REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 24
lunitza spune:
buna dimineatsa, ambitie!:D
off! o sa am idee fix degraba! am visat noaptea asta cum ca cineva incerca sa-mi dea o inghetata si sa-mi strice regimul..era groaznic!!!
ewh...
azi stagnez..desi mi se pare normal:)..
cat d/e dilema mea...aveti vreo propunere..ce sa fac eu cu masa de la amiaza?! heelp!
uraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
:) e gresit...nu stagnez!! m-am m cantarit o data:)..de data asta mi-am pus ochelarii * k deh, sunt mioapa..si zic sa vad m bine* am dat jos inca 1 kg!!
multumesc!! multumesc pt dieta!! ah, ce super!!
adseana spune:
Buna fetelor!
Cum stati? Eu sunt in prima saptamana de mentinere, dupa dieta, si ma simt bine. E drept ca acum cantarul arata cu 1 kg in plus, deci 65 de kg, dar nu disper, sunt in perioada "zilelor delicate" asa ca, sper eu, asat-i motivul. De papat, am incercat sa pap la fel ca si in timpul dietei, doar ca nu asa ca atunci, pe zile. Nu am papat nimic dulce, nici paine, incerc sa ma tin departe de alimentele interzise. Si beau in continuare muuulta apaaaa.
Sper ca pana incep tura a 2-a de dieta, sa ma mentin la 64-65 de kg, sau, de ce nu, sa mia dau jos 1-2 kg ![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
svety spune:
Briana, as vrea io 3 kile in 3 zile. Pune 5
in loc de 3 zile ca smintim fetele astea!
O intrebare: eu nu am spanac, pot sa mananc varza?
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
bAly spune:
Am 'spicuit' si prin carte. M-am indragostit cred, de acest regim
. Pe 2 mergem in tara, cred ca ma voi abate cu mult de la regim, dar dupa ce venim din vizite daca va fi nevoie voi avea un bun ghid in a minca.
Astazi sunt happy 

Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
Marilena12 spune:
Ciao, vin si eu sa ma plang putin azi in sparanta ca voi primi ceva compasiune.
Pentru mine azi e a 7 a zi si am tot 72. E adevarat ca am zile delicate, poate arata cu 1 kg mai mult, habar n-am, dar nu m-am abatut de la regim.
.
Cum sa fac sa mai slabesc? Vad si cam negru in fata ochilor dimineata.
Pupi
Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
lunitza spune:
Marilena, suntem cu tine si cred si eu ca e din cauza musafirilor.gimnastica faci? succese multe.
sunt in ziua a 6-ea si am dat jos 2 kg si 400 de gr. super:) daca merg tot asa voi fi tare multumita!
am si eu o intrebare, cand dau sa dowloadez cartea aia, imi apare o fereastra si nu merge download-ul...ce sa fac? am inceput sa salvez fiecare foto, da' asta cere mult prea mult timp:(
Marilena12 spune:
Lunitza, multumesc pentru incurajari, azi dupa-amiaza m-am cantarit si si culmea, desi de dimineata aveam 72, acum cantarul arata 71. Asa ca sper sa fie ok. Miscare fac destul de multa, km intregi de parc zilnic, gym prea putin deoarece nu-mi da voie fie-mea, care daca plec, ori o car dupa mine in carut prin toata casa, ori urla. Daca stau langa ea, e o fericita.
Cu descarcarea si eu am avut belele, dar m-am saturat si am bagat link-ul la preferinte in yahoo, astfel ca il pot accesa de cate ori vreau.
As cauta sa comand cartea mai degraba.
Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
clauclau spune:
Buna dimineata fetelor, la mine azi este ziua 6 de dieta, am slabit doar 1 kg si nu inteleg de ce. Nu m-am abatut de la el nici-un gram, l-am tinut intocmai. Dar m-am constipat foarte tare, de 4 zile n-am mai facut nimic. 
. Am baut si apa multa , dar degeaba.
Eu il tin in continuare, dar nu pot sa spun ca nu sunt putin dezamagita.
.
Si eu am cautat sa comand cartea dar nu mai este disponibila pe la nici-o editura. Daca cineva o gaseste va rog mult sa-mi spuneti si mie de unde sa o iau.
Va pup si spor la slabit.
CLAU
lunitza spune:
buna dimineata!
Marilena, so sweet!..as vrea si eu un copilas, dar.. inca e prea devreme. mai astept vreo cativa ani si voi avea si eu un bebe. eu una azi dimineata cand m-am cantarit am chemat-o pe mama sa se uite ce scrie, pt ca eu fara ochelari nu prea vad...si minune mare, inca 1 kg dat jos.
am si eu o mica problema, nu mi-e foame!! bag in mine doar din simplul motiv sa nu lesin pe undeva, cum mi s-a m intimplat. peste cina de ieri am sarit. dar a fost bine, toata ziua am mancat pepene galben si pepene rosu:)..mmm!
!
in schimb beau ft ft multa apa si mi-e sete mai mereu.
Clau, cred ca ar putea fi din cauza constipatiei, poate ar trebui sa iai ceva pt asta. Oricum, te sustinem in continuare.
O zi frumoasa tuturor si mai putina ploaie, ca aici la mine ploua de rupe..or eu inca vreau vara!
Spor la slabit!