FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 29
elas spune:
Multumesc Pufisor!Sper sa fie bine!Deocamdata nu sper , ci incerc sa iau lucrurile cum sint, fara planuri de viitor, fara vise, ci doar asa cum sint!
Te pupic!
puf13 spune:
hai ca am trimis la fleur, desi parca ea a vazut ca ne-am mutat, am trimis la amura, si la vio sa ne gaseasca repede cand s-o intoarce, diego nu are pm activat si nici iliuta
alex dandush si aelita ne-au gasit dar cred ca sunt lenese azi...
grupul fetelor fantastice
elas spune:
Lenesutelor, pe unde umblati!Hai la cafeluta!Mi-e tare dor de voi!Uite eu si Pufii facem galerie la fete!
puf13 spune:
elas sunt mai bine ca s-a mai dus durerea. oricum sper sa ma tina stomacul sa nu-mi faca si el vreo figura ca am luat cele mai tari calmante si in loc de 3 pe zi cum mi-a zis doctora am luat 5-6, si antibioticul tot tare e, dar beau multa apa ca de mancat ma chinui raaau. acum mai e doar umflat obrazul si trebuie sa ma duc in fiecare zi sa imi curete canalul...
fetele fantastice la apel, unde umblati si pe noi ne lasati singurele pe aici
puf13 spune:
elas stii ce cred eu? ca fetele astea au plecat la gratar cu mici si la bere fara noi...
elas spune:
Pufisorule, ai grija cu atitea calmante!Ai grija de stomac!Te rog!
O sa iti treaca!Ma innebuneste chestia asta cu dentistul!
Nu stiu ce e cu fetele!Sint tare necajita!
Dandush spune:
Ce faceti scumpele mele??? Eu n-am prea stat pe acasa
si de aceea v-am lasat fara cafea , sorry
Elas, ma bucur sa vad ca ti-e mai bine acasa. Sper sa
aud acelasi lucru si de la celelalte fete .
Chiar! Ele unde sunt??
Puf...ai grija mami cu medicamentele ca poti sa dai
in alte dureri. Incearca macar sa mananci ceva , chiar daca e mai
greu . Hai te pupic si poate trece.
Eu mai am cate ceva de facut prin casa , acum ca picii mi-au adormit, dar mai intru....in plus trecem la capitolul 4 azi.
ici pentru fetele mele....super fantastice.
D.K.
elas spune:
Danush, ce dor imi era de tine!Bine ai revenit!Asa cum ii spuneam si lui Pufilici, acasa e mai bine, dar nu imi fac nici sperante, nici visuri!Vreau sa iau totul incet si cu rabdare...Si daca Dzeu vrea sa fie bine o sa imi dea rabdare si putere sa duc!
Te pup!