Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
Astery, o sa continui si eu sa il dau cu ulei, chiar nu stiam daca trebuie sau nu Mi-am adus aminte ce a spus dr. de aici cu decalotarea: sa nu-i umblu eu ca il fortez si sangereaza, sa fie lasat in pace si se va trage cu timpul singur preputul.Oare asa o fi?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
canda_h spune:
Ciao fetele,
Maraki eu de vreo luna il dau pe Filip cu lapte de corp dupa baie si am renuntat la ulei. Nici nu m-am gandit ca as putea sa il las fara sa il dau cu nimic ... oricum imi place ca miroase fain dupa masaj si are pielea catifelata Si eu sunt curioasa daca pielea bebelusilor trebuie data tot timpul cu ceva ca l-as mai lasa si eu neuns.
pupici
Angi de motanel (5.02.2006)
poze Filip
irinel2005 spune:
Giova, eu ma gindeam ca gasesc ceva cam cit o cada de baie.
Fetele care au pofta de papanasi, stiu eu o reteta supersimpla. Dar e vorba de papanasi fierti, nu prajiti. Oricum, pe vremea asta, cei fierti sint mai potriviti ca-s mai usori.
Eu ii fac fie din iaurt fie mai degraba din lapte batut; ca sa nu fac prea multi odata(ca-s buni calzi) fac din 1/2 litru lapte batut. Pun pe foc la fiert, cind fierbe adaug gris in ploaie, exact ca la grisul cu lapte. Puneti atita gris cit de consistenti vreti sa iasa. mie imi plac un pic mai moi (aveti grija, ca dupa ce ii luati de pe foc se mai intaresc un pic).
Se ia maglavaizul de pe foc si cu o lingura mare se fac papanasii ca galustele de gris si se tavalesc direct intr-un pic de pesmet prajit (un pic, pina capata culoare) amestecat cu zahar.
Sint foarte buni cu smintina deasupra si ceva dulceata de strugurasi sau fragi sau visine; sau chiar un siropel mai consistent. Preferabil ceva usor acrisor.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
canda_h spune:
Care aveti aer conditionat ma lamuriti si pe mine cum e cu consumul? Vrem sa ne luam da ma gandesc cu groaza la factura de curent ... oricum decat sa fac sauna in halul asta mai bine platesc factura mai mare.
Sper ca nu dureaza mult pana il instaleaza ca azi ma duc sa-l iau.
Anda sa iti traiasca Mark cel celebru! Am citit si eu ziarul
Filip a facut rosu in gat, dar sper sa ii treaca repede ... el e vesel numa ca de cateva ori a tusit pana a vomitat.
pupici
poze Filip
mirela10 spune:
PISOI,LA MULTI ANI FERICITI SI BINECUVANTATI ALATURI DE GRADINA TA ZOOLOGICA
ANAM,ti-am trimis pm
cupchilul meu a avut o noapte tare agitata.a tras o tura de plans pe la 3.00noaptea de nu mai puteam sa-l linistesc,si a fost marait tot timpul.bineinteles ca am incercat sa-l pun pe burtica sa doarma mai bine,sa-i bag suzi dar nu a fost chip.apoi s-a trezit pe la 6.45 tot cu plansete si nu a mai adormit decat pe la 8.00.dar eu a trebuit sa plec,sa strabat pe jos o buna parte de madrid,ca sa-i pun pe certificatul de nastere apostila de la haga,ca asa cere guvernul roman,ca-i mai cu mot.sunt tare nervoasa ca ma plimba dintr-o parte in alta,nimeni nu-ti da informatiii...la consulatul roman nici nu te lasa sa intri inauntru,iti raspunde la intrbari un portar care nu prea are chef de discutii,iar la nr de telefon suna ocupat intr-una.pai ziceti si voi,e normal asa ceva??????
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
micio spune:
Ciao!
Anda!
Giova simpatic Marcolino tuns!
Maraki si mie mi-au zis sa nu-i umblu la putzulik.
Canda am vazut pozele cu Filip alpinist, ce haios roade la carabiniera, trebuia sa-mi dai si mie pontul sa nu mai dau 5€ pe colacei de ros , ca doar am casa plina de fiare de-astea!
Mirela , la fel am alergat si noi dupa actele lui Eduard, dar a foat gata certificatul de nastere in 2 saptamani, cel mai nasol a fost ca a trebuit sa mergem la ambasada sa-i facem un titlu de calatorie si l-am luat cu noi la Roma ca trebuia sa semnam amandoi parintii si nu puteam sa-l las acasa ca nu aveam cu cine. Iar aici caldura mare, tot felul de romani mai cu bun simt sau fara. Si am venit asa dezamagita ca nu am reusit sa vad nimic, decat cartierul in care era ambasada, care seamana foarte bine cu unul din Bucutesti. Poate cand o mai creste copilu'(daca n-or da astia cu bomba la Coloseum). Dani agitat!
Oana & Eduard (19 ian)
https://www.dropshots.com/oanna
andiaroro spune:
Anda-La multi ani!......Numai evenimente importante in fam voastra in ultimul timp!
Am uitat ce vroiam sa scriu........de fapt sunt cam deconectata de la realitate....am dormit f putin zilele astea si azi de dimineata am reusit(evenimet) sa dorm cu bebe de la 10 la 11, asa ca acum am un mare (inca) gol in cap, dar un "gol" odihnit
In sf, am scapat de prezentarea aia, in principiu a fost ok, dar nu mai vreau munca colectiva si mai ales, in nici un caz, cu arabetzi-harpaletzi....frate, tr sa tragi de astia in ultimul hal.intr-un final am scris de una singura cam 90% din lucrarea a 3 persoane, iar fiecare virgula schimbata de ei avea o importantza monumentala. duminica nu mai vroiau sa o predam:sa o sustinem, dar sa nu dam exemplarul profei. am muncit la un PowerPoint duminca, au zis ok e f bine, iar luni dim imi zic ca mai bine nu mai prezentam cu asa ceva ca obs profa mai bine, etc.......... cred ca mai aveam putin si-i strangeam de gat.noroc ca am fost ultimul grup si prof tot isi manifesta nemultumirea ca ceilalti isi proiectau lucrarea in sine pe perete si nu aveau PowerPoint...... sa-i fi avut ce si-au schimbat discursul s se umflau in pene ca noi avem....au urmat intreb, etc.iar la final au avut tupeul sa-i puna in vedere profei ca nu cumva sa nu ne puna ac nota la toti trei........ata ca sa va faceti idee cum e cu cooperarae asat intre nationalitati.daca stai, cei mai destepti cica dintre ei sunt asa....cum or fio ailatii?!
ca sa revin on topic .....sa nu-mi iau scaltoace ca am deviat prea tare.suntem bine si frumosi, cand mai veseli, cand mai voiosi.......e totul ok si tragem de zor de cracanecil enoastre poate-poate ajung la gura.......ieri a stat cu cristi si cica ar fi dormit amandoi toata ziua........daca sa zice el!
Mirelus -de ce-o fi asa la voi-nu stiu.......poate or fi facut avut pb cu certif de nastere......ca pe aici a fost o chestie mai mult decat simpla: l-am imprimat de pe site-ul ambas, completat de acasa, dus mai spre sf prg ca sa nu fie coada, depus cu actele naostre si extrasul de certif fr si in 3 sapt .....gata.ma rog, alea trei au trecut demult, dar n-am catadixit noi sa ne miscam fundurile sa-l recuperam. ce apostila?!....nici urma...?Ca sa nu mai vb ca fr nu-ti dau originalul de la certif .la ei toate astea raman la primarie si tie iti dau doar copii.........si sa vezi distractie ca pe unde te duci iti opreste un exemplar si cand se termina , iar la primarie.........Pb mare e cu ale noastre, romanestile...... sa vezi munca de lamurire peste tot ca sa ne salvam certif de nastere sau de casatorie........explica la toti fonctionarii ca noi nu suntem ca ei, ca asta e singuru si unicu exemplar si ca nu avem si 10 deodata, ca ei, daca sa vrea muschiu nostru ..nebunia e totala.unii mai pricepe, altii deh fonctioneri.......ma rog, discursul e rodat deja, iar in cazuri de "dobitoci extremi" mi se pare ca poti cere hartie de la mabasada in care zice consulul pe onoarea lui, parol, ca ce spui tu adev.......
hai ca mai fac si eu pauza.ca tot traznai va spui aici.......si la treaba garla prin casa
ana si alexandre (17.02.2006)
mirela10 spune:
MICIO,CARE certificat a fost gata in 2sapt,cel italian sau romanesc?a fost nevoie de apostila ,ceva?eduard ce mai face,i-au dat dintii?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
cosmi1975 spune:
asa fetelor vreti subiect ?ma gandesc ca s cam noua pe aici dar ma framanta o chestie si nu mi da pace : v am admirat mult timp pana sa scriu erati ca surorile sufereati una ptr alta ;sa fii fost fatada? si acum subiect: SUNTETI MAI FERICITE DE CAND S AU RETRAS FETELE?sper ca nu sariti pe mine as vrea sa raspundeti sincer hai sa va vad acum
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997
canda_h spune:
Mai Oana cum de nu a descoperit Eduard ce bune sunt carabele ... eu ma gandesm ca deja s-a plictisit de ele cand am vazut ca se joaca cu pioletul Acuma serios ca nici Filip nu prea serveste asa ceva numa' la poze.
pupici
poze Filip