Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Am revenit cu urari si cu raspunsuri.

La multi ani Anda Pisoi si felicitari pentru botez. Am citit in Gandul despre voi.
Fetelor de prin strainataturi, ce povestiti voi cu certificatele de nastere si alte chinuri ma face sa cred ca birocratie exista si prin tarile mai civilizate, nu numai la noi. Mie o sa mi se lungeasca gatul de cand astept banii aia de CIC. Am depus dosarul la inceputul lui mai si cica, dupa ultimele informatii, o sa primesc banii dupa jumatatea lui iulie sau posibil chiar spre sfarsitul lunii. Eu imi programasem ogramada de chestii in iulie, inclusiv l-am pus pe al meu sot sa-si ia concediu si sa iesim vreo 2 zile la mare. Daca vin banii abia la sf lunii am pus-o!!!
Irinel , suna bine papanasii aia si par simplu de facut. Poate incerc si eu ca mi-au placut intotdeuna. Nu stiu de ce eu credeam ca maclavaisu se ia cu lingurita si se pune apoi in apa clocotita. Sau asta o fi o alta reteta.
Eu o mai dau pe Clara cu ulei doar pe picioruse pt ca trebuie sa-i fac masaj. Tot Sanosan avem si noi. Anymony, se stie ca Johnson da reactii ciudate...pe mine m-au avertizat chiar din maternitate ca nu este bun.
Cu forumul, ce sa mai zicem ca nu prea mai e nimic de zis. Le-am rugat pe fete sa se intoarca si au plecat altele. Cred ca multe dintre noi au ramas cu un gust amar dupa povestea asta. Si eu, ca si Anymony, va citesc de cand am ramas gravi si cred ca sunt o gramada de fete care citesc cautand sfaturi nu dispute interminabile. Astea care am mai rams pe aicea sper sa ne intelegem bine, sa fie totul ok si sa mergem mai departe.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Sim0, of, of, of, ce-ati patimit. Pupici Clarei, draga de ea.
Ceea ce spui tu sint gombotzi (asa li se spune in Ardeal, din ungureste), adica galustele cu prune.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Sa va mai spun ce ne-a zis doctora (Gabriela Katona de la Puls) despre diversificare, poate intereseaza pe mamicile care nu au inceput inca. Mi-a spus sa nu ma mai lalai si sa ma grabesc cu piureul de legume in care sa adaug treptat si carnitza mixata. De asemenea sa bag branzica. Si legumele si branzica sa fie cu sare ca sa compenseze ce elimina bebele prin transpiratie. Am intrebat de cereale si a zis ca ea nu le recomanda pt ca iau calciul din organisumul bebelului (sa nu ma intrebati prin ce mecanism pt ca nu stiu). Acestea fiind spuse, eu cred ca ma apuc mai cu spor de diversificare. Dar nu de azi, de maine....
Irinel, bune si galustile.
Anasebe, pe unde umbli cu Columbeanu al mic??? Sau si-a gasit vreo Monica Gabor inca nenascuta???

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Simo pe cutiile cu cereale scrie ca au si calciu, acum fiecare dr. cu parerea lui.
Irinel,eu stiu ca galustile se fac din cartof fiert, faina si oua parca...dar suna bine si reteta aia

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Anda, la multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
Sa va traiasca micul crestin.

Maraki, eu "muncesc" toata ziua sa il intorc pe bebe de pe burta pe spate. De cand s-a prins ca poate sa se intoarca pe burta o face toata ziua. Dar cum aterizeaza pe burta nu ii place si incepe sa planga, asa ca toata ziua ne "jucam" de-a invartitul.
Iar eu de vreo doua luni nu il mai cre m u i e sc cu nimic dupa baie si totul e ok. Ma gandesc ca la cate chimicale sunt in uleiurile si in cremele astea...mai bine lipsa.
Giova, vazut pe Marco tunsulici. E un frumos si are niste ochisori copilul asta al tau...vai de fete...

Editat, cuvantul crema ca nu ma lasa sa scriu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Diana exact asa e si la noi,sta ce sta pe burta si cand se plictiseste trebuie sa il intorc.De doua ori s-a intors singur pe spate dar pana se prinde el ce si cum, avem de munca Acum i-am pus o perna in patut,este pe partea pe care se intoarce ca sa il poata opri( fac asta numai cand trebuie sa doarma )

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Alina, cand te mai linistesti mai treci pe aici si mai scrie cate ceva de Ayan. E recomandat sa ai catva lamai langa tine, asta in caz ca te apuca greata.
Si sunt sigura ca sunt destule fete in care poti avea incredere si nu vorbesc aiurea. Incearca sa ignori postarile care nu iti plac. Selecteaza ce fete iti plac si ai incredere in ele si citesti doar ce posteaza ele. In rest ignora tot si ai sa vezi ca o sa fie bine. Sper sa te convinga Cata sa mai dai pe aici. Pupicei.
Denisa, hai si tu pe aici.

poze

Mergi la inceput

Maraki si eu il mai pun intre perne sa-i mai potolesc din elan.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Asa... sa vad cum stau cu memoria..
Maraki eu o intorc de pe burta cred ca non stop ... de abea astept sa se intoarca singura... Daca ii ingradesc orizonturile face niste crize de ma mir ca nu se aude pana la tine
Cu ulei nu o mai dau decat la fundulet, tzutzurina si gat...

Nu mai stiu Cosmi parca tu ai intrebat ... forumul se vede de la o posta ca nu mai are farmec fara mamicile care au plecat ... eu stiu poate revin la sentimente mai bune si se intorc printre noi. Eu stateam aproape in fiecare noapte pe aici cu ele la barfa si din cate am oservat foerte multe membre citeau ce aberatii postam...
dar poate reusim sa gasim subiecte atragatoare pt toate mamicile si mai ales on-topic.

De racita ... sunt mai rau acum imi este si rau.

Asa, mamicilor cu bebei care degusta degetele de la picioare stiti ce se zice in popor? Cica bbelul care a ajuns cu pic in gura a baut 1 vadra de lapte!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele din sectorul 4 se contruieste un Carrefour langa Selgros Berceni...hi hi hi ce bine imi pare...

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput