REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

fetelor eu am terminat cu regimul acum o saptamana, acuma sunt la cel de mentinere si am mai slabit un kg cu cel de mentinere... ma bucur tare de tot... mai apar intr-o sapamana cu vesti... as veni mai des dar nu am timp de copil, si de invatat sa mai dau pe aici :(
spor la slabit si voua si sanatate la maxim

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor. Eu am terminat prima saptamana de mentinere, si sunt tot la 64 de kg. Nu am mai dat jos, dar nici nu am mai pus nimic. Am trecut si de zilele delicate, cand cantarul a aratat mai mult de 64 de kg, dar cand am scapat de "musafiri" a sarit inapoi la 64. Mai tin si saptamana asta regimul de mentinere, si dupa aceea incep o noua tura de dieta.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Revin si eu in a 10 a zi, am ajuns la 70 kg, deci am slabit doar 4, dar sper sa mai dau ceva pana pe 9 cand avem botezul Annei.
Sunt un pic dezamagita, ma asteptam sa slabesc mai mult pt ca nu m-am abatut deloc, dar....off, poate am imbatranit si merge mai greu. Asta e, sper sa revin cu vesti mai bune. Ciao

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunitza spune:

si eu sunt intr-a 10 de zi, si am slabit 3 kg jumate, stagnez de 2 zile. insa eu chiar ma bucur, pentru credeam ca o sa dau jos si m putine kg...oricum m sunt 4 zile, in care sper sa mai dau jos inca 1-2:)...cam atat..
Marilena, nu dispera, ci tine regimul m departe. si vei avea rezultatele slabite. eu slabesc m greu din cauza problemelor cu tiroida.
In rest, m-am apaucat de citit cartea, mi-am scos-o la imprimanta ca sa nu-mi strezesc ochii si ma ..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Buna dimineata fetelor,

Nu am mai trecut ieri pe aici sa dau raportul dupa cele 2 saptamani ca a fost ziua fetitei mele si am sarbatorit tot weekendul si ieri a fost holiday aici in Anglia si am fost pe drumuri. Dupa 2 saptamani am dat jos doar 2.5kg dar nici nu l-am tinut foarte strict. Am mai calcat pe alaturi, am mai mancat o pizza, un dulce, in weekend tort...dar eu sunt multumita.
Din pacate, pentru mine acest regim mi-a facut putin rau pnetru ca in ultimele zile am combinat cu sala de sport si mi-a dat niste palpitatii de toata frumusetea. M-am speriat foarte tare si am fost la medic unde prima intrebare a fost daca am mancat bine dupa sala. Raspunsul meu a fost - o salata de fructe. Mi-a facut observatie medicul si a zis ca dupa efort corpul are nevoie de carbohidrati ca sa isi ia energie, iar eu am facut o mare prostie. Asa ca eu va recomand sa nu combinati acest regim su dusul la sala in fiecare zi pentru ca riscati sa patiti ca mine. Palpitatiile m-au tinut de vineri pana duminica si m-am speria foarte tare. M-am apucat de mancat niste [paine, cartofi etc si mi-am revenit. Nu am sa incep regimul de mentinere pentru ca eu vreau sa ma duc in fiecare zi la sala, dar am sa am grija ce mananc ca sa nu ma mai ingras la loc.

Nu vreau sa va dezamagesc dar am vrut sa va povestesc ce mi s-a intamplat si sa aveti grija.

Va pup

Mergi la inceput

Hello, cam slabut in ultimele zile? Oare dieta asta nu mai are partizani, sau fetele nu au timp? Eram si eu pe aici, azi putin mai libera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna!Am inceput regimul duminica, deci astazi sunt in cea de-a cincea zi. Am slabit de la 63 la 61,5. Numai atat. Trag nadejde ca rezultatele spectaculoase vor fi in a doua sapatamana. Dar e tare greu atata timp cat tentatiile sunt la tot pasul iar eu sunt tare pofticioasa. Sper sa rezist pana la sfarsit pentru ca este ultima mea speranta.

Mergi la inceput

Eva, speranta moare ultima, deci nu deznadajdui! Nici eu nu am facut mare branza, am slabit in 11 zile doar 4 kg si acum stagnez, desi am tinut ca la carte. Dar zic mersi si de atat. Poate, dupa asta, daca nu cad din picioare, ma apuc de altul. (care o mai fi si ala?). Oricum, depinde de organism, unele fete au dat jos si 6-7 kg. Poate ai mai multa bafta. Eu iti tin pumnii si te incurajez. Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Marilena iti multumesc pentru incurajari. Chiar am mare nevoie! Azi e ziua 6, deci sunt aproape la jumatate. Incep sa ma invat cu el, dar am crampe musculare serioase. Mai incerc din cand in cand sa fac si ceva miscare, dar nu prea am timp pentru asta. As avea nevoie de cel putin o ora zilnic ca sa dea ceva rezultate asocierea, asa cred eu.
Marilena astept vesti de la tine sa-mi spui dupa doua saptamani pline ce rezultate inregistrezi. Am vazut ca se poate slabi si in perioada de mentinere.

mamalu' Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Dragelor am revenit din vacanta cu 55 de kg (ajunsesem cam pe la 53 inainte de plecare), de la inghetata si bere asa ca de azi ma alatur voua pt. inca o tura de Scarsdale. Bafta tuturor!

Mergi la inceput