Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 8
svety spune:
Mor incet. Tare rau merge si abia pot pune pozele. Le-am selectat ca nu mai pot de nervi. Cand mi-e lumea mai draga se restarteaza.
poze de la 1 mai
www.dropshots.com/day.php?userid=98242&cdate=20060627&ctime=224845" target="_blank">filmulet cu primii pasi
www.dropshots.com/day.php?userid=98242&cdate=20060627&ctime=233558" target="_blank">filmulet cu prima balaceala
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
Na ca am reusit dupa lupte seculare. Acu ma imbrac si zbor afara pana nu se face foarte cald. Cu toate ca deja e criminal. Noaptea dormim cu geamul deschis si dani cu picioarele afara din gratii sa se aeriseasca.
Mihai are un abces oribil la 2 masele, puroi cat cuprinde si ia antibiotic. Codruta, ramane valabil cu filmele numai sa ia Cd-urile. Ti-am spus, te anunt cand le cumpara. Pupici la Petra mica.
Sper sa mai pot intra azi. Oricum va pup pe toate, toate.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxanicea spune:
quote:
Din categoria "toate mi se-ntampla numai mie" a inundat zanul pe vecinii de jos cat am fost eu la Bucuresti, in asa hal incat se prelingea apa pe peretii exteriori ai blocului (sarise de la locul lui furtunul de evacuare de la masina de spalat). Cu aceasta ocazi i-am cunoscut mai bine pe vecinii de sub noi cu care am compensat pagubele (nu foarte mari) cu reduceri la biletele de tabara pentru cei doi copii ai lor. Ce ziceti ce descurcaret e zanul meu?
Simona
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
simo, zanul tau zici ca-i frate cu al meu.....; la fel a inundat apartamentul....curgeau siroaie de apa pe scari......etc si tot din caelais motiv: masina de spalat.....doar ca la noi era vb de furtunul de alimentare cu apa....car avea o presiune si care a curs non stop.....; cel de evacuare...e mai soft, ca scoate doar apa din amsian.....dar la ala de alimentare...imagineaza-ti curgea incontinuu ca la fantana.... graoznic....
asa ca-s tare buni dragii de ei....!; sa-i mai punem la treaba si altadata ca sigur mai fac dintr-astea....
pupici tuturor!
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
[
Roxanicea unde esti? Hai si consiliaza-ma cu niste idei de isiri scurte in locuri frumoase si pe cat posibil ieftine!
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
draga mea draga
unde vrei s amergi? in tara? sau pe afara?
baga pm sa nu obosim lumea cu palavrele noastre. pupilici!!!!!!!!!
roxi foto
roxanicea spune:
simo, din ce au scris fetele, banui ca vrei pe afara sa mergi. eu la balaton nu am ajuns....nu-mi spune nimik....; as opta mai bine pt croatia. peisajele sunt infinit mai frumoase decat in ungaria...unde peste tot e campie si o caldura de te zapaceste.
in croatia sunt vile total utilate care s einchiriaza cu ziua sau saptamana, multe au si piscina proprie....;daca vrei iti gatesti in bucataria vilei; nu stati cu proprietarii, ci doar voi.
sau incercati bulgaria. din bucuresti ajungeti tare repede. marea si plajele nu-s diferite de ale noastre, doar ca serviciile sunt mult mai bune, hotelurile renovate mai in amanunt decat date cu un var ca la noi si atat.
probabil ca ar fi frumos de ajuns si in cehia la karlovivary...dar nu-i plaja. dar pt relaxare si plimbari romantice eu zic ca-i ok (scuze de cacofonie).
pupici si mai vb
roxi foto
steaua spune:
Felicitari, Svety, pentru Dani umblaretul!
Pentru tantari (parca Roxana intreba), Autan, Off spray- preventiv (urmeaza sa testam si noi) ; Fenistil- dupa pishcatura.
Mariana, cand vin baietii de la bunici?
Stanca, distractie faina la mare!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
romana_74 spune:
MARIANA- nu stiu ce sa iti spun... era de un an pe atunci si nu mai stiu nimic, spre rusinea mea... Am ramas gravide parca in aceeasi perioada cu cei mici, nu? Atat pot sa iti spun, oricum eu nu mai fac masaj din lipsa de timp si al ei si al meu... stii si tu cum e!
Abia astept sa mergem la mare... ufffff, parca nu mai trece timpul asta!
Fetele va rog sa ma lamuriti si pe mine... se face operatie de polipi inainte de 3 ani? Am fost cu Luca la Mihut si mi-a spus ca dupa 1 an e candidat sigur la operatie de polipi... ce sa fac? El nu e infundat, doarme cu gurita inchisa si nu sforaie... dar face rinite nonstop!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
asi spune:
Ciao fetelor!
Bine ca a venit o draguta de ploaie sa ne racoreasca.Sper sa treaca repede.
Eu am terminat cu jumulitul(a se citi epilat) si ma pregatesc sa fac bagajele.Maine la prima ora plecam spre Bucuresti si vineri dimineata spre mare.Sper sa prindem vreme buna.
Va pup si ne revedem prin 10-11 iulie.
Oana vacanta faina si voua!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
Oana si Stanca distractie placuta si timp frumos!va asteptam cu drag inapoi
Romana noi am operat-o pe Theiutza acu 2 luni de polipi , chiar in luna in care facea 3 ani.avantajul daca pot zice asa e ca pina la 3 ani te lasa cu copilul in salon.acum se simte f bine, multumesc la Doamne Doamne!
fetelor, ma chinuie o criza de colecist, nu f nasoala dar mi-e greata si ma doare rau capul.si nu e bebe
svety super pozicile, e total Dani boy.
va pupa mama
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Morgano spune:
Vacanta placuta tuturor, cu aer curat, soare, apa calda si tot ce va doriti!!!!
Am gasit o agentie pt fumeie la copchila mea pe Horea, stiti ceva de ea? Mi-a recomandat-o cu incredere cineva... acuma incredere e greu sa am oricum intr-o femeie straina, insa sper sa am noroc. Oricum mai caut, poate stiti si voi pe cineva disponibil, cam din octombire.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)