Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 6
romana_74 spune:
Buna dimineata! Fetelor, chiar nimeni nu ma ajuta cu pareri despre gradinita universitatii?
MARIANA- sorry ca te simti naspa, m-am gandit initial ce fain de tine ca pleaca kinderii si te mai lasa si pe tine putin, dar apoi nu mai mi s-a parut chiar asa. Io de stress ca nu mai inving cu ei m-am reapucat de funat si m-am lasat de cnad am ramas gravi cu Luca. Deci de 1 ani si jumatate si m-am apucat ca proasta!!! Imi vine sa mooooor! Da , asta e...
CODRUTA- poate ai dormit rau sau de la calarie te doare spatele, fa-ti masaj si ia si antiinflamator oral... ibuprofen! Sanatate si sa ne tii la curent!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
MARIANA- ne-am descoperit o cunostinta comuna... STANCA VESCAN, cred ca ti-o povestit si ea de mine, stau in Manastur pe Campului!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
codruta_grg spune:
Romana, am dormit rau, ca asa m-am trezit duminica dimineata. daca ieri nu ma apuca mutatul in casa, poate imi trecea, dar asa am accentuat problema.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mariana tache spune:
eu sunt in pauza;
Romana, mare, mare pacat ca te-ai reapucat de tigari! De cand le-ai reluat? Nu ai sanse sa renunti? Eu nu mai fumez de cand s-a nascut Simon (ca in timpul sarcinii mai serveam ) si sunt convinsa ca nu voi mai fuma niciodata!
Eu stiu doar 2 tipe cu numele de Stanca: Stanca noastra si Stanca care e profa si face masaj. DEspre ea vorbesti? Transmitei salutari calde de la mine! Ce mai face? Tu de unde o stii?
Eu nu stiu nimic despre gradinita universitatii.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Repede, ca ma duc sa lucrez la domiciliu!
Roxanicea unde esti? Hai si consiliaza-ma cu niste idei de isiri scurte in locuri frumoase si pe cat posibil ieftine!
Romana eu n-am copii si nu-s din Cluj, ar fi nerusinare mare sa imi dau cu parerea de vreo gradinita.
Da' Stanca unde-i?
Acum sa va zic si voua (Cristiana stie deja!) ce problema am, mi-e de mor (io nu-s pofticioasa!) de mancarea aia de vinete pe care ati mancat-o voi fara mine la Napoli. Mariana sa nu te prind ca mustacesti, nu-s insarcinata!
nana_sim spune:
Inca una si ma duc!
Mariana suntem in formula largita de vineri, toti 4 adica, pana diseara. Ma rog, cel mic a venit de luni, a stat doar cu zanul pana joi cand am ajuns si eu. Casa era
mariana tache spune:
Simona, daca vrei companie (si nu ai) la papat mancarica de vinete, eu ma ofer sa te insotesc la orice ora pana joi (inclusiv), ca si mie mi-e pofta de ele in orice imprejurare. (nici eu nu-s gravida ; dar, oricum, nu-i randul meu ca sa fiu ...las pe altii )
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
armic spune:
Buna fetelor,am o rugaminte,cunoasteti un cabinet de bioenergie bun in Cluj?
o zi frumoasa va doresc,Ariana.
asi spune:
Inca nu am plecat in vacanta.Joi dimineata la prima ora decolam.
Vineri am vrut sa mergem la Baia Mare pentru niste treburi si pe cand da iesim din Cluj la ultimul stop un camion ne trage una si ne impacheteaza spatele.Am anulat tot ca nu mai functiona inchiderea la masina si a trebuit sa umblam la politie si asigurari.Sambata am umblat ca disperatii la cumparaturi si am dus copilul la mama.Duminica am fost la botez la nepoata si ca de obicei soacra-mea a reusit sa ma indispuna de imi venea sa plang.
Ieri am fost la BM si am ajuns la 9 acasa.Azi am avut program de splat si de ales ahainele cu care mergem.Maine facem bagajele.Abia astept!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
fetelor. va scriu in graba. sunt ocupata pana peste cap!
Salut proaspat revenitii si anume: Ripley, Simo si Flavia
Mariana, soro, io am fost ieri la Edith, tu unde ai umblat? De ce nu ai fost? Eu mai merg doar Joi, cand ma intorc din Bucuresti!
Va las ca-s superbizi, revin Joi cu stiri.
R-b
PS Ador stelutele mele noi, albastre