REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 26
korinna spune:
Sunt cu voi.Azi e prima zi de Scarsdale.Nu am mai tinut-o cam de vreo 6 luni.Sa vedem rezultatele.
Succes si multa ambitie!
Marilena12 spune:

Bafta fetelor care au inceput din nou regimul. Eu nu prea mai am rabdare....

. Poate ar trebui sa-l iau si eu de la capat...A mai avut cineva asemenea stagnari respectand regimul cu totul? Am slabit 4 kg in 2 sapt...Si mai am vreo 10 cel putin ...

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
clauclau spune:
Buna dimineata, la mine e ultima zi de dieta, am scapat! Din pacate am slabit doar 3 kg, cu toate ca l-am tinut intocmai, nu am trisat cu nimic. Asta e ! De maine incep programul de mentinere si poate mai slabesc putin. Daca nu o sa mai tin o tura peste 2 saptamani. Mai vreau sa slabesc inca 3 kg.
Va pup, o duminica placuta!
CLAU
georgiana.david spune:
Sunt in a 3a zi si parca nu mai mi-e asa de usor sa tin regimul ca prima data dar ma straduiesc. M-am cantarit dimineata si am dat jos 700 gr.
olim spune:
Salutare tuturor
Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna si sa dati cat mai multe kile jos![]()
Eu am 81.5 si sunt tare bucuroasa.
dumitrulaura spune:
Si eu am inceput de azi a doua etapa de regim dupa 2 saptamni de pauza .Incep de la 81 de kg.
Bafta fetelor la slabit caci se apropie sarbatorile de iarna acusica si trebuie sa aratam frumoase.
pitzirica30 spune:
Buna,ma alatur si eu!Incep lupta de la 62 kg la 1.67.Azi sunt prima zi,si nu mi s-a parut greu pina acum.Sa vedem ce va urma!Spuneti-mi si mie va rog:rosiile taiate ,fierte sau inabusite-sa inteleg ca nu le pot consuma crude sau cum,ca la servici n-am cum sa le inabusesc!!!
Sper ca n-am fost penibila cu intrebarea!!!!!Dar eu asa am inteles din context,si ma gindeam ca nu tb sa fermenteze in stomac,de-aia se fierb inainte!
Pupici si la multe kg date jos!
A,pentru inceput as fi multumita sa dau jos 5 kg,dupa mai vedem!
brianamica spune:
Buna fetele,
Imi pare rau dar nu am avut net o saptamana juma si m-am simtit IZOLATAAAAAA !!! Nu am apucat sa citesc tot, insa, vin cu rugamintea de a imi spune care vreti in listuta , pe unde sa va trec etc. !
Sa nu ma certati dar nu am de ales.
Tin pumnii, fac galerie si imbratisez luptatoarele !!!!!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...