Mah, kestia asta cu stelutzele/clasificarea userilor e buna, io daca vad un mesaj mai ciudat ma uit la stelutze, sa vad cite are, daca are multe, ii acord credit, daca nu, ashtept sa vad cum continua
stelutzele imi sar in oki mai repede decit numarul mesajelor ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
desprecopii spune:
Din cauza unor probleme noua functionalitate este vizibila numai accesand forumul pe adresa http://forum.desprecopii.com
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iren spune:
Mirela, io acccesez numa de pe htttp, da nu shtiu ce-ar trebui sa vad nou in afara de ce-i aci, buton report, stele colorate diferit,... :)
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
ninocikap spune:
Iren pana acum se intra de pe http://www.desprecopii.com/forum/ si acum mai e un forum inainte de desprecopii ... in adresa. ![]()
de pe cealalta nu pot intra..sau daca reusesc nu pot sa intru sa vizualizez raspunsurile... ma duce mereu la pagina de inceput.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
iren spune:
Aha, ok, am vazut acu.
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Si cum functioneaza sistemul de avertizare cu 3 niveluri?
Pe mine m-ati cam pierdut...am chiulit vreo saptamana de pe forum si am gasit o adevarata revolutie. Din cate am apucat sa citesc de ieri pe la generale pot sa va spun ca am devenit curioasa in privinta subiectului stil "carul mic" (adica cel de manele) care a rasturnat forumul cu josu'n sus...daca n-as sti-o pe Sabina (de pe la divese postari) as zice ca a vrut sa faca publicitate manelelor...brrrr!
Felicitari noilor moderatori si succes!
Daniella, mama lu' Alexis
si eu am chiulit si sunt in ceata...cam cu tot ce e nou p'acilea...
E o idee buna sa scoate-ti stelutele si punctele...iar coloratura si titulatura sa fie acordate gratis cumva...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
M&M spune:
quote:.quote:
Iren
Mah, kestia asta cu stelutzele/clasificarea userilor e buna, io daca vad un mesaj mai ciudat ma uit la stelutze, sa vad cite are, daca are multe, ii acord credit, daca nu, ashtept sa vad cum continua stelutzele imi sar in oki mai repede decit numarul mesajelor
Adica ??? Eu am o steluta!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Elise spune:
cred ca ar fi bine sa scoatem stelutele si sa nu mai fie nici punctele/nr de mesaje vizibile.
Daca or folosi la ceva punctele, sa se inregisteze pe server si atit.
Dar ce rost are sa fie defilate nspe mii de puncte/mesaje/stelute si toata trena de cite ori postezi ceva?
O postare/opinie/idee e buna sau proasta - nu tine de vechimea respectivului pe forum.
Eu as vota pentru desfiintarea lor de tot - provoaca disensiuni si discriminari degeaba.
Elise
diadaniela spune:
hai ,mai ,lasati stelutele.
ce aveti cu ele?
sunt frumoase.
punctele nu ma intereseaza ,dar stelutele sunt tare frumoase.
nu inteleg de ce vreti sa fie scoase.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana