Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 4
Tdi spune:
offf, de-o ora ma invart ca o gaina beata prin casa si n-am facut nimik 

, nici nu stiu cu ce sa incep... cred ca merg naibii sa ma culc si oi face-o alba la noapte.

Album Alyssa
nelia spune:
Loreen, imi pare tare rau ca Delia nu se simte bine! Tinem pumnii sa nu fie ceva grav! Pupici Deliei si sanatate!
Tdi, nu te vei schimba, nu mai promite! Iti spun eu, ca esti de-a mea! Ce zodie esti!?! Asa las si eu pe ultima suta de metri, iese totul bine pina la urma, chiar foarte bine, dar nu ma intreba cu ce eforturi... partea buna este ca pe multe le stiu doar eu, asa ca, din afara se vede bine!
Acum incar filmuletele, abia astept sa le vad! Concediu placut!
Androix, si eu fac tot asa cind ma apuc de curatenie! Sotul meu ma ia la misto si imi spune ca asa fac artistii, e conditia esentiala ca sa ajungi la perfectiune. De exemplu, eu tot la curatenie generala am ramas... mai am inca o gramada! Sper numai ca termin pina miercuri, de ziua Agatei!
Gabitzam si Simona, tare faza cu trasul de putza! Eu nu sint obisnuita cu baieti, ca la noi in familie tot fete au fost, de aceea mi-a si placut cind am citit... tot cu gindul la baiat am ramas, desi zic eu ca nu mai fac nici un copil!
Beatrice, bine ca bea! Daca mai si maninca cite putin, oricit acolo, e bine! Si la noi e foarte cald, ieri au fost 30 de grade afara, iar in casa cuptor. Nu am aer conditionat si atit cit stau in aceeasi casa cu sotul actual nici nu pup asa ceva, ca nu-l suporta. Adevarul este ca astia de aici sint nebuni, au aer conditionat si in cur si ori nu stiu sa-l programeze, ori nu-si dau seama, dar sufla alizeul peste tot: servici, magazine, metrou - cel putin aici te ia pur si simplu pe sus si e un curent permanent. Astazi e mai racoare, ca a plouat asta-noapte.
Eu sint mama la timp plin astazi si la dublu, pentru ca Agata e libera. Simbata e ziua Quebecului si au dat liber si astazi cam peste tot, ca sa aiba oamenii un weekend mai lung. Bineinteles ca numai sefii sotului sint iar pe dos, tot timpul fac asa... ei au liber luni!
Astazi vom lenevi prin casa si curte, ca nu am energie sa ies mai departe cu ele, mai ales ca tot imi propun sa mai fac ceva la curatenia mea
, dar miine ne-am propusa sa ajungem la o piscina exterioara super, nu departe de noi, abia astept! Desi, la cum arat... dar ma bucur pentru fete si mai ales pentru Tudora, ca daca ar fi prima data cind intra in piscina. Iar duminica sau luni poate plecam pe undeva... ar fi frumos de duminica pina luni, vedem...
Va las, ca trag fetele de mine, mama denaturata, m-am trezit, le-am dat sa manince, am spalat vasele si apoi m-am pironit cu cafeaua un fata calculatorului si m-a uitat Dumnezeu aici!
Gata, ma duc la treburi sau... la nani, ca imi este un sooooomn! Pupici!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ioanailincam spune:
Salutare! Of, al naibii de greu a trecut ziua de azi (care de fapt nici nu e gata inca). Asa ca am intrat aici, ca atunci cand va scriu trece foarte repede timpul (mai ales daca nu am timp de nimic)
.
Loreen - multa sanatate Deliei, dar de la ce sa fie pneumonie? O fi doar o raceala mai severa. cand te linistesti sa te uiti la filmuletul Alyssei cand mananca, cred ca ti-ar creste tensiunea 100 daca ai vedea-o pe Delia asa
.
Teddy - spor la facut bagaje, drum bun si odihna placuta!
Andutzy/Beatrice - Ana a avut rosu in gat, de i-am dat antibiotic, dar nu a avut nici o zi febra, in schimb avea fabrica de mucisori; cred ca fiecare reactioneaza diferit.
Androix - aoleu, va plang ca mai aveti si curatenie de facut, numai ideea de a tine aspiratorul de furtun sau a freca chiuveta cu Cif imi provoaca rau fizic. Doamne ajuta ca a venit azi femeia sa ne despaducheze ca mai era un pic si ne umplea jegul
. Adevarul e ca se facuse naspa tare dat fiind ca am avut 10 oameni in casa sambata trecuta.
ACum ne pregatim de un week-end linistit, ba chiar prea linistit dat fiind ca barbatul m-a anunta solemn ca duminica pleaca la pescuit
.
Insa maine sunt hotarata sa ajung la targ, apropo fuse careva la PinoEstival ca a inceput azi? Trebuie sa iau carut caci actualul si-a dat obstescul sfarsit alaltaieri, iar femeia imi spune ca refuza sa stea in tricicleta asa ca a scos-o afara in brate ieri
. Of, nu mai invata si ea sa mearga odata.
Gata, va las, profit de ultima ora sa termin ce mai am. pupici.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
fran spune:
Buna !
Iepu' s-a trezit pe la 4,30 si cred ca n-a mai dormit da' a stat in pat langa mine relativ linistita-eu am dormit binisor
- pana pe la 6 cand incerca sa ma "sara" si sa evadeze...unda fleasca-varsase cred bibe cu apa pe care il reperase prin pat si il flutura si cu temperatura 37,5
. Care a scazut singura pana la pranz si apoi a inceput iar sa creasca pana la 37,3 (in ureche)
. Caldura, dinti...? In rest e ok si haleste la greu, problema e ca maine mergem si la pedi si trebuia sa facem si infanrix...Sa-l aman ?
Loreen-multa sanatate Deliei. Daca ti-e frica de convulsii-mie imi e groaza, desi n-am avut nici eu nici sotul, si cica se cam "mostenesc"-cere o reteta de diazepam Desitin, solutie rectala 5mg/2,5ml. E un fel de tubulet cu solutia in el, cand incep convulsiile il aplici si cica se linisteste kupilu' urgent. Eu l-am luat, sper sa nu-l folosesc, da' ma linisteste ideea-cica intre 1-2 ani e perioada de glorie a convulsiilor...
Mey tot vreau sa-ti zic, noi am venim sigur o tura la mare, daca vrei iti iau eu de aici biscuiti Nestle si-ti aduc. Da' sa stii ca Iepuretele nu prea e incantata de ei, ii prefera pe aia de la Hero. Astia de la Nestle sunt ca piscoturile-ca forma- da' mult mai tari
Ioana-maine incercam sa mergem si noi la targ.La 9,30 mergem la pedi si apoi -daca nu urla Iepu' prea rau ca poate facem si vaccin-mergem la Polivalenta. Daca ne vezi pe acolo trage-ne de maneca, ca eu sunt cam aeriana
Adina-si Iepu' haleste singura-cartof, morcov, dovlecel rosie, perisoare,paine cu unt etc-adica bucatele. Eu ii insir bucatelele pe masa de la scaun si ea baloteaza. Dupa un timp ii dispare entuziasmul si atunci ii dau eu ce a ramas. Ema vrea sa pape singura cu linguritza?
Cornelia-unde vreti sa mergeti la munte? La hotel sau la pensiune? Eu pot sa-ti zic unde sa NU mergeti-la Cheia la hotel Cheia, unde au centrala si e un frig zdravan vara-ca daca e vara nu-i dau drumul indiferent de vreme
, iar apa calda doar seara...
Noi am stat cu Iepu' la Trei Brazi de cateva ori si a fost ok. Zona e frumoasa in jurul hotelului chiar daca nu coborati pana in Predeal in fiecare zi. WE viitor vrem sa mergem in Fagaras si sa stam pe transfagarasan la Piscul Negru.Sa vedem...
Sufletzica-daca Sara papa bine poti sa-i dai fara probleme de la restaurant, legume, pilaf etc. La noi problema e carnita-o haleste doar sub forma de perisoare, asa ca am plimbat bucataria dupa mine, ca nu vreau sa-i dau carne tocata de la restaurant. Iar sa-i iau congelat nu mergea ca am stat 12 zile- cam mult de tinut mancarea ei, chiar si conge.
Androix-mey aia cu vorbitul politicos tine de primele studii-aia 7 ani de acasa-nu de facultate...Da' dupa parerea mea astia de le scoti cuvintele cu forcepsul isi mascheaza asa incompetenta...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
corail spune:
gabitzam, poti, te rog, sa imi stergi semnul de graviduta din dreptul numelui meu? Din pacate am pierdut sarcina: s-a oprit din evolutie dupa 4 saptamani de pete si sangerari!
Sunt un pic trista, ma obisnuisem cu ideea ca vom aveea bebe2, dar acum trebuie sa ma mobilizez si sa privesc inainte cu curaj!
Sophia e bine, in perioada asta am avut impresia ca am neglijat-o, avand o sarcina cu risc! Dar ma revansez, iar mai incolo ne vom stradui sa ii facem un fratior sau o surioara!
corail
simona_filipas spune:
Laura multa multa sanatate Deliei.
Puiule mic sa te insanatosesti repejor.Si eu stiam de Diazepam, preventiv pentru convulsii dar se da numai cu reteta. Sper sa nu fie cazul.Tinem pumnii.
Bea inca nu l-am tuns. Peste vreo 1 ora merge cu tac-su la tuns.
Simona si Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Scuze Laura. Am incurcat Diazepamul cu Fenobarbitalul. Asta e cu dus si intors cand e vorba de copii. Dar de asta vroiam sa-ti zic.
Simona si Dragos Octavian
Androix spune:
Corail, imi pare rau
Multa sanatate si refacere rapida. Sper sa ne dai o veste buna cat de curand.
Loreen, mai mi-e groaza de ce zici tu acolo. Multa sanatate Deliei, sa-si revina repede. Sa ne dai de veste cand vine medicul acasa si o vede.
Cat despre celebra, muta-te de la ea. Fa-o cu ou si cu otet si p-orma ia fisa fetei si muta-te unde vezi cu okii.
Apropo de asta: va vine sa credeti ca Andreea.a a gasit o doctorita mai acatarii si mi-e rusine sa-mi iau fisa si sa ma mut la ea? Mi-e rusine de explicatiile pe care as fi nevoita sa le dau asteia de la care plec
Asa ca io-s buna de dat sfaturi si sunt leu paraleu... in cusca. (Are nasi-mea un vecin haios cu o nevasta pensionara tipica, cum gateste ceva le trimite si lor, cum se muta cineva nou in bloc ea afla toate amanuntele, cum iese barba-su in fata blocului sa repare o masina ea e sus pe geam si supervizeaza tot. Si barba-su are o vorba de dai pe spate: Io sunt LEU in casa mea!!!
... si nevasta-mea e dresoare
)
Cu smotrul, am zis ca ma adun sa fac macar carare de trecere si am ajuns ca mai am putin si termin. Am facut doar o pauza sa stau nitel pe-aici. In timp ce eu trebaluiam de zor bietul Filip ce credeti ca a facut? S-a tot invartit el prin sufragerie, i-am pus baby einstein, s-a jucat, daca a vazut ca eu nimic si nimic a adormit pe canapea cu picioarele atarnande in jos. Nu m-am abtinut si l-am tras intr-o poza, "clasica" din pacate, dar si cand o veni bunaciunea aia de aparat o sa va intoxic cu poze...
Gata, inapoi la munca, acusi vine barbatul acasa si tre sa scot ciorapareala din sertarul rosu ca dupa atata smotru pica numai bine un wild wild 
Andreea mamica lui
Filip Stefan

6+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)