Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)
Raspunsuri - Pagina 21
anymony spune:
Maraki, eu pe Ioana o dau cu lapte de corp de la nivea baby, ata dupa ce de la Jhonson ulei gel a facut o dermatita urita..
trbuie hidratati, nu se poate fara...mai ales acum vara ca se deshidrataeaza...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
micio spune:
Mirela, noi am luat de la primarie cerificatul italienesc, i-am pus apostila la prefectura si cu asta am mers la ambasada , iar dupa doua saptamani ne-au sunat ca este gata si ne-am dus sa-l ridicam. Am platit 130 € certificatul romanesc.
Canda o sa aibe timp sa serveasca, eu deja ma gandesc cu groaza cand or pleca la munte , ca nu-mi era de ajuns ca stau cu frica cand pleaca Cristi, acum or sa plece amandoi.
Oana & Eduard (19 ian)
https://www.dropshots.com/oanna
maraki spune:
Cosmina ...pai iar o luam de la capat? E un forum liber, pt. toata lumea
Mirela ce tampenie sa ceara apostila de la Haga In fam. de romani nu stiu cum este aici, Angelo are cêrtificat nemtesc si o sa-i facem pasaport grecesc. Poate Dani din cauza dintisorilor a fost asa agitat, am citit la fetele de noi-dec ca le da bebeilor o lingurita de nurofen seara si asa-i mai calmeaza.Pupicei bebeului
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
anymony spune:
Ana, si Ioana a tras de picioruse da ieri a reusit performanta sa le bage in gura. Acu doarme de vreo 4 ore-de la caldura sigur.Mi-e si jale sa o trezesc pt papa , ca stiu ca e mirita dupa aia.
Am pus poze noi.
poze Ioana-Catalina
sim0 spune:
Buna dragelor,
Noi am fost ieri la doctor si sa va spun ce ni s-a intamplat. S-a uitat doamna doctor la picioruse, fontanela, gatutz, inimioara, plamanasi si cand ajunge la pasarica zice ca nu e in regula, ca este lipita (coalescenta de labii mici se cheama stiintific) si ca trebuie deslipita pt ca se strange pipi si mizerie in pliul ala format si e pericol de infectii urinare. Ma intreaba apoi daca vreau sa i-o desfacem astazi sau data viitoare. Eu care deja imi imaginam taietura, sange, pansamente si plansetele sfasietoare ale copilului am zis ca mai bine acum ca sa scapam. Ea saraca simtea ca i se pregateste ceva si incepuse sa se maraie...eu eram lesinata gata...a tinut-o maica-mea pt ca simteam ca lesin daca ma uit. I-a dat cu un spray anestezic si in doua secunde a fost gata...nu stiu exact cum i-a desprin acolo ca v-am zis ca nu m-am uitat...maica-mea zicea ca cu o penseta...Important este ca n-a curs nimic, iar copilul n-a plans. M-am simtit super usurata. Acum trebuie sa-i dam cu bephanten ca sa nu se lipeasca la loc.
Eu chiar nu stiam de practica asta...cica e omolog cu decalotarea baieteilor. Vazusem eu ca face pipi ca fantana arteziana, dar nu m-am gandit ca e ceva in neregula.Bine ca n-a fost dureros si am scapat ieftin. Apropo de decalotare, am mai spicuit de pe net si vad ca e o chestie foarte controversata...vai de mamicile de baietzei...
poze Clara
anymony spune:
Cosmi, raspuns la intrebarea ta! Cu siguranta forumul e mai saraca fara fetele care au decis sa se retraga. Se vede treaba ca nici pe restul nu le prea trage ata-cum se zice sa mai scrie asa vinjos. Ce sa zic-si eu ca si multe altele am citit povestile in timpul sarcinii si poate unele mi-au fost de folos in viitor. Ca nu am scris pina acum citva timp-poate din comoditate, poate lipsa timpului...nici eu nu stiu. Oricum ce s-a intimplat cu mutatul pozelor si cu alte replici...scuze da asta nu se face pe public..poti sa o faci pe PM da chiar sa citeasaca toata lumea cum"dai cu rosii", nici chiar asa.
Nu trageti in mine...e doar parerea mea.
poze Ioana-Catalina
andiaroro spune:
Eu vb de ala romanescu......cu ala fr: l-am decl la spital, iar in ziua in care am iesit a aparut si certif fr, in mod normal se merge la primarie, dar fiind spital mare venea un reprez al primariei si se ocupa de tot.si nu am platit nimic nici pt unul, nici pt altul.pt ala rom platesti 135 de euro, daca are copilul mai mult de un an....
Cosmina nu a fost fatzada.......sunt mai mult decat convinsa de asta, dar, nu te supara, cred ca intrebarea at fost pusa mult prea devreme si nu te astepta sa-ti raspunda prea multa lume......eu am ramas candva inzapezita 24 de h intr-un autocar.era o cursa de 2 ore in mod normal, asa ca provizii mai mult nimic, dar am impartit tot ce aveam si ne-am sprijinit reciproc, ne-am contrazis( nu eu)pe ce o sa se intample, unii s-au bosumflat, le-a trecut, dar ne-a imbratisat cu totii la coborare.......si nu e un film, asa s-a intamplat...culmea e ca eu nu-mi mai amintesc "foamea" ci senzatai pe care am avut-o cand am am impartit un corn cu vecina de scaun, iar ea mi-a dat din ciocolata ei....cam asa simt eu si lucrurile aici.avatajul nostru: avem de mancare, iar cursa o putem prelungi cat vrem-depinde doar de noi
gata.m-am luat de urechi, mi-am tras un shut in posterior si ma indrept victorioasa catre aspirator
ana si alexandre (17.02.2006)
pisoi3 spune:
Fetelor, merci mult pentru urarile pentru Mark si pentru cele de ziua mea, azi schimb prefixul, vai de capul meu.
ASTERY, acum am citit si eu comentariile pe site, oameni invidiosi, ce sa mai zic, pentru astia e ca in faza aia cu sa moara si capra vecinului.
MIRELUTA, sper sa nu iti recidiveze operatia, tin pumnii sa te faci bine si sa rezolvi cu actele lui Dani. Cu dintii, pe mine m-a costat 100 de euro un dinte de portelan, asta in Bucuresti. Vino in Romania sa iti faci dintii, ca e mai ieftin.
MARAKI, nici al meu bebe nu spune nimic, doar ngu, igu si alte alea, iar cand plange plange cu la la sau cu ma ma, dar atat, nimic mai mult. Eu zic ca baietii vorbesc mai greu, asa ca nu te stresa, lasa ca Angelo vorbeste in ritmul lui.
ANA (France), bine ca ai rezolvat cu prezentarea, in ceea ce priveste arabetii, nu mai imi spune, ca si eu am avut o prezentare, canf faceam DESS, impreuna cu o araboaica, frate, lene ca pe fundul aleia nu am mai vazut, pana la urma am facut-o eu pe toata si am terminat. De atunci m-am ferit sa mai fac prezentari cu arabi, ca mi-a fost de ajuns ce am patit o data.
COSMI, mie imi pare rau ca au plecat fetele, imi pare foarte rau ca s-a ajuns aici, eram foarte unite la inceput si pacat ca totul a degenerat. Parerea mea e ca totul a inceput din cauza lipsei de toleranta de care noi, romanii, dam dovada, exemplu si cu homosexualii, toata lumea e impotriva lor dar nimeni nu incearca sa ii inteleaga, asa ca ce sa mai zic. Mie, dupa cum am mai zis, imi pare foarte rau, imi pare rau ca nu putem sa ne acceptam unele pe altele, cu defecte si cu calitati, cu bani sau fara bani, suntem diferite si e normal sa fim asa, nu trebuie sa ne dam in cap din acest motiv. Stau si ma gandesc si imi dau seama ca dupa cate s-au spus forumul asta nu va mai fi ca la inceput, au aparut prea multe certuri ca sa mai putem sa reparam ceva.
Asta e parerea mea, sa mai spuna si altcineva, eu regret plecarea lor si imi pare rau ca ne-am suparat intre noi, mamele nu ar trebui sa se certe intre ele.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
maraki spune:
Anymony am vazut-o pe Ioana e o scumpik dulce,mi-au placut cercelusii ei
Simo, Doamne ce a fost in sufletul tau Bine ca a scapat fara dureri si operatie !!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki