FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 12
Dandush spune:
BUNA DIMINEATA !!!!!
Cum sunt fetele mele azi?? Hai ca si eu mi-am revenit ...
Probabil de prea multa singuratate am luat-o razna , dar
important e ca azi sunt mai vesela si dupa o discutie cu
"duomnul" meu sunt toata numai un zambet .
Hai sa va vad pe toate zambind ...in cor
X 15
D.K.
Dandush spune:
Cicina... nu am probleme mari; m-am lasat dusa de val. Sotul meu e
in alta tara in momentul de fatza si asta ma da uneori peste cap.
( de prea mult dor ).
Hai fetele, trezirea... daca nu, va pun sare in cafea
CUCURIGUUUU
D.K.
violeta69 spune:
BUNA DIMINEATA!
sunt aici si ma bucur ca azi esti vesela si ca s-a rezolvat totul......
parca e mai bine azi,ieri am fost toate triste,sau aproape toate...
pupici 15x si suntem aici
Vio
violeta69 spune:
ma gandeam la subiectul propus......la subiectul de discutie!
mie imi place sa am grija de flori,am un motan care ma supara ca sta pe langa mine cu "blana"lui pe caldurile astea!
ii tot spun ca blana e pt. iarna,dar el,nu si nu.....la apucat dragostea!
deci, iubesc pisicile si florile,dar iubirea vietii mele sunt copii!
asta mi-ar fi placut,sa am copii muuulti,poate nu ai mei toti,dar sa fiu inconjurata de copii.......
am si o dorinta ascunsa(una dintre ele)........si aici astept sa aud si dorintele voastre ascunse..........mi-ar place sa pictez,nu am talent la pictat,dar mi-ar place sa am un sevalet si multe acuarele si pensule si sa stau undeva unde e liniste si sa manzgalesc ceva.......
mai ma gandesc,acum beau cafeaua..........Dana,la mine nu e cana de cafea!!!e numai cea de bere si nu o iau cu berea de dimineata ca am si treaba,
Vio
amura spune:
buna dimineata, dragele mele...
vad ca e mare "nefericire" aici. E bine ca va marturisiti durerile, de asta suntem si aici, sa ne ascultam si sa ne dam sfaturi...si sa ne ajutam reciproc sa ne ridicam din mocirla in care ne-a aruncat viata. Of, si karma asta...Unii o au buna, altii..ar fugi de ea...de-ar manca pamantu'...
elas, o sa reusesti sa scapi de ideile astea, doar in momentul cand o sa incepi sa faci ceva pentru tine...sport, o lectie de "ceva"..nu stiu, ceva ce-ti place tie....plimbari, carti, barfe cu prietenele, orice...detaseaza-te de toate gandurile negre. Stiu, e greu..cine a zis ca e usor? dar trebuie sa intelegem toate un lucru...NOI NU NE-AM NASCUT PENTRU EI!!! (dar nici fara ei nu putem trai) ...ei au un fel ciudat de a iubi..iar psihicul lor o sa ramana o enigma pentru toate femeile. Cred ca viceversa e valabila si aici. Nici ei nu ne inteleg pe noi... Avem nevoie de foarte multa rabdare pt a descoperi lumea lor interioara. Of, gata cu fabularea. Anyway, Elas, cucereste-l!! fa-i o copioasa...si un masaj..hey, dar sa fie reciproc...si apoi...te las pe tine sa gandesti ...El sufera, pt ca nu poate sa o aiba pe urata aia..asa ca nu-ti fa probleme...din moment ce aia nu vrea sa plece de la barba'su, e clar ca se simte "pocitania"...foarte magulita de faptul ca ea cu statutul de femeie maritata...e dorita de altcineva...deci, inca nu e un pericol..de despartire...Pune-l si tu putin pe jar...pai da' cum vine treaba!! hai, vreau sa vii cu vestea buna ...
alex, sper ca esti bine... Fii tare...
vio, din cate imi amintesc..miercuri ai operatia (sau ma insel???)...Tu meriti mult mai multe ...Sa nu-ti fie teama...ai incredere in Dzeu...Suntem alaturi de tine, cu inima si gandul...asa ca te asteptam inapoi cu zambetul pe fata...
dandush, tu ai o familie minunata...dar sper ca ce ai pe suflet sa nu fie prea greu de suportat...Sper sa treci si tu peste dificultatile situatiei in care te afli...De departe un ..si abia astept sa beau cafeaua aia buna a ta...
fleur, imi place de tine. Cred ca si viata departe de tara, ne-a facut mai puternice...Bine ii faci!!...Deci la tine situatia e sub control:)
si celorlate fete multe ...si sa nu uitam ca suntem femei, si trebuie sa fim frumoase si sa nu gonim speranta din sufletul nostru. Sa traim fiecare clipa, ca si cum ar fi ultima...
va doresc multa fericire si multe
ela
elas spune:
Buna dimineata, fete fantastice!Am venit la cafeluta!
Aelita, iubita mea iti multumesc pentru tot ce ai scris!De vorbit cu ea si cu barbasu am vorbit si intradevar ea nu se mai intilneste cu el in cursul saptaminii..adica nu se mai plimba cu masina!De jucat cu el s-a jucat in sensul ca i-a zis ca nu vor avea niciodata o relatie si ca sint doar buni prieteni si atit si ca nu da o prietenie de ani de zile pe o relatie extraconjugala, ca ea isi iubeste familia si nu intentioneaza sa divorteze pentru a fi cu el!Dar dupa cite vezi,,,i-a spus intr-asa fel incit l-a lasat sa o aduleze in continuare!Ea nu il suna...nu il cauta,el face asta!
Eu i-am spus lui ca poate sa plece dupa ea cind vrea ca nu il tine nimeni, dar stie ca nu are dupa cine sa plece...si de aici nefericirea!Ea nu e nefericita, ci din contra emana buna dispozitie si pota de viata...doar nu in fiecare zi, ti se intimpla sa fie unul lesinat dupa tine...iti dai seama ce ego in crestere are...Iar sotul ei, sincer nu parea deloc afectat...
In rest, aseara l-am tratat ca pe un fotoliu vechi, adica am discutat strict ce m-a intrebat....si nu m-a interesat in restul timpului!S-a jucat cu fetita si parea f multumit de asta!Am avut timp pentru mine si chiar m-am simtit bine in pielea mea!El a tot incercat sa ma implice in discutiile si jocurile cu copilul...am raspuns, ca sa nu necajesc copilul, dar atit!
Va pupacesc pe toate!
Alexmona spune:
Buna dimineatAAAAAA!!!!!
Ma bucur sa vad aici buna dispozitie!!!!!!
Bravo voua!!!!!!
Aelita esti draguta !!!!!Imi pare bine ca susti fetele in cadere ca si mine de altfel...
Puf ...bun subiectul de discutie...si ca sa raspund...
Mie imi plac copiii ...profesia mea ma ajuta sa-i am in preajma , imi plac florile , muntii si prietenii adevarati.
Visul ascuns , draga Vio ...am mai multe ,dar in acest moment s-a conturat intr-unul singur VREAU SA AM FAMILIA UNITA ; ASA CUM ERA!!!!!(dar se pare din ce in ce mai mult ca ramane la stadiul de vis)
Draga VIO , te pup si sa ai grija sa hranesti ingerasii.
Voi fi , ca si celelalte fete cu sufletelul alaturi de tine maine!!!!
Diego , esti minunata .
Multumesc de sustinere!!!!
Dandush , stiu cum e dorul...dar gandeste-te cat esti de norocoasa !!!!Pupici
Fleur ...ce mai faci???
Puf ...ai gasit o rochita minunata???
Va pup !!!!
Elas...draga mea , sper din tot sufletul sa se rezolve problema ta!!!!!
Tu , zic ca mai ai sanse ...stii care iti este dusmanul , eu pe al meu nu-l cunosc.
Hai ca va fi bine , Sorelino.
Cicina , te pup !!!!!
Cum mai iti estte???
Eu , dragele mele am vorbit ieri cu domnul si i-am zis ca voi baga divort!!!!
A inceput sa rada si sa zica ca , nu fac eu asa ceva!!!!
Ca rezolvam cand vin acasa ...si ca ii pasa de mine (eu il acuzam ca nu ii pasa ) , pana aici toate bune , dar vine bomba ...CA II SUNT SOTIE , zice ...CEL PUTIN IN ACTE a continuat .Nici nu stiti cat m-a durut ironia lui.
Da , daca actul ala ma mai face sotia lui si DOAR ATAT trebuie pentru linistea mea sa-l anulez.
Va pup pe toate
elas spune:
Alexutu iubit multi pupicei!Si celorlalte fete la fel!
Sorelino, cred ca stiu unde am gresit noi!Le-am dat mereu senzatia ca orice ar face noi vom fi acolo sa-i asteptam si sa le fie bine!Nu cred ca isi inchipuie vre-unul dintre ei, ca am avea curajul sa ii lasam si sa ne vedem de vietile noastre!
Stii reduta cucerita si care sigur e a ta, nu pre mai prezinta interes si de aici dorinta de a cuceri altele!
Eu mi-am propus sa nu ii mai dau decit f putina atentie...sa imi vad de mine si de copil, sa incep sa fiu fericita cu ce imi da viata!Iar el, sa faca ce simte si ce vrea!
Ieri seara, m-am intilnit cu un f bun amic...pe care nu il mai vazusem de luni bune, iar replica lui m-a uns pe suflet...uitasem ce frumoasa esti!
Am simtit dupa mult timp, ca sint femeie si ca sint la fel de frumoasa si de deosebita, ca acum citva timp, ca pot stirni interes si complimente barbatilor!Am ris si i-am raspuns...normal!Dar a fost o gura de oxigen!
Asa ca fetelor nu mor caii cind vor ciinii!
Sa auzim numai de bine!
Dandush spune:
Aoleuuuuu....mai, eu am pus zahar in cafea nu praf
de vorba .. hihihi...da-mi place ca sunteti
vorbarete .
Amura...bine ai revenit printre noi. Sa nu-ti mai iei
concediu fara sa ne spui, ok?
Vio... maine e ziua in care ne vei simti mai aproape ca
oricand. Sa fii cuminte, da?
Elas... indiferenta doare dar nu trateaza . O discutie
serioasa ar fi bine-venita. Nu stiu daca mai e cazul sa te
chinui. Pe suferinta ta si-a construit o "vita" o parere buna
despre ea: "vai , uite ce tare-s eu ca nu ma poate uita sotul
cuiva". Da-i in bot, si lui (in primul rand) ca a permis sa
se ajunga atat de departe si inca nu se linisteste.
Fleur... de ce nu-l fugaresti din camera? Sa doarma pe canapea
pana ii vin mintzile la cap.
Alex...si zici ca lui ii pasa de tine. Sper sa te incante
; nu cred ca ti-ai fi dorit sa iti spuna "ok, faci cum vrei..." adica sa-ti dea de inteles ca abia asteapta sa divortezi.
Sa speram ca e un semn bun, dar , parerea mea e ca distanta pe
o bucata prea lunga de timp nu face bine niciunei relatii...[!]
Aelita, Cicina, Diego....va salut si pe voi .
Eu sunt ok acum, dar...asa-i, distanta ne otraveste pe amandoi
Hai fiti cuminti si va imbratisez pe toate
D.K.
violeta69 spune:
Elas,Alex,cam asa trebuiesc tratati barbatii astia....
Elas,in momentul in care esti indiferenta(macar aparent!) domnul incepe sa se schimbe.....nu-i convine ca nu mai este el in centrul atentiei!
Alex,chiar daca tu nu stii cine-ti e dusmanul nu inseamna ca e mai usor.....
atata timp cat "va plangeti de mila" ei nu au mila!
nu stiu de ce,pt. ca mie,sigur cineva care sufera langa mine m-ar face sa mor......la mine in momentele acelea de disperare cand ma vedea ca iau pastile sa-mi treaca durerea ajunsese sa-mi spunca ca ma prefac si ca daca as vrea sa ma sinucid as face-o,doar ma prefac.....
imi pare rau acum,si din pacate nu mai pot da timpul inapoi........imi pare rau ca nu l-am tratat cu indiferenta,cu cat plangeam mai mult,cu cat eram mai umila,cu cat il doream mai mult,cu cat as fi facut orice era posibil si imposibil, cu atat ii eram mai indiferenta.......
concluzia mea,feltelor,tratatii cu indiferenta,stiti cat ii doare cand nu sunt bagati in seama?!
amenintati cu divort,cu despartirea,dar cu zambetul pe buze,spuneti-le ca nu sunt ei buricul targului.......si chiar tb. sa simtiti asta,viata voastra nu a inceput cu ei si nu se va termina cu ei........
mi-a placut ce am auzit odata,undeva........m-am nascut singura si voi muri singura......deci, tb. sa priceapa ca voi sunteti puternice si fara ei,ca sunteti cineva si fara ei....si chiar sunteti.....de asta sunteti FANTASTICE,eu stiu,ca va simt!
Vio