FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 14
Alexmona spune:
TE PUP , VIO !
Maine vom fi alturi de tine!!!!Noi si ingerasii!!!
Te rog nu plange !!!!Trebuie sa zambesti!!!
Ai uitat...trebuie sa le dai papa la ingeri!!!
Ti-am mai spus ca al meu se plange ca ii este foame ...trebie sa zambesti mai mult.
Te rog!!!!
La mine , noutatile ti le spun cand revi , sanatoasa si voiasa
Pupici tuturor!!!!
violeta69 spune:
Alexmona
Fleur-de-lis
Elas
Davidutza
Cicina
Diego
Bblusha
Ixxi
Dandush
Aelita
Anderra
Puf 13
Amura
Iliuta
Vio
fleur-de-lis spune:
Buna fetelor,Intind bratele catre voi sa va pupacesc, sa va imbratishez si sa va fiu alaturi!!!!!!eheheeee, grea batalie!!!!! dar suntem in picioare, nu??!!!!Dandush, da' unde crezi ca doarme?!Elas, si fii tare!!!Alex, si eu consider divortul ca o ultima varianta. Mai stii , poate se va trezi, isi va da seama ce a pierdut.Vio, ai trecut si tu prin multe draga mea, dar e important ca cele rele apartin trecutului! Cum se comporta acum? Copilul e atashat de taica-sau?Aelita, mesajele tale sunt foarte relaxante! Te rugam sa scrii cat mai des!Pufuletz, in timpul liber "care-mi lipseshte cu desavarshire" fac o baie, creme, machiaj,manichiura, somn, vad un film bun, ...ma relaxez cat pot!!!Amura, multumim ca ne tii spatele!!Cicina, haide, mai vino pe la noi!!!Ce sa va zic fetelor, parca e mai binishor, deshi observ ca nu se simte bine prins in stramtoare si tot mai incearca sa ma mai atinga cu un cuvint sau atitudine. Dar ceredti ca-i merge??!!!Il ajut eu sa hotarasca, ori una, ori cealalta! Indiferent ce va alege, eu voi sti ce e de facut! Nu am 1000 de ani de trait ca sa pot risipi citiva pentru el! Pai, imi mananca tineretea si eu sa stau cu mainile in san???!!!!No, No, No!!!! Asa face fiu-meu cind hotarit nu vrea ceva! Copil de doi ani care stie ce vrea mai bine decat taica-sau!Va pupacesc si va iubesc pe toate!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
puf13 spune:
fetelor asa vesele ati fost dimineata si acum iar , nu pot sa va las o clipa din ochi...
uite ce m-am gandit eu cele care pot sa faca rost de cartea: barbatii sunt de pe venus, femeile sunt de pe marte", autor john gray. Din cuprins: barbatii vin de pe marte, iar femeile de pe venus; domnul rezolva-tot si comitetul de perfectionare; barbatii se retrag in vizuia lor, iar femeile vorbesc; cum sa-i dai o motivatie sexului opus; vorbim limbi diferite; barbatii seamana cu elasticul; femeile sunt ca valurile; sa descoperim nevoile noastre afective diferite; cum se pot evita certurile; cum sa marcam puncte in ochii partenerului; cum se pot comunica sentimente dificile; cum sa soliciti sprijin astfel incat sa-l obtii; cum poate fi pastrat farmecul dragostei.
incerc sa redau cateva pasaje pentru voi sper sa aveti rabdare sa cititi:
mai intai cititi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=41871
si o sa incerc sa va redau si eu cateva pasaje:
Cum pot femeile sa marcheze numeroase puncte in ochii barbatilor>
1. El face o greseala si ea nu-i spune "ti-am zis eu" si nici nu-i da sfaturi.
2. El o dezamageste, iar ea nu-l sanctioneaza.
3. El greseste drumul si ea nu face caz.
4. Se ratcesc si ea vede partea buna a lucrurilor, spunand "nu am fi vazut acest apus superb daca am fi mers pe drumul direct"
5. El uita sa cumpere ceva si ea ii spune "nu-i nimic, vrei sa-l iei data viitoare?"
6. El din nou uita sa cumpere acel lucru si ea ii spune cu rabdare si incredere "nu-i nimic, totusi vrei sa-l iei?"
7. Daca l-a jignit si a inteles, ea se scuza si ii acorda afectiunea de care are nevoie
8. Ea ii cere sprijinul, el o refuza, iar ea nu este jugnita din cauza asta, ci are incredere ca el ar fi ajutat-o daca ar fi putut. Nu-l respinge si nu-l dezaproba.
9. Ea-i cere din nou ajutorul si el o refuza iarasi. Nu-l face sa se simta prost, ci accepta limitele sale.
10. Ea ii solicita ajutorul fara sa i-l pretinda, intr-un moment in care el considera scorul relativ egal.
11. Ea ii solicita ajutorul, fara sa i-l pretinda, intr-un moment in care este suparata sau cand el este constient ca ea a facut mai mult.
12. Nu-l face sa se simta vinovat cand el se retrage.
13. Cand revine din vizuina lui in care s-a retras, ea il intampina cu bucurie, nu-l sanctioneaza si nu-l respinge.
14. El isi cere scuze pentru o greseala iar ea i le accepta cu afectiune si indulgenta. Cu cat a fost mai mare greseala cu atat el ii acorda mai multe puncte.
15. El ii cere sa faca ceva si ea refuza fara a-i insira o lista de motive pentru care nu poate face aceasta treaba.
16. El ii cere sa faca ceva si ea accepta ramanand bine dispusa.
17. El vrea sa se impace dupa o cearta si incepe prin gesturi mici si afectuase, la care ea incepe sa-i arate ca-l apreciaza din nou.
18. Ea se bucura sa-l vada intors acasa.
19. Ea este intr-o dispozitie critica si, in loc sa si-o manifeste, merge in alta camera, revenind apoi mai echilibrata si mai afectuasa.
20. In ocazii speciale, ea ii trece cu vederea greseli care in mdo normal ar fi indispus-o.
21. Ei ii face cu adevarat placere sa aiba relatii sexuale cu el.
22. El a uitat unde a pus cheile si ea nu-l priveste ca si cum ar fi irespunsabil.
23. Ea dovedeste tact si delicatete cand isi manifesta nemultumirea sau dezamagirea fata de restaurantul sau filmul la care au mers.
24. Nu-i da sfaturi cand el cunduce sau parcheaza, ci apreciaza faptul ca au ajuns cu bine.
25. Ii cere sprijinul, in loc sa insiste asupra greselilor lui.
26. Isi exprima sentimentele in mod echitabil, fara a-l acuza, respinge sau dezaproba.
...
Daca un barbat a facut o greseala si se simte stanjenit, ii pare rau, ii este rusine, atunci are nevoie de dragostea femeii... Cu cat greseala e mai mare, cu atat ii acorda mai multe puncte.
...
Cand barbatul este intr-o dispozitie proasta...tratati-l ca pe un uragan si lasati-va la pamant.
Daca femeia poate sa-l trateze pe barbatul aflat intr-o dispozitie proasta ca pe un ciclon, dupa trecerea furtunii, el o va rasplati cu o multime de puncte pentru ca nu l-a criticat si nu a incercat a-l schimbe. Daca ea va incerca sa opreasca ciclonul, va fi un dezastru, iar el o va acuza ca s-a amestecat.
Acesta este ceva nou pentru multe femei, deoarece pe venus, cand una din ele se supara, celelalte nu o ignora si nici nu se gandesc sa stea deoparte. Pe venus nu exista uragane. Cand una este suparata, celelalte se implica si incerca sa inteleaga motivul, punandu-i o multime de intrebari. Pe marte, cand trece ciclonul, fiecare isi gaseste adapost in care sa se ghemuiasca.
...
Atat barbatii cat si femeile pot beneficia enorm, daca tin seama de felul diferit in care sunt percepute scorurile. Ameliorarea relatiilor nu solicita mai multa energie decat cea pe care o consumam deja si nici nu este prea dificila. Relatiile sunt obositoare doar daca nu stim cum sa ne indreptam energia in directiile pe care partenerul le poate aprecia.
daca ati avut rabdare sa cititi si v-am starnit interesul, pana cumparati cartea eu va mai pot reda pasaje din ea....
grupul fetelor fantastice
puf13 spune:
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/Doz20roses.jpg
vroiam sa se vada poza dar se pare ca nu merge, da-ti clik pe link
asta-i pt toate fetele fantastice si mai ales pt vio cand se va trezi maine dupa operatie
imi pare rau ca nu am gasit un buchet cu 15 trandafiri
Alexmona spune:
PUF ...eu am citit !!!
E interesant si mai vreau ...dar ma ieri daca nu aplic la sot chestile astea , cel putin nu acum sau nu la acest sot....ca nu pot nici sa ma tai!!!!
Va pup pe toate!!!!
Fleur esti MAREEEE!!!!
Felicitari...da-mi si mie din franchetea ta ca mie imi cam lipseste1!!
Maine ne rugam si postim pt.Vio!!!Si o asteptam sa ne scrie cum a fost!!!!!
Cine e cu gadilatul...la aparat , eu tre sa spun bancuri si facem cu schimbul....
Vio , o sa fim tot pe langa tine pana ne usui afara!!1
pupici!!!!
fleur-de-lis spune:
No comments...Se vede de la o poshta ca e scrisa de un barbat...FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
fleur-de-lis spune:
Pufuletz, multumim pentru flori, esti o scumpa si te iubim fooaaarte mult!!!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
puf13 spune:
fleur e scrisa de un barbat e adevarat insa are si o parte de sfaturi pentru barbati foarte bune, eu am selectat doar ce e pentru fete...
fleur-de-lis spune:
VIo, maine vom fi cu gand si suflet linga tine!!!!! Postim si ne rugam lui Dumnezeu pentru reusita operatiei si sanatatea prietenei noastre scumpe!!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS