Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Petra, Petra Yarina, Peter Theodor, Mathieu Petru, Stefan Peter!!!

Nu stiu ce se intampla, imi merge netul doar dimineata, astia de la cablu nu stiu nici ei nimic!
Dinu doarme ceva mai bine dar mananca cam prost,acum parca arata slab, o sa va arat mai incolo. Caldura o suporta foarte bine, e soparla ca mine, nu transpira, nu nimic, doar bea apa mai multa.
I-am facut paste (tagliatelle) cu branza, smantana, unt, un esec total! Chiar erau ingrozitoare pasate. De abia azi ma incumet la reteta Irinei, aia cu legume la cuptor.
Kid, zi-mi si mie, cand faci pastele alea cu carne si sos, cate paste pui, ce cantitate iese? Nu ies cleioase? Astea cu branza au iesit de nemancat, nu stiu unde am gresit.

Sofia, intra si tu mai des!

Irina, ce sa mai zic de Vladut? E tare de tot!!!

Ioana, nu am ineles eu bine? Ai cerut mai mult de munca? De la caldura ti se trage cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata la mamici sumpici si piticodromi

ieri toata ziulica am vrut sa va scriu. A stat computerul setat pe scris, dar cine sa scrie....bunica, ca eu abia am reusit sa ajung pe la el.

Deci sa inteleg ca azi e SF. Petru? La Multi Ani Petra, Petra Yarina, Peter Theodor, Mathieu Petru, Stefan Peter!!!
Eu nu le am cu astfel de sarbatori, asa ca iertati-ma, azi nu se face treaba prin casa? dar de mers la servici se merge? Sper sa nu va suparati pe mine ca pun astfel de intrebari. Dar daca nu stiu, nu stiu

Irina, wow, sa traiasca Vladut. Moama ce baiat mare ai. Gata de-acum te pregatesti de mers la brat la plimbare prin parc, ca doar ai cu ce te mindri. Felicitari Vladut

Si despre copii, i-am vizionat pe toti, sunt de o rara frumusete ce mai, cei mai frumosi dintre cei mai frumosi.
Va pe toti ca imi sunteti tare dragi.
Vreau sa va urez o zi superba si sa fie si cu soare dar si cu racoare.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Irina, Simona, Tonia, Meme, Dana, .

Azi e prima onomastica a lui Petra . Azi isi serbeaza si Pepe (Petru)..Deci e o dubla in familie...
La multi ani si pentru ceilalti sarbatoriti

Mergem saptamana viitoare la vaccinul antirujeolic si ROR-ul il vom face la 18 luni. Sunt cam stresata cu vaccinul sa nu-mi strice iarasi o febra fata. Si Pepe nu va fi acasa....

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

fetele care ne-au laudat. Daaaa... sunt tare mandra de el . In parc deja mergem tinut doar de 1 manuta, daor cand oboseste cauta sa se tina cu ambele maini.

ancadm am vazut-o pe Monica in albumul de 8 luni. E superba .

Simona cred ca ma pregatesc sa iau un ham inatai . Nu se face treaba in casa, dar se merge la serviciu . Ce mai face sportiva Maia?

Tonnia sper sa-i placa legumele lui Dinu si sa pape mai bine.

La multi ani Petra, Petra Yarina, Peter Theodor, Mathieu Petru, Stefan Peter!!!! Dar si pentru mamicile, taticii si bunicii care isi serbeaza azi onomastica!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

La multi ani Petra, Petra Yarina, Peter Theodor, Mathieu Petru, Stefan Peter!!!!

Multumesc Ege pentru info!

Simo, nu ne nimerim la mare... noi plecam sapt viitoare.Si pe mine ma sperie tot ce trebuie sa iau pentru el...eu vreau sa iau si carutul ca sa ne plimbam seara...sotul, din lipsa de spatiu in portbagaj vrea sa luam doar rucsacul de bb... presimt ca vom negocia asa la toate bagajele!

Sofia, ma bucur tare mult ca te-ai intors si ca ne-ai dat vesti proaspete despre Nuka!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna dimineata si de la noi!
LA MULTI ANI tuturor bb-icilor, mamicilor si taticilot care au nume derivate din Petru si Pavel!!!
La noi se anunta canicula si azi:(

FETELOR, voi cu ce-i dati pe bb-ici impotriva bubutzelor de caldura?Dushuri multe si pudra de talc ajunge

Va pup, mai trec in urmatorul somn al lui Luca...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multzi ani sarbatoritilor de azi (Petra Alexandra, Petra Yarina,Peter Teodor, Mathieu Petru, Stefan Peter), cu dedicatie speciala pentru Petra, Petrut si Stefan Peter!

Noi suntem bine mersi, facem bagajele pt un wd prelungit la mare ca in Bucuresti nu mai e de stat.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Mimsi

M-a sunat dr. si maine mergem la vaccin........brbbb

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani la Petrute si Petrisori !
Fetelor, la voi tot cald e?...ca eu dardai noaptea de frig...ma tine consortu´ cu geamul deschis.
Codruta, ce faci bun de papa pt. dubla onomastica?
Fabiano ii trimite Petrei o -ricica virtuala.
Pupici la intreg piticodromul,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi . Nu fac nimik, ca plecam de acasa

&

Mergi la inceput