Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa,

Stanca spor la bagajele

io-s fiarta de cald

Simo statiunea din Ungaria se cheama HAJDUSZOBOSZLO, aici ai ceva oferte
http://www.infoturism.ro/cgi-bin/cauta/cautaExcursie4.asp?CountrySiteID=5061&tara=UNGARIA&continent=Europa&CountryID=162&categorie_ev=0
si mai poti cauta.am inteles ca e super faina!

va pup dragutelor back to work ca am gramada

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu ma mai doare asa tare spatele (datorita masajului )

Carrie, Simo, tata a fost saptamana trecuta in Austria si au dormit o noapte la Balathon. Camera de 2 paturi cu mic dejun a fost 1.800.000 lei (la Hotel cu balconul deasupra lacului). Sigur sunt pensiuni la jumatate pret. Ne bate gandul sa mergem cateva zile aoclo, dar mai nasol ca nu cunoastem maghiara...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am de vanzare scoica de masina, saltelutza Clown si scaun de masa Sit'N Play. Daca stiti pe cineva interesat...PM.... Sunt in stare perfecta (ca noi le-am cumparat de noi toate).

Am iesit la plimbare pe la 7 si la 9 inca eram cu tricou si pantaloni scurti. Caldura maaaree!!!

Svety, pe unde esti? iti mai fac filmele?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

romana - eu am auzit f de bine de gradinita cu pricina, si anume de la un prieten (f de incredere, parerea mea)
stanca, ce de peripetii!!! distractie faina sa aveti la mare, vreme buna si copil cuminte!
apropos de plecat, simbata decolam si noi spre herculane, pina duminica viitoare, Doamne ajuta!
in acesta idee, joi sint la cumparaturi in oras.... si s-ar putea putin si vineri.
cabinet de bioenergie in cluj nu stiu deloc d'apoi unul bun?
simona - tin pumnii sa iasa toate asa cum iti doresti si mai ales bine!
is cam imprastiata si bulversata cu nervii pe motiv de copii prea cuminti asa ca merg la incheiat ziua si culcat!

salut artistele, oamele bizi cu diverse, si harnicutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Da, da MARIANA- despre ea e vorba, am uitat sa iti spun ca pe mine ma cheama IOANA, nu ROMANA, asta e doar nickul... poate iti amintesti! Oricum ii transmit salutari!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Imi facea si mie masaj in timp ce iti facea tie... fugea de la tine la mine si invers, atunci cand ii aveam numai pe primii baieti, mai stii?

M-am reapucat de 2 saptamani, si nu am sanse sa ma las, inca!

TUCHI- mersi de ajutor, si io tot asa am auzit!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Salutare

Dani mi-a umblat la tastatura si mi-a dereglat-o. Ieri nu am putut scrie nimic si vad acu cu stupoare ca n-are nimc. Deci iar am bai cu calcul. Sper sa pot pune pozele alea.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Azi nu am chef de povesti; sunt prin zona ca citesc si mai iau cate o pauza, va urmaresc, dar de scris...alta data!

Ps. Romana, nu-mi mai amintesc . Si m-am straduit o tura buna sa scot ceva din putzul gandirii, dar....nimic; poate daca imi zici cum era MAtei in acea perioada imi amintesc (sunt convinsa ca Stanca mi-a povestit despre voi)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata si de la mine!

Mariana multumesc de oferta de companie la mancarica de vinete, nu stiu ce sa-ti zic acum (daca am timp sau nu azi) dar te sun daca se arata, fii pe pace!

Codruta multumesc si tie pentru informatiile despre "Balathon", zanul cred ca vrea un locsor nu foarte populat dar mai arunc eu un ochi pe internet si decid!

Cristiana multumesc si tie pentru ofertele de la agentia de turism, suna interesant. O sa mai fac sapaturi pe internet inainte de a-mi risipi farmecele pe convingerea zanului.

Stanca, Roxana si Oana , sa va distrati bine si sa va intoarceti sanatoase si voioase!

Si acum ultima bomba, se pare ca proprietarul apartamentului in care stam provizoriu pana e gata casa noastra, a gasit un cumparator. Ce distractie va fi sa ne mutam de doua ori in vara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Si acum ultima bomba, se pare ca proprietarul apartamentului in care stam provizoriu pana e gata casa noastra, a gasit un cumparator. Ce distractie va fi sa ne mutam de doua ori in vara asta

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

... din ciclul "numai noua ni se intampla tot"

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput