Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
OlgaTarziu spune:
Pisik m-ai spart cu caldura. Adevarul e ca si aici ajunge pe la 35 in zilele bune fara factorul de umiditate. Si cum umiditatea e de obicei peste 75%... Mi-a zis sotul in schimb cum a prin lucru in Belize la 39 si o umiditate de 100%. Si amaratii de sudori sudau imbracati cu salopeta ca altfel nu se putea.
Nelia de acord cu aerul conditionat. Il urasc profund. Mergi in miezul verii aici si ingheti in mall-uri. Sunt cretini de-a dreptul, ca e mai frig in case decat iarna.
Loreen sanatate Deliei. Oare ce naiba o fi?
Tdi spor la impachetat. Drum bun nu-ti zic inca...Sa termini bagajele intai.
corail imi pare foarte rau. Lasa ca tura viitoare va fi bine.
elisor sa inteleg ca a venit apa? cred ca speli acum totul de nu ai scris azi asa mult.
Fran sanatate lui iepu. Al meu se scoala la 4.30 de obicei dar fara sa aiba nici un bai.
gabitzam ti-am vazut puiul tuns. Sunt asa dulci cheluti! Eu cred ca pe Tony am sa-l tin mai mult fara par ca-i sta bine ca la astia din NBA
newmami e scump Patrick si fara par, nu-ti fa griji. Farmecul lui sta in ochisori si guritza nu parutz.
Beatrice pe aici te sfatuiesc pediatrii sa le dai din start 3,25 sau chiar 3,8 organic. Cica grasimea la stadiul asta e foarte importanta pentru creier.
Nelia patronii lui Octav sunt turbati rau. Noi avem liber saptamana viitoare de ziua Canadei.
Olga
Si maine e o zi
OlgaTarziu spune:
Si pot zice clar ca ziua buna nu se cunoaste de dimineata. Al meu s-a trezit razand si am zis, mama ce zi super o sa avem. No si a inceput- Nu a mai vrut sa manance nimic de 8 ore, am iesit in parc unde a trantit scurt cu capul de doua ori in bare de fier, apoi si-a indesat un picior intre doua chestii de fier de am crezut ca nu-l mai scot de acolo. Am venit acasa unde a mai tras un cap in usa, a plans cu lacrimi amare la somnul de dupa amiaza si plange in continuare din orice. E sictirit rau.
Din seria cum s-o termini pe mama mai repede-Ieri m-a muscat de fatza rau, pana la sange iar azi mi-a tras o masinutza intr-un ochi.
In plus o vecina mi-a spus ca mi-e copilul agresiv, in contextul in care i-a smuls Tony la fie-sa caciulita din cap. Mentionez ca fetita are 3 ani si putea sa se miste putin, nu sa stea statuie si sa inceapa sa planga. Ca eu degeaba ii tot zic sa nu faca anumite chestii ca inca nu ma intelege. Iar eu ca o mama leoaica ce sunt tare m-am suparat ca mi-a facut "ingerasul" agresiv.
deci acum Tony saracul arata vorba lui Kitty ca un Klingonian, cu multiple cucuie si fara par. De fatza distrusa si cu o expresie necajita ce sa mai spun?
Olga
Si maine e o zi
loreen spune:
Deci eu is depasita si dusa definitiv si oricum nu inteleg nimic din viata asta...
Eram pe punctul de a chema salvarea pentru ca nu mai stiam ce sa fac cu Delia cand ma suna doctorita sa ma duc sa o iau...biata femeie ar edestule probleme cu mama ei si ea bolnava grav,tumora la creier...
A consultat maimutza ...nimic pulmonar,un usor rosu in gat si niste muci rebeli undeva pierduti in zare...si ca din cauza asta pot aparea stari febrile prelungite...acuma naiba stie...merg pe mana ei pana luni si sper sa fie bine...
Mi-a dat un pomelnic de siroape si zemuri de-o sa ma ia naiba pana i le dau...asta daca desteptu' de tac-su nu confunda farmacia cu alimentara si-mi ia alte balarii de la farmacie...
Fug sa spal copilul si revin...ca nu am apucat sa vad nici pozele nici filmulete...
P.S.
multi pentru voi ca v-ati ganditi la noi...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
buna seara! nu stiu cat am lipsit,probabil ca nu f mult,dar suficient ca sa se intample multe,vad.am recitit doar pag astea 3.ce-i cu numerele alea de pe pagina 1?
citesc ca au puii febra. loreen,fran, aveti un diagnostic clar? multa sanatate fetelor!
ema a facut ieri noapte temperatura.i-am bagat un novocalmin intreg ca sa treaca noaptea.dimineata incepuse iar sa se incalzeasca,i-am dat de vreo 2 ori efferalgan si calpol,dar la culcare avea iar 38,4 asa ca i-am pus din nou 3 sferturi de novocalmin.acum i-a scazut iar.eu am o nedumerire:am un termometru scala,digital.scrie la instructiuni sa-l tin sub brat 5 min, dar mai scrie ca atunci cand este stabilita temperatura bipaie.ok,dar bipasie dupa 1 minut,iar daca il mai las 2 min,mai creste cu 3-4 subunitati.care e temperatura reala? pe langa febra are din nou diaree.pe langa diaree s-a si iritat la poponeata.o doare,este rosie.urla si la dush.i-am dat cu panthenol.exista ceva mai eficient.cu siguranta ca o doare si burta,mai sunt si dintii care o chinuie ingroitor,drept urmare iar nu mananca.nici sa guste nu vrea.a slabit in ultimele 2 sapt de a ajuns cat un tantar.fran,loreen,fetele voastre au si alte simptome in afara de febra?
fran,ema nu mananca singura cu lingura.sta cu 2 lingurite in mana si amesteca in mancare, se mazgaleste doar.nu ajunge lingura plina la gura ei.
androix, stii ca eram eu stresata ca ema paseste in interior...de cand si-a dat drumul la mers a inceput sa calce tot mai drept.poate ca mersul ii va schimba si lui filip pozitia picioruselor in timpul mersului. sa pui copilul intr-o anume pozitie mi se pare imposibil. uneori am senzatia ca dr. iti recomanda tot soiul de chestii imposibile tocmai ca sa nu cada vina pe ei. cum draq sa stea un copil de un an asa cum vrei tu?
eu in schimb sunt stresata ca de la genuchi in jos este cam paranteza.bineinteles ca a avut si pediatra grija sa ne sperie..am citit sa esti si bolnava.sanatate multa iti doresc si tie!
lucas, ai ajuns la honey? cum ti s-a parut? daca faci masaj, ti-o recomand pe medeea. are mana de aur. eu azi am facut vacuum pt prima data si am 14 vanatai mici.
pachetul 7 este super. este bine ca ai luat combinat,cica-i mai eficient asa.daca mai este si dieta,intr-o luna se vor vedea rezultatele. pachetul meu contine si parafango si nu stiu cat mai rezist la impachetari pe canicula asta, dar cred ca tot efortul asta merita din mai multe pct. de vedere.spor la slabit!
miecuri mi-a fost dat sa mai traiesc un accident.cred ca dau in fatalism..ma intorceam de la curs cu un coleg binevoitor.la 3 min de casa a intrat intr-un motociclist.l-am vazut cu se apopie,am crezut pt 2 secunde ca a ajuns sub masina,iar apoi l-am vazut cum sare in aer si cade pe spate. n-a murit nimeni,slava domnului,omul s-a ridicat singur si era doar julit la coate, dar eu sunt inca in stare de soc si visez numai prostii, iar colegul pobabil ca nu se va mai muta in canada in luna august..un lucru este cert:eu fie fac terapie pt fobia ce o am din cauza accidentelor,fie nu voi conduce niciodata.
ioanailincam spune:
Salutare, m-am intors la vechea mea dragoste, cititul de povesti ale nasterii, parca ma incearca o nostalgie...
Corail - imi pare tare rau pentru pierderea ta. O sa iasa precis data viitoare.
Loreen - bine ca nu e ceva grav. Ma tot uitam ca mai multi copilasi au facut febra zilele astea fara vren motiv anume, cred ca e si caldura de vine, le disturba echilibrul.
In alta ordine de idei, ma chinui ca hotii de cai sa pun si eu un filmulet pe undeva sa va arat ca Mogaldea a invatat sa coboare din pat. Azi e a doua oara cand a incercat si ii reseste la fix. Vad insa ca nu am noroc nici cu youtube
. Mai insist. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
sufletzica spune:
Loreen, imi pare rau pentru Delia ca are febra.Sanatate multa!Asteptam vesti bune maine, poate se simte mai bine dupa zemurile prescrise....Multumesc mult pt cush-cush...Maine ma apuc de fabricarea lui.Te anunt cuma iesit![]()
Corail. imi pare tare rau ca ai pierdut bebe 2 din burtica.Sanatate multa si poate revii in curand cu o veste mare....
Noi suntem bine doar ca pitica mai nou nu vrea sa se mai culce seara...De unde adormea una-doua seara acum stam si 2 ore ca sa adoarma.In seara asta am adormit-o in brate, dansand.M-a rupt de spate...are doar vreo 10 kg si ceva....Nu stiu ce are...Nici nu am apucat sa mananc pana a adormit pt ca nu sta singura de nici un fel iar maica'mea se uita la telenoveaua ei...
De-abia acum la 11 noaptea am bagat ceva la burtoi ca mi se facus eo gaura mare...de la 12-13.00 se cam teriasera resursele...
Vroiam sa intreb si eu mamicile care lucreaza cu juma de norma cum se procedeaza ca sa treci la juma de norma? Se face cerere la personal sau cum? Si se lucreaza 4 sau 6 ore? Trebuie aprobata sau este sub forma de instiintzare? Ca eu dupa indelungi cugetari m-am hotarat sa trec pe juma de norma...ca oricum servciul actual ma umple de sictir asa ca ...de-abia stau si eu cu Sara mai mult.Sper sa se poata insa...
Androix fa-ti curaj si muta copilul la alt doctor. Pana la urma este vorba de sanatatea lui Filip si nu esti obligata sa dai absolut nici o explicatie.
La fel si tu Loreen.Dupa cat sictir ti-a servit celebra, eu cred ca o paraseam de mult...Nu te ajuta cu nimic ca este celebra daca cu tine nu vrea sa isi fac meseria.Poate gasesti una mai putin celebra dar cu mai multa tragere de inima pt meseria ei
Pupici Deliei sa se faca bine....
Noapte buna..ma duc sa ma bag si eu la culcush...
andutzy spune:
Loreen, Doamne ajuta ca e doar atat! CHiar am rasuflat usurata sa citesc asta!
Corail , imi pare rau de pierderea ta, la prima sarcina ai avut probleme sau asta e o problema aparuta doar acum?
Androix, va invidiez pt wild, wild, noi nu mai stim ce e aia...cum l-om face pe bb2? Colac peste pupaza s-a stricat si conditia de aer si acum cu caldura nici atat nu se pune problema...plus ca eu sunt permanent nervoasa si nimic nu-mi intra in voie, cu atat mai putin el...
In seara asta ne-am vazut din nou cu fetele, Ana a Torei purta o rochitza SUPERBA, pacat ca nu am pozat-o!
Noi super maraiti: caldura+canin= COMBINATIA IDEALA, mama ei de viata!
Noapte buna! Pe maine!
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
babygirl spune:
tdi,acum am vazut filmuletele.ce mi-a placut!ce-am mai ras! vai,ce bine este sa vad ca nu numai ema mea are asa "maniere"la masa..![]()
micky,cum ai dezvatat-o pe malina de scutece?
pisik 4ever spune:
loreen, bine ca n-a fost pneumonie! m-a luat cu frig cand am citit asta mai devreme! curaj pentru la noapte! si sa-ti pice asta tocmai acum, inainte sa incepi serviciul!
elisor, noutati cu apa?
Tdi, concediu placut! spor la bagaje si la ... poze! ca filmuletele sunt de nota 10!
nelia, ai idee de ce nu mi-a iesit branzica?
corail, imi pare rau. curaj! ai un bebe minunat, o sa vina si un al doilea la fel!
androix, daca doctorita are o reteta care sa impiedice sa cada copii ce invata sa mearga, sa ne-o dai si noua! o patentam!!!
mai mamicilor, si a mea se lanseaza cu 2-3 pasi spre bratele noastre deschise, dar nici pomeneala sa o ia singurica la plimbarica!!!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Androix spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Androix, va invidiez pt wild, wild, noi nu mai stim ce e aia...cum l-om face pe bb2?
Hahahahaha, mah tu vrei sa mor aici? Am uitat sa zic ca de fapt am vrut sa zic asa dar dadusem send la mesaj: dupa smotru pica bine wild wild sex... cu mucii pe piept.
Pai sunt si mucioasa si muncita stai fara de grija ca nici eu nu mai stiu ce e aia wild wild, si DA si eu am neobrazarea sa visez ca ma trezesc insarcinata direct fara sa mai fac si sex

Andreea mamica lui
Filip Stefan