FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 27
Veve spune:
Stiu c-o sa ma urati,insa am observat ca subiectul s-a transfomat intr-un fel de chat;exact tendinta pe care o combatem acum pe forum:diluarea discutiilor!As aprecia daca v-ati continua conversatiile usoare la forumul despre prieteni,de ex,si ati lasa acest forum ceea ce este:un forum despre cuplu cu bune si rele.
Multumesc pentru intelegere!
EDIT:Acu' puteti chatui linistite!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
amura spune:
wow, cata activitate, mi-a luat ceva timp pana am citit tot!!!
ma bucur pt Vio...mult, mult. Sper sa-i mearga din ce in ce mai bine ..Cand iese din spital?
15 x mari buchete de de la noi. Sau suntem 14 fara ea? upps, ca nu mai stiu...m-am incurcat singura...
deci toate sunteti ok...
bb-ul lui Dandush...e sprinten acum
alex, ne ridica moralul cu dragalesheniile ei (sper ca esti mai relaxata)...
aelita, e o gravida fericita...
puf...in sfarsit ai facut un om fericit (pe viitorul tau sotz)...
fleur, este o invingatoare...sper sa nu renunte la titlul asta
elas, idem (adica ca la fleur)
cicina...e tratata cum ar trebui sa fim toate tratate din cand in cand cu ...
diego...te
iar daca am uitat o fata...dati-mi in ...ca merit....Va pe toate
toate sunteti unice prin felul vostru de a fi...cum scrieti, cum povestiti, cum glumiti...deci imi place tare mult sa citesc toate povestirile voastre....
eu o sa plec zilele astea, plec intr-o mica vacanta....asa ca n-o sa pot sa va urmaresc...sper sa se intample numai lucruri bune pt voi si copilasi..nimeni nu are voie sa se mai imbolnaveasca...sa sufere si sa ... in lipsa mea...okay fetelor? tine-ti minte ca sunteti unice si superioare... si cele mai puternice fiinte de pe pamant...
o sa-mi fie dor de voi si sa stiti ca dzeu va (ne)
sper ca si voi sa aveti un weekend placut...iar marti vreau sa bem impreuna...Eu ce sa aduc? niste ????
va strang in brate pe toate...si sa n-o lasati pe vio sa se plictiseasca prea tare in spital...
cat mi-ar place sa va cunosc !!!!! dar suntem asa de departe.......Din ..pana in ...of, cale lunga....
pa pa......ma duc sa ma pregatesc...mai am de si
ufff...tot timpul e ceva de facut....
pupi
cicina spune:
Mi-a trebuit cam mult, dar v-am gasit.Sper ca aceasta schimbare nu face sa ne pierdem urma. Imi pare bine ca din suferinta unora am reusit sa le ducem "pe calea cea buna" a
E o luna destul de incarcata a mea. Am hotarat sa plecam pe 5-6 august si pentru asta am de pus la punct multe, mai ales ca al meu vrea sa schimbam si motorul.
Sant un pic ingrijorata pentru Vio ca nu a dat nici un semn. Puf cum stai cu dintii? Adica ii mai ai? Pune sfoara de usa.Mi-ai trimis tu un mesaj?
Alex, ieri sper ca furtuna care a poposit pe la voi nu a facut daune.Aici a venit doar un pic de vant si atat.
Amura, batranetile mele, nu-mi aduc aminte daca te-am intrebat: de unde maica din Canada esti? Asta imi aduc aminte de cand eram mai mica si ma duceam la tara la bunici, si batranii care stateau pe banci in fata portilor ma intrebau: a cui esti maica?
Elas, Dandusha,nu ne " brodim la ore" cand ne asezam in fata PC-ului.
Fleor, dar tu nu vii in tara?
Diego, tu ai hotarat cand plecati? ca tot trebuie sa treci pe aici, e in drum.
Daca e cineva pe fir, o rog sa ma anunte.
cicina
aelita spune:
Puf pe astea trebuie sa le pui la punct repede !
S-au invatat sa se ratoiasca ele la clienti?Uita ca datorita clientilor au ele un salariu ?
Ea e pusa acolo sa isi faca meseria,nu scrie nicaieri ca nu trebuie cerute in utlima zi .
Mai degaraba ii e ei lene .Sa se mai invete dUamnele astea de la ghiseu,la relatii cu publicul, sa nu se mai comporte ca pe mosia lui ta-su.
Amintiti-le ca traiesc datorita voua acolo ,ca de nu ati fi voi,nu ar avea de unde sa isi ia salariul,ca nu e ta-su bancher.
S-au invatat sa trateze ca niste nesimite clientii.
Cum fac si unele vanzatoare .
Exista peste tot carte de reclamatii,asa ca cereti-o fara frica !
Elas,pupici sa-ti ajunga pana luni cand vii !
Dandush si eu azi am avut aceeasi stare,daca eram si eu in japonia ziceam ca e ceva in aer...
initial am zis si eu ca e lene si m-am fortat sa fac naiba ceva,si m-a luat o ameteala,de am zis ca lesin.o fi vreo stare anemica,nu stiu,dar nu am putut face nimic din cate aveam.
doar la cumparaturi am mers,si cat il puneam sa se mai uite dupa una alta,
eu ma asezam pe jos prin rafturi,ca marfa ,haha ca ma lua ameteala.
si acasa am descoperit ca sutienul pe care mi l-am cumparat avea ditamai alarma pe el !
Din aia mare de plastic,si trebuie sa fac acum alt drum sa ma duc sa mi-o dea jos.
Eu am vazut ca o alarma a dat-o jos,dar vad ca avea doua si aia de la casa nu a vazut.
Ce ziceti,sa-l iau asa ?hahaaaa sa merg tarash cu alarma dupa mine.
Dandush probabil ca asa e ,persoanele batoase ,cand trec prin ceva,cad mai repede.
Eu nu zic ca toate care spun ca nu ar sta cu un barbat nici 5 minute nu or face ,ca eu nu stiu cum as face .
Eu zic ca nici macar nu depinde de caracterul nostru,cand si ce suportam,ci de conjunctura.
Uneori punem orgoliul in fata,alteori punem altceva,depinde de la caz la caz,nu putem reactiona dupa un tipar.
Oricum astea nu sunt sfaturi de genul:eu l-as lasa.
Nici chiar cel invers:eu nu l-as lasa(cand femeia vrea sa divorteze),pt ca depinde de multi factori.
Si f f f mult connteaza ce simte femeia respectiva.Daca ea il iubeste inca,e diferit fatza de o alta care nu mai simte nimic.
Nu am intrat la subiectul ala de care zici,sau oi fi intrat mai de mult,nu stiu,dar imi sunt cunoscute discutiile de genul asta.
Nu are sens sa va certati,pana la urma fiecre cu parerea lui.
Alexmona face maine cafeauaaaaaa,tineti-va bine !!
Mie sa imi aduci zaharul langa,sa pun eu mult,si in rest nu conteza cum a iesit.
Puf nu mai sta asa !!
nu il scoti,vezi ce se poate face,dar daca stai asa chiar ca ramai fara el.
amura
Cicina, intreab-o asa : a cui esti,maica, din Canada ?
Veve ne cerem scuze ca am devenit chat si multumim ca ne-ai rezervat pe undeva un loc .
Dandush spune:
Veve, nu te uram ...doar ca am face o partida de box cu tine (glumesc). Intr-adevar ne-am abatut de la subiect, dar asta e un lucru bun tinind cont de faptul ca nu ami suntem asa, ci asa.
Cicina , stai fara grija. Vio este bine , mi-a scris si ieri . Cand am spus ca "doarme in prostie", am vb serios. Asa mi-a spus ea , deci totul e bine. Imi cer scuze inca o data ca n-am fost mai clara.
Puf, cum te mai simti? Sper ca ti-a trecut durerea.
Alex, pana la urma am facut eu cafeaua...asa ca va astept
X 3
D.K.
puf13 spune:
fetelor va scriu repede ca stiti ca in weekend suntem amandoi calare pe calculator. Nu mi-e bine deloc, durerea a urcat pe langa nas pana sub ochi, acum am fost la farmacie si am luat antibiotice si alta serie de calmante, mi-am dat si cu xilina pe locul dureros dar isi face efectul in 10 minute si dureaza tot 10 minute..., sper sa ma mai lase ca altfel nu stiu cum o sa rezist pana marti cand vine doctorul...
dandush multumim pentru cafelute, dar cred ca o trec direct la cognac ca ieri parca mi-a fost mai bine dupa aia..:)
aelita nu am ce sa fac pana marti trebuie sa ma chinui asa, abia marti vine din concediu doctorul meu stomatolog si la altii nu ma duc ca si asa mi-e frica de mor, macar pe asta il cunosc si stiu ca lucreaza cu grija
cicina ce a fost la voi aseara, am vazut si eu o bucatica de meci si am vazut ca a castigat italia
armura distractie placuta in vacanta
fetele celelalte unde sunt, sper ca nu ne-am pierdut de ele pentru ca ne-am mutat aici
grupul fetelor fantastice
fleur-de-lis spune:
Capul sus fetelor si tinem legatura!!!!!!!Veve, e ok, bine ca se poate chatui in alta parte. FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS