Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 10
codruta_grg spune:
carrie, interesant! Am mers si am citit etichetele de pe toate Deo si Antiperspirantele mele. Toate contin Al (mai putin Adidas, pe care nu scrie nimik). In concluzie cu ce sa ne dam? Toate sunt toxice....
Aveti voi ceva care nu contine Al?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Stanca, drum buna! (telepatic )
Romana, ma ajuta maica-mea destul de mult; dar sunt perioade cand raman singura cu copiii (ex: inainte sa plece in MM am fost singuri 2 saptamani); ma descurc f bine cu ei; avem un program de la care nu ne abatem, dar este f greu. Nu pot sa fac absolut nimic altceva, decat sa ma ocup de ei, iar in perioada cand dorm amandoi sa spal vase si sa ma relaxez un pic pe DC. Si sa-ti zic cateva faze: ca sa putem iesi afara cat mai repede ii fac mancare lui Simon de seara, asa ca mai repede de ora 12.30 nu am cum sa ma culc pt ca stau sa fiarba supa; in perioada asta, Simon are 2 somnuri, dar pt iesitul afara trebuie sa-i sacrific un somn (afara nu vrea sa doarma!)(ar dormi cand iesim afara, dar prefer sa iesim decat sa stam in casa); pt ca sa stam cat mai mult afara, la amiaz, Simon papa afara, in carucior; vesnic platim penalitati pe la renel, romtelecom, gaz, pt ca nu ajung la timp sa platesc facturile etc etc
E f bine ca te ajuta mama ta! Asa sunteti castigati toti: si tu, si copilasii si mama ta. Ii doresc multa sanatate, ca sa va poata ajuta cat mai mult!
Cristiana, pertinent articol...dar mie tot nu-mi vine sa renunt la anti-perspirant; oricum, seara dupa dush nu ma mai dau, tocmai in ideea ca zona sa poata transpira si ma fac abia dupa toaleta de dimineata; asa fac compromis
Tinem pumnii pt ca analizele sa iasa bune ca sa puteti pleca in minivacanta. Stiu ca nu-i o consolare, dar sa stii ca mai sunt ca voi: nici noi nu mergem in concediu (nici anul asta ).
Svety, subscriu la ce ai spus cu masina de spalat si kukta!
Codruta, sa-ti traiasca familia!
Creola, bravos pt reusita! Tine-o tot asa!
Iar m-am intins ca o zi de post!
Si ultima: maine seara am copiii!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Cica, la 10.13 a scris Codrutza un mesaj. Voi il vedeti? eu nu.
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am tot uitat sa va spun:
avem poze noi
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
codruta_grg spune:
Mariana, am editat raspunsul existent...:)). Ca am scris 8*4 in loc de Adidas
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
baby-boom spune:
Servus, fetelor!!!
Mariana, ne vedem azi??? eu merg la un tenis, la nejte terenuri, pe gh. dima, dupa amiaza, si pe urma poate bem in sfarsit sucul ala...ieri a venit o prietena la mine si a ramas peste noapte...prin concluzie m-am ocupat de dansa....
...cum a iesit placinta??? ...pup u!!!!!!!!!!!!!!
...distractie placuta, fetelor, ca vad ca a inceput sezonul vacantelor!!!
Va pup pe absolut toate!!!!!!
poze cu noi
tuchi spune:
Pai se poate.... ziceti de placinta.... faceti.....si reteta nimic? Dati repede reteta fetelor ca dovleceii tot nu mi-au iesit cum ziceati voi....
Cit despre deodorant cred ca cel cu aloe vera e ok, si ca rezultat si ca si compozitie. Nu stiu cit pot zice de el ca sa nu fac reclama dar zic pe PM pt interesate.
svety spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
ma descurc f bine cu ei; avem un program de la care nu ne abatem, dar este f greu. Nu pot sa fac absolut nimic altceva, decat sa ma ocup de ei, iar in perioada cand dorm amandoi sa spal vase si sa ma relaxez un pic pe DC. Si sa-ti zic cateva faze: ca sa putem iesi afara cat mai repede ii fac mancare lui Simon de seara, asa ca mai repede de ora 12.30 nu am cum sa ma culc pt ca stau sa fiarba supa; in perioada asta, Simon are 2 somnuri, dar pt iesitul afara trebuie sa-i sacrific un somn (afara nu vrea sa doarma!)(ar dormi cand iesim afara, dar prefer sa iesim decat sa stam in casa); pt ca sa stam cat mai mult afara, la amiaz, Simon papa afara, in carucior; vesnic platim
penalitati pe la renel, romtelecom, gaz, pt ca nu ajung la timp sa platesc facturile etc etc
E f bine ca te ajuta mama ta! Asa sunteti castigati toti: si tu, si copilasii si mama ta. Ii doresc multa sanatate, ca sa va poata ajuta cat mai mult!
Uite, si viata mea e exact cum spui tu aici, inclusiv cu papatul in carucior si penalitatile la facturi ca nu ajungem. Si seara gatesc, sau cand doarme Dani si butonez aici. Stii ca-ti poti plati facturile prin net? Noi avem un program de la BT, tare bine e asa, dar numai de la lucru mai poate plati Mihai ca trebe reinstalat Windowsul la noi, asa ca tot cu penalizari ajungem.
Faine poze. Ai copii foarte frumosi, dar cum stii asta nu te mai impresionez.
Eu coc vinete sa fac pe diseara o salata cu cartofi prajiti, ca demult n-am mai bagat in noi niste prajeli.
I-am luat lui Dani sandalute care piscaie si mi-e capul "calindar", da nu-i scot fluiericile ca ma amuza.
...Cald rau...
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by tuchi
Pai se poate.... ziceti de placinta.... faceti.....si reteta nimic? Dati repede reteta fetelor ca dovleceii tot nu mi-au iesit cum ziceati voi....
ce placinta? ce dovlecei? ca-s si eu un suflet de gospodina si chiar si zanii se tin cu mancare nu doar cu jar
Mariana ma bucur ca-ti vin papadiile pufoase!
Cristiana ia de aici sa nu mai fii necajita si sa va iasa analizele bune. poze
In ordinea numerelor de pe tricouri eu iubesc asa: masina, televizorul, masina de spalat, mixerul si cuptorul cu temporizator. Oala sub presiune n-am!
roxana1974 spune:
pove diseara sau maine. sunt prastie dupa 2 nopti petrecute pe tren...si sunt superocupata la job, am 1 milion de mailuri necitite si nerezolvate...
Roxa