Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am pus citeva poze de cind ne-a vizitat Victor al lui Anto, sa vedeti cit de mult i-a placut lui Victor in leaganul Mirunei. Nu imi vin acum in minte laude la adresa copilului meu, dar face pasi nesustinuta doar daca nu ajunge la tinta, accepta greu sa fie tinuta de ambele minute, si, daca mai tineti minte mobila mea roasa, ei bine, aseara a ros si un scaun carea avea sezutul din musama cu burete - zici ca avem sobolani in casa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua,

Intru si eu sa va zic ca mai traiesc sub o forma sau alta si ca Nuca e foarte bine. Avem aproape 8 luni, mergem in premergator si cam atat. Ghegheguim de zor si spune babababa in special lui maica-mea.

Vreau sa multumesc fetelor care mi-au trimis mesaje de incurajare (stiti voi cine si pentru ce) si ma bucur mult ca va am alaturi. Am citit doar capitolul asta asa ca sunt cam in urma si am ramas masca cand am vazut cat au crescut copiii vostri.

Noi cu vara ne descurcam bine la AC si iesind la ora 7 afara. Din cauza acestui program haotic, copilul are niste ore de masa anapoda, se culca la 11 si se trezeste pe la 9.30. Ma simt aiurea dar nu am de ales.

Cam atat deocamdata...

Am admirat toti copiii mamelor care au scris la acest capitol si sunt absolut minunati.

Imi dati si mie un PM daca va intalniti Duminica. Sunt disponibila....
O sa mai vin din cand in cand sa nu uitat de tot de noi...

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Moaaaaama, ce liniste pe aici! Unde v-ati ascuns zanelor?

Eu recunosc, pe mine una m-a tembelizat caldura. Nu mai suport, faza nasoala este ca nu ma inteleg deloc cu AC-ul...am un soi de reumatism si cum se da un aer rece la mine cum ma apuca junghiurile, deh varsta ce sa-i faci

Codruta Ce lopatele dragute are Petra! Este super mega extra dulce. O printzesa ce sa mai!

Diplodocus Imi place extraordinar poza in care bosumfleiul de Luca sta in cosul de nuiele!

Bianca cand vreti sa va sutiti la mare? Noi plecam cam pe 13-14 si tot in Mamaia o sa stam. Eu sunt pur si simplu ingrozita de toata logistica pe care o presupune plecare cu infantul. Dar pe de alta parte, de-abia astept.

Sofia Ma bucur enorm ca ti-ai adus aminte de noi. Nu te-am uitat nicio secunda si sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine. Esti una dintre cele mai inteligente si mai tonice persoane pe care le-am cunoscut in viata mea si sunt convinsa ca esti perfect capabila sa-ti construiesti o viata minunata in continuare. Te imbratisez cu drag pe tine si pe micutza Scorpioanca si de abia astept sa ne vedem duminica in parc...te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor.Ce mai faceti?
Noi nu am avut net,se fac schimbari de cabluri.Eu sunt cu doua capitole in urma,sper sa recuperez.
Stefania este bine.Are tot 8 dinti ,dar se comporta de parca ar vrea sa ii mai iasa.
Ne-am uitat si noi la pozele cu Alberto de pe adresa comuna si l-am admirat.Stefania ii trimite virtual si ii transmite ca nu l-a uitat.
Am pus si noi poze la albumele comune sa fim si noi in rand cu lumea si am scris si numele ca am uitat la albumul de 8 luni.
Le dorim multa sanatate bebelusilor bolnaviori.
Tonia felicitari si sarcina cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Godzilla ce mai faci?Am vazut ca ai aparut la orizont.Am admirat-o pe Iulia,s-a facut tare frumusica si ochii sunt tot mai frumosi.
Le doresc concediu placut celor care pleaca sau sunt in vacanta.
Mai citesc si revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, Sofia se intoarce! Ma bucur enorm ca sunteti bine si ca esti mai optimista. Sper ca mama ta e mai bine!

Diplodocus, l-am admirat pe Luca, e un baietel superb si are niste ochi minunati!

Ioana si Anto, v-am admirat copilasii la "pipaiala", la mai mare. Lasa Ioana, fa poze la tot ce a ros fata si arata-i si ei ce a facut cand era mica. Ai mei sustin ca le-am distrus mobila cu dintii dar nu au nici o dovada, au schimbat-o inainte sa imi amintesc eu de cea veche...

Mergi la inceput

Aaaah, am uitat!
Pentru Codrutza: dintii ca dintii dar genele....sunt super. Petra nu o sa aiba niciodata nevoie de rimel. E o fata frumoasa foc!

Mergi la inceput

Ioana, care sunt pregatirile pregatirilor? Adica vizita la doctor si prenatalele? Ne poti spune in sfarsit si ce luna , data ati ales pentru conceperea fratiorului? Nu de alta dar trebuie sa incepem sa ne pregatim de galerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

biumil,plaja nu este f aglomerata.noi mergem la capatul mamaiei,la savoy.sezloange si umbrele sunt peste tot.
eu o tin pe ege in curuletul gol ca sa i se aeriseasca si funduletul .i-am luat o chestie in care o bag si ii ies piciorusele ,iar ea e f incantata.i-am mai luat o barcuta in care ii bag apa si inca o piscina.
azi de ex am vazut un baietel de aceeasi varsta cu ege,care ii era frica de apa.saraci parinti,erau ofticati.
eu ii iau schimburi multe.dupa ce o scot din apa o bag in halat,apoi ii pun o rokita sau un tricou,maieu,in functie de timp.daca e vant ii pun tricou,dsar nu ii pun pampers.o las in curuletul gol.si cum am mai zis ,ii curgea nasucul,vadca e mai bine.sotul zice ca e din cauza aerosolilor.
noi ajungem la plaja pe la ora 17.30-18.00 si stam pana la 20.00-20.30.e super.iar apa marii nu mai zic.nici nu-ti vine sa mai stai.ege azi a stat 30 de min in apa.a stat in barcuta din care ii ies piciorusele si daca o vedeati ce mai dadea din picioruse.mare inotatoare!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, multumim, pupici si de la noi si odraslele din dotare. E clar, nepoteluŽo sa fie crai, am vazut eu cum o privea pe Miruna
Pe-aici a iesit un soare timid...da tot frig e.
Sofia, bine ai revenit! Multa putere iti doresc, sa faci asa cum e mai bine pentru tine si pentru Nuka ta.
Codruta, frumoasa iepurasha ta !
O seara frumoasa la toata gashka !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput