Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Gagici, am fost un pic nese, dar imi revin
Asa ca vin la raport cu reteta de de la Florina, care este beton !

Placinta cu pui

Cumparati: placinta (foietaj) din Metro (am comparat "Morarita" - aluat pt foietaj 2x400g ), 1 piept pui, ~ 8 ciuperci, o cutie crema de branza de 200 g, o legatura de marar, o ceapa (+ cozi de ceapa), unt.
Se pune: pieptul de pui + sare la fiert; ceapa + ciupercile la calit in unt (de fapt se innabuse in sucul lasat de ciuperci); se adauga pieptul fiert si taiat marunt (cand s-au inmuiat bine, bine ciupercile); mai lasati un pic si apoi adaugati mararul maruntit (sare dupa gust). Luati de pe foc, lasati la racit. Cand e rece, compozitia o amestecati cu crema de branza.
Intindeti una dintre foile de placinta, puneti 1/2 compozitie pe mijloc; lateralele foietajului le taiati cu cutitul asa: "/"
Ceva de genul sa arate:
/
/
/
/
Apoi impletiti \/
Puneti in tava (cu folie de aluminiu unsa sau fara folie uns+faina) si dati la cuptor la un foc potrivit pana se coace aluatul.
Si....gata! Lasati la racit (e mai bun rece).
Adi a mancat cu smantana; e bun si cu smantana si fara.

Pofta buna!

Ps: Florina, daca am omis ceva, corecteaza-ma!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am si o veste proasta: s-a imbolnavit Stefan; febra 39.5 ; de la ce vom vedea, caci vin in seara asta acasa si il duc la medic cum ajung; pana acum doar antitermice; sper sa nu fie nevoie de antibiotic.

Fug sa fac mancare pt calatorii mei si pt sotul meu muncitor.
(fac ciuperci cu maioneza si o omleta beton-beton, cum numai eu stiu sa fac )

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana1974

pove diseara sau maine. sunt prastie dupa 2 nopti petrecute pe tren...si sunt superocupata la job, am 1 milion de mailuri necitite si nerezolvate...

Roxa

Soro, bine ai revenit! Spor la treaba!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salut fetelor

nu prea am timp sa scriu ...am trecut doar sa va spun ca trecem prin momente grele tocmai ieri si alataieri am facut cistografie si ugrografie lui Norbert si avem reflux si uretra obturata si rinichiul stang usor afectat..de aceea facea inf. urinare ...maine mergem din nou la medic sa vedem ce e de facut ..operatie in genere

va pup pe toate si CONCEDII PLACUTE

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

[quote]Originally posted by svety

Tre sa va spun ca sunt tare deprimata ca se apropie prima aniversare a lui Dani. Asa de repede a trecut timpul...si nu-mi mai amintesc cum era la 1 luna, sau 2. Era asa cuminte! Nici nu stiam ca avem copil. Ioi dor mi-e. Chiar is deprimata .

Svety, si io ma simt cam aiurea de ceva vreme. Nu- mi vine sa cred ca Alex face 1 an. In ultima vreme ma delectez vizionand filmulete de cand era mic, ca nici io nu mai tin minte mare lucru.
Lasa ca mai vinim la Turda ca amu avem masina lu' tata (si Alex o iubeste fff tare pe prietena noastra Iulia). Si ne- om vedea noi odata.
Dana, mersik de info despre kukta. Inche nu am luat nik ca is cam derutata. Si nu as da bani pe una naspa (ma gandesc ca cele ieftine nu sunt tare de treaba). Zis my husband ca v- ati intalnit. Cand a intrat pe usa ma intreaba: '' O cunosti pe Sara?"" Hi- hi.... (ca nu pot pune mutritza).
Mariana, ce face Stefan? Ce zis nenea pediatru?

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata

Va salut din viteza ca stau putin in birou si plec spre Bucuresti.
Weekend placut si sanatate multa atat lui Norbert cat si lui Stefan!

Mergi la inceput

Na c-am uitat! Ziceti-mi si mie repejor, care stiti, un magazin cu antichitati in Cluj sau de unde pot cumpara un banut de argint.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

multa sanatate lui stefan si norbert! dati vesti fetelor, sa nu ne tineti pe jar.... am auzit ca e epidemie de varicela, o fi n-o fi?

simona.... cred ca este una pe eroilor pe partea opusa de biserica alba dar nu garantez......

a sosit cunoscatorul, exista pe horea vis-s vis de moscheea evreiasca!
incerc sa fac rost de nr de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

sanatate bolnaviorilor sper ca sunteti mai bine cu totii!

Erika, ce operatie trebuie, se rezolva in totalitate?o Doamne saracutzii de voi cate stressuri!
eu primesc acuma dimi rezultatul la urocultura dar sper ca nu e nimik ca a fost doar iritata umpic ca de atunci nu s-a mai plans.

la 17,30 luam "tlenu" spre Oradea, is curioasa cum va fi!

mai are vreuna din voi sa-mi trimita reteta de mallazagne pe Pm ca nu o mai gasesc

eu is f obosita si am bagat niste nervi aseara.nu stiu daca voi ati patit asta vreodata...a dormit socrela la noi si Thea toata seara a stat atarnata de ea, dupa ce toata ziua a fost tot cu ea...si m-am simtit geloasa de-a dreptu ca un om batut in cap.dar socrela o incuraja in matziala asta lunga..."buni ma schimba" la care ea" no haaai la buni!"
eu "hai la mami sa punem masa", ea "nuuu, cu buuni o pun", "no hai ca viine buuni" si tot asa pina m-am isterizat.
nu am ce sa-i reprosez da incurajarea asta fata o ia de buna si-i convine na ca mi-am descarcat nadufu

in plus azi e ultima zi de gradi la HK si-s umpic trista si emotionata.sper sa se adapteze ok la cealalata gradi!

las ca plec in mini vacanta si-mi revin

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuchi
simona.... cred ca este una pe eroilor pe partea opusa de biserica alba dar nu garantez......

a sosit cunoscatorul, exista pe horea vis-s vis de moscheea evreiasca!
incerc sa fac rost de nr de telefon.

Mergi la inceput