Piticodromul de sept-oct 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 25
codruta_grg spune:
Buna seara!
Azi ne-am plimbat prin centrul orasului. Dupa furtuna de la amiaz a fost super prin oras.
Va multumim ca ne-ati vizionat.
Carmi, Kidd, Simo, Diplodocus
Ioana, poate nu va mai avea in ce dormi Miruna, daca roade asa...![]()
Sofia lasa ca e bun programul 
Cristell...."inca 8" si mai vor sa iasa????
Diplodocus, aveti cai la bunici in Oradea?
Cand va aud ca vorbiti de plaja, soare.....Si eu vreaaauuu!!
Noapte Buna!!!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
cristell spune:
Vreau sa va intreb daca bebelusii vostri dupa ce au inceput sa stea bine in fundulet se dezechilibreaza si cad pe spate ?
Stefania sta bine in fundulet de pe la 7 luni si acum am observat ca sta in fundulet si se joaca si la un moment dat e cu capul pe parchet,intinsa si plange.Am fost cu ea la dc. si mi s-a spus ca poate sa fie anemica,sa ameteasca,ca a avut un puseu de crestere si ne-a dat fier hausman si calciu homeopat.M-am speriat f. tare ca are probleme cu echilibrul,acum parca nu mai face asa,dupa doua saptamani de tratament,dar ma gandeam ca poate trebuia sa facem niste analize,sa vedem e anemica sau nu.
Voi ce parere aveti?
b_irina_c spune:
Vad ca s-a mnai animat atmosfera
.
Codruta am admirat-o pe Petra
si ca si Kid m-am minunat ce gene faine are!
Sofia bine ai revenit
, ne era tare dor de tine si de Nuka!
De LiaMia mai stie cineva ceva?
Cristell sper sa fie ok cu echilibrul, nu stiu nimic despre asta.
Ioana e tare Mirunica soricica
! De cand consideram ca ne merg puiutii in piciare singurei
?
Ege vrem pozeee!!!! nici nu stii tu cat de mult te invidiz
!
Vladut s-a hotarat sa plece singurel. De data asta fara sa-l momim noi. Se tinea de mine si cascam gura la TV asa ca a plecat. A facut vreo 6 pasi 

si s-a asezat in fund. A fost asa de relaxat si natural... va spun drept ca mi-au dat lacrimile
(sunt plangacioasa de felul meu). Asa ca eu consider ca azi e prima zi cand merge in picioare cu adevarat
. Acum va pup si ma duc sa ma culc sa visez frumos
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
dana_lucia spune:
Buna seara la mamici si copilasi!
Multumim Ioana, Irina
ca ne-ati remarcat progresele. Ioana , cred ca Alberto va fi incintat sa o danseze pe Mirunica dar numai cu acordul lui Vladut evident!![]()
Vizionat si noi pozele cu "iepurasul" Petra, precum si cele cu Miruna si Victor, tare frumoase!
Cristell salutari, urari de bine si sanatate pentru Stefania de la Alberto
. O sa fie totul bine si zic eu, tinem pumnii!
O seara placuta va ureaza,
Dana Lucia si
Alberto
kristinutza spune:
bravoooo, vladut!!!
uau, nu-mi vine sa cred! 
cristell, eu mi-am mai spus parerea despre fier si calciu si alte cele. strica pofta de mancare la copil si nu ajuta cu nimic, ba dimpotriva. ma enerveaza la culme drii astia care zic repede: anemie! rahitism! anemia se vede daca are cand ii faci analiza sangelui. daca n-ai alte motive sa crezi ca-i anemic copilul... ca mai cade din cand in cand... mie chiar nu mi se pare motiv de ingrijorare. zau!
acum nu vreau sa te pun pe ganduri, dar nici sa ma abtin nu pot!
faci cum vrei si cum stii, cum ai tu incredere ca o sa fie bine. eu una m-am lecuit de suplimente din astea date ca sa fie acolo.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diplodocus spune:
SIMO74-asa bine statea Luca in cosul cu nuiele ca imi venea sa iau unul si acasa ![]()
KID2003-Ochii frumosi albastii sunt mostenire de la mama mea..Cind ma uit la Luca am impresia ca se uita mami la mine, de acolo din cer...si-mi zimbeste...
CODRUTZA-da, au cai bunicii lui Luca, dar cind am fost noi era prea cald ca sa ajungem unde erau ei la pascut...
IRINA-Bravo pr Vladut!!!Asa da baiat !
Noapte buna sa aveti, pe miine!
IOANA si Luca-Mihnea
ancadm spune:
Hop si eu!
Am reusit sa citesc 4 pagini de la inceput si 4 de la sfirsit! Dar sunt "persisitenta" si incerc sa le dovedesc pe toate.
Azi mi-am luat si eu inima in dinti si mi-am suit fetele in masina ca sa le duc la day care la clubul unde zic eu ca ar trebui sa dau burta jos. Nu va zic ca nu au stat decit jumate de ora, ca pina le-am aranjat si le-am "scris" s-a dus jumatate din ora mea de kickboxing. Andreea a fost super fericita, dar pe Monica am gasit-o rosie toata la fata si uda toata de atita plins. Imi zicea tipa de acolo ca m-au si chemat numai ca in sala unde eram eu nu s-a auzit nimic 
. A fost tare necajita mititica si eu m-am simtit vinovata ca m-am pus pe mine inaintea ei...
Intreba cineva cine mai e in cursa fara dinti! Cred ca Monica e pe locul intii. Eu tot sper, ca o vad mai necajita si nici nu prea mai maninca, dar nu prea se vede mare lucru. Apropo de mincat! Monica nu mai vrea sa stea in scaunelul de masa! Cum o pun acolo cum incepe sa se traga in sus de tricou, de zici ca acusi se stringe cu el de git. Deja si-a julit gitutzul la spate si nu am lasat-o sa se traga prea mult de haine. A mai patit cineva asa ceva?
Sa nu uit sa le urez concediu placut fetelor plecate in concediu. Sa faceti o baie in mare si pentru mine, ca tare dor imi mai este de mare si de plaja!
Si La Multi Ani copilasilor care au mai implinit o luna!
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
ancadm spune:
Tocmai am observat ca m-au retrogradat! Am trecut de la membru junior la membru incepator, mi-au luat o stelutza si mi-au schimba si culoarea
. S-or fi gindit ca asa ne stimuleaza sa scriem mai mult?
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
kid2003 spune:
Cristell, eu cred ca trebuie sa mai ceri o parere la medic...adica pana acum 2-3 saptamani si Alex se tot balanganea cand statea in fund, adica isi cam pierdea echilibrul. Dar sunt si ei incepatori intr-ale miscarilor si pozitiilor, e normal sa se mai dezechilibreze.
Anca, de ce nu incerci sa ii dai sa pape in altceva, un leagan, bouncer sau scaunul de la masina...zic si io. Si ca a plans mititica atunci cand ai fost la sala...o fi crezut ca o lasi acolo, saracutza.
Meme1 spune:
Pupici la fete,
intrucat in Ro este deja maine (adica joi) am zis sa fim primii care felicitam toti Petrutii si Petrutele si Paul si Paula...La Multi Ani, sa fiti sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri si de tot ce e mai bun pe lume!!!
Pupam in ordine pe Petra, Petra Yarina, Peter Theodor, Mathieu Petru, Stefan Peter...sa fiti sanatosi cu totii si sa va faceti parintii fericiti...
Gata ca ma duc si eu la culcarica,
Pupici mii
Meme