FETELE FANTASTICE(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Vad ca eu si Dana gandim total opus......
nu vreau sa ia nimeni de bun ceea ce spun eu,fiecare tb. sa se adapteze conditiilor....
eu spun doar ceea ce am trait si ceea ce am simtit,iar ceea ce a fost si este sotul meu nu se potriveste cu alt....sot!!!
nu vreau sa dau sfaturi,vrea doar ca din experienta mea sa invatati ceva si daca din ea se pot extrage niste invataminte,pot sa spun ca nu am suferit degeaba.....ca pe langa faptul ca aceste intamplari m-au schimbat si m-au intarit pe mine,au ajutat si pe altii sa ia o farama de sfat din ele....
ca,ce bine ar fi ca dupa un sablon sa ne putem orienta toti........dar atunci nu ar mai fi viata,iar noi n-am mai fi oamni,doar niste roboti......
stiu,ca uneori am prefera ca vietile noastre sa fie cu totul altfel,si eu mi-am spus de multe ori asta.....sta insa numai in puterea noastra sa schimbam ceva,in bine sau in rau,acesta e riscul.......
eu vreau ca din experientele mele sa invatati ceva de bine si daca imi dau cu parerea e pt. ca va iubesc si sufar si eu cu fiecare dintre voi,cu adevarat.....
ati inteles voi ce vreau sa spun,nu?

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Vio, nu stiu daca (,) chiar gandim opus . Si eu cam tot din
experienta vorbesc, dar acum depinde de barbatul cu care avem
de-a face . Sunt unii care se schimba cu multa dragoste
si siguranta, altii care se indeparteaza in acest fel si au nevoie de un shut in . Acum, sunt sigura ca fetele stiu pe cine au acasa si ce li se potriveste mai mult; deci orice parere este bine-venita, nu?

D.K.

Mergi la inceput

Dana,n-am spus-o ca pe o rautate,.....
e si normal sa nu gandim la fel si daca gandim la fel e si mai bine!
acum daca un barbat are nevoie de multa iubire e de discutat!
de ce noi femeile nu am avea nevoie de iubire,ce suntem alte specii?!
acelasi lucru mi l-au reprosat si socrii mei si chiar sotul meu......ca nu l-am tratat cu iubire mereu......cand el venea de la amanta eu trebuia sa stau drepti cu iubirea mea,atunci cand eu n-am mai putut sa ofer iubire am fost de vina ca n-am mai rezistat......
de fapt problema noastra a inceput de cand am ramas insarcinata si nu ca nu s-ar fi dorit copilul,ci pt. ca nu era pregatit pt. asta...
am fost tratata cu indiferenta constanta si am plans toata sarcina ca
ma simteam vinovata ca eu mi-am dorit enorm acest copil
apoi,dupa ce s-a nascut copilu n-am avut nici cel mai mic ajutor
de la el,copilul il stresa,il enerva,"nu stia" sa-l hraneasca si nici sa-i schime pampersul
iar eu eram singura cu bb si cu casa si cu toate...
si daca nu mai eram in stare la ora la care reuseam sa stau cateva secunde linistita eram de vina
si eram de vina ca eram stresata si nervoasa si urata si nearanjata
ca dl. venea seara tarziu,ca de ce sa vina devreme sa-l inebunesc eu cu copilul MEU???!!!
si poate aveam si eu nevoie de alintari,de cuvinte de iubire,de ajutor
nici nu mai vorbesc......
dar, eram de vina ca nu am fost femeia-brabat,super femeia,de 3X femeie,etc!!
caci in momnetul in care s-a ivit o fufa ce bine a fost!!!......
omul avea unde sa evadeze,sa nu mai vada nevasta strsanta si stresata
si copilul care oracaia mereu si care voia sa se joace si altele ca orice copil...

Vio

Mergi la inceput

Nici nu am crezut ca ai spus-o cu rautate, doar ca te plac prea mult sa cred ca gandim chiar atat de diferit

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Dragele mele , Vio Di Dandush sunteti niste scumpe!!!!!
Asta e viata !!!!
Dupa cum probabil ai citit Vio , sa stii ca si eu mi-am crescut copilul singura ....ca omul avea de lucru la firma , iar eu le faceam pe toate.
Si pentru ca mi-am permis sa intreb unde era uneori la 2 noaptea acum acuzatia pt. mine e ca l-am cicalit.
Si in consecinta NU MA MAI IUBESTE!!!!!
Rapid si irevocabil!!!!Dupa 7 ani de prietenie si logodna si trei de casatorie!!!!Dureros , nu???
Si , Dandush mi-a spus si ce ai zis tu , adica sa fac ce vreau.
Si toate astea cu o raceala iesita din comun.
Asa ca eu incet , dar sigur cu pasi marunti si o durere de nesuportat in suflet avand mereu imaginea fiului meu in minte ma indrept catre tribunal.
Fetelor inima mea e tandari!!!!
nu pot intelege cum mai pot iubi pe cineva ce in ultimul timp imi face numai rau...
oare de ce???
Ce castiga ca ma face sa sufar???
De unde atata rautate??'De unde?
Va pup ca nu mai pot scrie!!
Elas ...fi puternica .Pupici
Amura , multumesc mult .Pupici...

Mergi la inceput

VIO , maine promit sa-mi sterg lacrimile si hainele de praful in care acum stau si sa fiu langa tine cu toata inima (o lipesc pana maine) si cu tot sufletelul.
Pupici!!!!!
Elas ...stiu ca intr-un fel sau altul ne va fi bine!!!!
Cred ca e timpul !!!!!
Prea ne chinuim.
Te pup!!!!

Mergi la inceput

Alex,draga mea,nu te mai chinui cu atatea intrebari......nu o sa reusesti niciodata sa intelegi si nici sa gasesti raspunsuri
el nu te vede pe tine suferind,se vede pe el......
probabil ca asa suntem noi oameni sa nu vedem dacat durerea noastra,iar barbatii,unii dintre ei, sunt o specie pe care eu nu am inteles-o........repet,pe unii dintre ei.
ca de asta spun de multe ori,ca sunt Femei,Barbati si alte femei si alti barbati ......prima categorie am scris-o cu litera mare ca sa se diferentieze......
nu stiu ce sa-ti spun cu divortul,dar asa cum spuneam si mai devreme,eu daca ar fi sa dau timpul inapoi in momnetul in care mi-a mirosit ceva "necurat" ar fi trebuit sa merg la avocat pt. divort,chiar daca nu voiam si nu as fi mers pana la capat pt. el ar fi fost un dus rece.....
ar fi tinut sau nu,dar cel putin daca isi dadea seama de greseala repara definitiv si fara sa-i para rau si fara sa se ajunga asa departe....
daca ar fi continuat divortul,categoric as fi redus cu cel putin 3,5 ani suferintele si crede-ma cat conteaza anii aceeia pierduti in suferinte......acum vad altfel,acum dupa ce am trecut prin despartire,parasire,divort.....etc
sigur ca orice om are dreptul la o sansa,dar o singura sansa......
pt. ca daca sansele se tot dau,unii considera ca pot merge la infinit asa......

Vio

Mergi la inceput

Vio , ai mare dreptate ...asa este.
Nu am fost niciodata deacord cu divortul , si nu sunt nici acum , dar se pare ca altceva nu mai am ce face.
Cred ca umilimta mea ar fi de ultimul grad daca as mai ramane si nu ar fi vorba doar de asta ...ma gandesc ca daca nu pun capat nu mai rezist .
Stau si ma gandesc cu disperare ca inca un an alaturi de el asa cum e acum , avand in vedere ca il iubesc ca o proasta ar insemna flori pe mormantul meu.
Si am un copil , am niste parinti minunati care ma au doar pe mine si nu cred ca si-ar dori sa am asa un sfarsit.
Simt cum cu rautatile lui imi extrage fara nici o mustrare de constiinta viata din mine...iar eu , Vio iubesc viata .
Ma simt acum coplesita de atata durere incat simt ca alaturi de omul asta nu as mai putea pasi nici macar 5 minute.
Asta simt ...asta si o prabusire pe care nu o pot opri.
Imi tot spun ca sunt puternica , dar lacrimile si suferinta din launtrul meu imi spun de fapt realitatea ...nu sunt puternica deloc, sunt sensibila si acum mai mult ca niciodata vulnerabila , iar el stie asta si ma loveste cu ...cuvinte care dor.
Si atunci????
De ce sa mai accept toate astea???
Va trebui sa pun capat , pentru ca nu cumva toate aceste dureri sa ma termine pe mine ca om.
Sper ca in urma acestor incercari sa-mi ramana sufletul curat si iubirea fata de semeni nepatata, Diego.Sper!!!!
Va pup si sincer va doresc tuturor numai bine si nimeni , nici un om sa nu mai simta durerea pe care o port eu acum.
Vio, asa cum am promis maine te voi sustine de aici , de departe , dar foarte aproape de sufletul tau cu tot sufletul meu , chiar daca ar fi sa-mi cos inima toata noaptea.
Sa fi putrnica , draga mea .
Va pup X14plus un pupic la burticuta!!!

Mergi la inceput

Alex,fruntea sus,hai ca maine am nevoie de tine....si daca tot ti-ai cusut sufletul,lasa-l asa, te rog!!!
e greu,stiu cat e de greu,am trecut pe acolo,dar mai greu e sa duci ceea ce duci tu acum......
poate cine stie,lucrurile se vor schimba..........in bine,spera ca in mai bine,adica doar in bine.....
ai motive sa mergi inainte pt. ca iubesti viata,asta e cel mai important........
iubesti viata si te iubesti pe tine......
ai pt. cine sa lupti si,nici nu stii cat e de important AI PARINTI!!!sa-ti traiasca multi-multi ani!
Doamne cat as fi vrut sa mai am si eu macar unul dintre dragii mei parinti......acum plang,ca mi-am adus aminte de ei.....si nu vreau sa plang.....
ai multa iubire in suflet,el are de pierdut.......o sa vezi,mai vorbim noi,cum o sa vina cu coada intre picioare sa-l ierti ca a gresit.........si noi ca fraierele ii iertam......
acum,nu asta conteaza, ci tu si sufletelul tau,ca doar daca tu esti bine poti sa-ti duci mai departe menirea......
iti multumesc/va multumesc pt. ca esti/sunteti alaturi de mine,maine o sa ma gandesc la voi, la fiul meu si apoi o sa-mi incredintez viata lui DD........o sa adorm si o sa ma trezesc vesela si din nou cu gandul la DD,la copilul meu si la voi........ordinea nu o stiu acum,dar o sa va spun dupa.......
pupici x 14

Vio

Mergi la inceput

Vio, vreau sa iti urez insanatosire grabnica ( nu ma gandesc la altceva ,asa ca fii tare), si te asteptam cu drag intre noi .
Ne vom ruga si posti pentru tine .

Va pe toate .

D.K.

Mergi la inceput