FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 28
Alexmona spune:
offf...de abia v-am gasit1111
NOROC CA AM GASIT MESAJ PE MESENGER111
MULTUMESC1111
VEVE ...NU NE SUPARAM...AM AVANSAT ...DE LA IN UNUL SAU IN DOI MERGEM MAI DEPARTE ...acum mergem in 151111
URA
VA PUP FETELeeeeeeeeeeeeeeeeee
CAFEAUA MEA NU A MAI AJUNS ...AM FOST LA MUNTESI DACA A FACUT DANDUSH , MA gandeam ca oricum e mai bine ...ca eu nu stiu sa fac
puf13 spune:
fetelor de cand ne-am mutat aici, nu prea ne-am mai adunat...
eu sunt mai bine acum cel putin am scapat de durere, azi-noapte umblam sa cautam cabinet stomatologic deschis...ufff am facut infectie pe canal, m-a curatat si m-am simtit mai bine, numai ca dimineata cand m-am trezit eram umflata ca o gogoasa...
sper ca la voi e bine
alex nu ne-ai povestit cum a fost la mare,
dandush azi am ramas fara cafelute
hai fetele ca fac eu cafeaua si floricele vaideti la taifas
x 5
va astept
grupul fetelor fantastice
cicina spune:
Se pare ca trebuie sa le anuntam si pe celelalte ca ne-am mutat ca vad slaba activitate pe aici, sau santeti plecate?
Eu m-am intors, am fost pana la Treviso sa iau un pic de aer, dar arde totul in jur de poti face omleta pe asfalt.
hai fetele la taclale ca ma cam plictisesc de alte subiecte.
cicina
aelita spune:
Puff trebuia sa iei bataita si atunci nu mai stateai asa ca sa vina doctroul tau.
Daca nu iti trecea cu nici un calmant,atunci clar ca incepea infectia,si daca mergeai din timp,nu suferei atat.Doar cat sa te ajute de moment,apoi de marti continuai tratamentul de reparare la medicul tau.
Eu vorbesc...ca imi tremura si chilotii cand merg la dentist,dar macar dau sfaturi,nu?
Alexmona,lasasi mesenii cu dinaintea goala. Promisesi cafea si fugisi de-acasa .
Nici eu nu am fost,ieri am plecat la gratare si la pescuit ,si am ramas peste noaptea,
am dormit care mai de care pe saltele,in corturi sau masini .
Sareau nebunii in cap in apa .
au prins si peste,unul maaaare mare,imens,nu sunt pescar ca sa ma laud,asa ca ma credeti,l-am vazut !
erau si patru cu copii mici ,unul de 8 luni, doi de 2 ani si unul de 4 ani .
galagie,muzica.Am fost multi,mi-e greu sa si numar,vreo 5 masini pline.
La final tatzii isi adormeau puradeii in brate,in timp ce dansau.
Dadusera copii de distractie,se plictiseau cu mamele si nici gand sa vrea sa doarma decat in brate,si nu la oricine,ci la tatzi ,acolo se dezbateau probabil subiecte interesante .
Si mai ales ca tatzilor le ardea de dans,si asa ii legana si pe ei pe umar .
S-a cantat,dansat ,mancat mult...
Ce sforaieturi s-au tras apoi pe racoare..si ce liniste,si cate stele pe cer !Pe la 5 dimineata era o minunatie,la trezire!
Nu mai facusem distractii din astea pe malul apei de multi ani.
Dar vad ca astia cu copii,nene,se disteraza mai bine ca cei fara ! Asa ca sa iau aminte,si sa nu imi bag puradelu intr-un glob de sticla mai tarziu.
elas spune:
Buna fetilii!Mama ce v-am mai cautat!Am crezut ca innebunesc, nu erati nicaieri
Hai la cafeluta! si sa dam pm si la restul sa stie unde ne cauta!Va pup hai adunarea!
puf13 spune:
'neatza fetele fantastice, unde sunteti?
elas ai dat tu pm cuiva? ca sa nu dam de 2-3 ori la una si niciodata la alta
cum iti mai e?
cicina ce mai faci?
fleur, dandush, davidutza, diego, bblusha, ixxi, aelita, anderra, amura, iliuta fetelor ne-ati pierdut?
elas spune:
Nu nu am dat Pm!Decit la Alexmona sa o intreb ce s-a intimplat!V-am gasit uitindu-ma in profilul Aelitei si mi-a aparut unde a scris ultima data!
Eram tarte nedumerita!Daca ai mai mult timp da-le tu te rog Pm!Eu sint la servici si scriu printre picaturi!
Eu sint mai bine!Adica am avut un weekend frumos...am fost la iarba verde, el mult mai apropiat...in sensul ca numai e incrincenat, poate si ptr ca vede ca eu sint detasata si vesela si nu pun nici un fel de intrebari sau referiri la ce s-a intimplat!Am hotarit sa il las in convalescenta lui...pentru ca in asta e si sa ma bucur de fetita, de mine!In weekend chiar am fost aproape o familie normala, asa cum eram cindva!
Va pup pe toate!
puf13 spune:
cat ma bucur, bravo, o sa vezi ca reusesti!!!
hai ca dau eu la fete pm