Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 12
romana_74 spune:
Mersi CODRUTA- ma gandesc si te anunt ce am hotarat!
MARIANA- imi pare rau de Stefan! Poate e o viroza digestiva...Naspa!
CRISTIANA- si eu sunt nostalgica dupa vechea gradinita... Matei imi spune... nu merg la alta gradi decat la TANDARICA... Imi vine sa mor!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Morgano spune:
Sanatate multa pentru Norbert si Stefan, iar voua mamici optimism la greu, ca va fi totul bine!
Eu n-am auzit de epidemie de varicela, insa voi cele cu copii mai mari tot sunteti mai ferite acum dc e vacanta la gradi, ma gandesc ca si dc e epidemie nu se va extinde ca in conditii de comunitate.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Am fost la vaccinul antirujeolic! Sa speram cu nu vom avea reactii!!
Sanatate Lui Norbert si Stefan
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
romana_74 spune:
CODRUTA, LUCA a avut reactie la antirujeolic dupa 5 zile! Sper sa nu aveti, dar nu e grav, putin febra si gata, asa vreo doua zile! SANATATE
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
carrie spune:
Romana la care Tandarica ati fost voi?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
Simo cat stai in Bucuresti ?in 10 vin si eu.(la Billy Idol si cu jobu, in ordinea asta)
fetele daca nu mai intru we fain
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
baby-boom spune:
Servus gagici!!!
Multa sanatate le doresc lui Stefan si Norbert.....repert si eu intrebarea: ce are Stef???
Noi suntem bine...pe mine m-a apucat o minidepresie acu' o juma de ora, de-mi vine sa plang si sa urlu....nu'jtiu ce mama naibii am.....in fine, sper sa fie pasagera treaba, ca de nu!!!
Cristiana, drum bun...interesanta istoria de aseara....n-as stii ce sa zic, ca n-avem socritza la pachet, cu toate ca uneori mi-as dori, un pic..da' stii cum e faza aia cu ai grija ce-ti doresti ca poate se implineste...brrr!
Fetili, care are posetutza miculutza, numa' buna pentru nunta???...si rosie pe deasupra, ca deh asa vor fi pantofii.N-as prea lua, ca stiu ca n-o s-o port in veci pe urma......plis ca alea care-mi plac is de la 1 milion in sus
No, gata...ca vrea fract'miu sa spele monitoru'...revin la timp liber si chef
pup u all!
Flo
poze cu noi
roxana1974 spune:
SCURT/2:
Io nu am poseta rosie, io am "decat" neagra
Azi imi cumpar o rochita visinie, of course pt nunta! si-mi trebuie of course posetzica aurie sau visinie!
Mi-am inscris copilul la gradinita Tandarica de pe Republicii. Nu e frumoasa gradi, dar nu mai au locuri nicaieri unde am fost! Am vrut sa-l inscriu la Gina, dar gata inscrierile din luna mai, asa ca ramane pt la anul, la Gina...
Revin diseara sau maine cu detalii si alte impresii.
Roxa
roxana1974 spune:
hii acu vad, Norby si Stefy bolnaviori?
Pupici si sanatate. Aveti grija!
Mariana, ce are Stefy?
codruta_grg spune:
Am o poseta visinie (spre rosu), poate se potriveste. Daca vrei sa iti trimit poza cu ea, zi-mi, ca sunt pozata la nunta de duminica
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI