Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
mesaj de test
N-am innebunit, am schimbat ceva la semnatura si sa vad daca e bine ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Multumim pentru urarile de ieri. Am reusit sa pun in sfarsit si cateva poze de saptamana asta, printre care si cateva de aseara. N-am facut nici un chef deocamdata, ne pastram pentru inaugurarea noului apartament, atunci taiem motul si rupem turta. Aseara doar un tort mic, si nepotei bonei in vizita.
Androix, noi ne-am iritat urat rau de la pampersul nou, pe care nici nu-l mai folosim. Pe vremea Malinei era un alt pampers, mult mai bun, pe care l-au schimbat prin primavara trecuta. Noi folosim Happy, la Daria, ca Malina a scapat de ei!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
simona_filipas spune:
Este o caldura la noi de te sufoci desi a plouat putin dimineata. Mi-e groaza sa ma apuc de gatit
Elisor ti-a venit apa? Daca nu hai la noi, si-n piscina lui Dragos daca vrei
Ioana sa-l vezi pe Dragos cum transpira. Curg apele pe el de zici ca-i dus.Nci nu ma mai mir ca-i plin de bubite.Si sta numai in maieu si pampers pe care ma cam bate gandul sa-l scot da nu pot ca bolandul se prinde de puta.
Laura tare bine-ti sade cu suzetele-n gura. Ti le-a pus Delia-n gura sa n-o mai certi?( speri ca nu te-ai suparat)
Cand te aud cu 23 grade-n camera imi vine sa urlu la luna si stele. La noi sunt 28 spre 29.Ciuciu aer conditionat. Raman cu geamuri si usi deschise care nu prea fac fata.
Bubitele de la tantari sunt spre vindecare. Mai rau e cu astea de la transpiratie care se inmultesc vazand cu ochii.
Acum mi-am trimis consortul la farmacie sa ia Advantan.
Simona si Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Vroiam sa va mai spun ca azi il tund pe Dragos ca nu se mai poate cu ce claie are-n cap. O sa va pun si ceva poze sa-l vedeti.
Va pupam si va dorim o zi cat mai racoroasa cu putinta.
simona_filipas spune:
Sunt senila rau de tot. Cred ca m-a batut soarele-n cap.
Laura mergi neaparat cu Delia la un dermatolog.
patriciaRO spune:
Simona, il tunsasi? sa pui poze sa-l vedem pe frumos!
Andutzy, pai cred ca daca are rosu in gat musai febra, ca in mod normal are infectie. Si Alex tusea cateodata aiurea, si mi se parea ciudat, dar stii ce facea, el isi inghitea mucii si i se opreau in gat... Lua cu apa si i se duceau! ![]()
Fi-miu de cateva zile bea apa si lapte la greu. Umbla cu bibe prin casa de zor sau cateoda cu cana, dar mai rar...
Iar laptele acum ii dau numai vaca cu 3.5% grasime ca imi scazuse 200 g saptamana trecuta si nu mi-a placut. Acuma in 3 zile cu lapte gras a recuperat iarasi... Dar in schimb nu mananca deloc bine. Numai cand vrea, are momentele lui...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
Ma simt din ce in ce mai rau. In atatea ore am reusit doar sa aspir balconul si sufrageria. Restul casei este un dezastru ca eu asa fac cand smotruiesc, fac si mai mare dezordine si mizerie inainte de a ajunge sa curat
As lasa totul balta dar pur si simplu nu se poate trai asa nici pana maine, asa ca tre sa-mi adun fortele.
Intre timp a dat si Filip primul kktza in pampersii cei noi si cei ieftini. Super buni!
Ma declar multumita!
Gata, inapoi la munca de jos ca trece timpul si macar sa fac asa cat de cat si oi termina maine, dar macar dreq sa avem culoar de trecere 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabitzam spune:
Simona, si Andrei se trage de putza de zici ca-i gumilastic. Daca il intreb unde-s gura sau ochii nu stie, dar daca intreb de putza imediat stie ![]()
Am luat si eu Advantan Milk, ca tot plin de bube de la transpiratie este.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni |
Poze noi cu maimutzica![]()
Tdi spune:
Ciao!
dimineata plecam, sunt pe ultima suta (de mii
) de metri cu pregatirile...cred ca daca as mai avea o saptamana la dispozitie tot n-as termina asa ca incerc sa nu ma mai stresez, cum o fi asa o fi si cu asta basta. totusi nu pot sa nu ma enervez pe mine si pe stilul meu cretin de a lasa totul pe ultimul moment, cand doar cu eforturi supraomenesti mai rezolv ceva...interesant e ca-mi reuseste de fiecare data.
promit sa ma skimb!
aseara am fost la Lignano Sabbiadoro s-o vad pe sora-mea si sa iau pachetul trimis de mama (am primit Advantan Milk si Trixera,
Loreen!), am facut cateva poze dar o sa le pun dupa concediu ca acum n-apuc.
Androix - n-am auzit de scutece dinalea. pe aici sunt diverse de care n-am vazut in Ro, le-am incercat si noi si prieteni de-ai nostri la plozii lor dar pana la urma tot la Pampers ne-am intors!
Cred ca nu mai apuc sa intru pana plecam asa ca urez de pe acum LA MULTI ANI sarbatoritilor mici si mari, multa sanatate la bolnaviori (cei de acum, pe viitor sper sa fiti sanatosi toti!!!)
.......
offf pisicii ma-sii...de azi dimineata tot scriu la mesajul asta
, pana la urma a trebuit s-o scot afara pe maimutza ca n-am mai rezistat, a adormit si am venit fuga inapoi (sunt vreo 34 de grade si umiditate ca-n sauna, clar ca nu-i nici naiba pe strazi in afara de nebuna de mama lu' Alyssa
). nu mai suport, imi vine s-o bat...urla cred ca de dragul de a se auzi, m-a umplut de vanatai ca ma pisca si ma musca la sange, trage tot si tranteste de sute de ori usile de la dulapuri, pana la urma s-a dat si cu dovleacu' de parchet ca sa fie frumoasa cu cucui la mare...uff, sper sa doarma macar umpic altfel fac urat!
hai sa va arat niste filmulete inspirate din ciclul "noi muncim, nu gandim!"![]()
- www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060619&ctime=220212" target="_blank"> mancam, nu ne jucam! , macaronarii
- www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060615" target="_blank"> ne jucam, nu demontam! , fii-mea cu viitorul sotz ![]()
- si primii pasi
www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060623" target="_blank"> noi umblam, nu mai stam!
gata, ma apuc de treaba!
sa aveti un week-end minunat si vacanta placuta!!!
ps. multumesc pentru urari!

Album Alyssa
loreen spune:
Lui Delia nu-i mai scade febra cu nimic...am incercat novocalmin, algocalmin,dusuri caldute,sosete inmuiate in otet,nurofen si un telefon la idioata aia de doctorita unde m-am lovit de un raspuns de tot angajamentul si i-am inchis telefonul...Adica ii spun idioatei ca de la ora 9,de la febra 38 axial,dupa toate cate i-am dat,la ore 14 avea 39 cu 5 si o fatza predispusa la convulsii si ea imi spune ca poate pe la 5 sa vin ca are programari...adica 5 la ea insemnand vreo 7 ca stai la coada de-ti vine a vomita...
Una peste alta am sunat la mine la servici si astept medicul acasa...cu proxima ocazie cand ii fac un tambalau lui celebra de-o sa ma sune ea acasa sa ma intrebe ce fac nu eu pe ea...
Eu banuiesc ceva la plamani chiar pneumonie...sper sa fie orice altceva pentru asta inseamna internare...
Cuscra cum ii spuneam si Andreei.a astea de la dispensar is rude intr-ale nesimtirii profunde cu alea de la posta...fa cum ai zis ca faci,adica sa te duci la alt dr cu rezultatul si asteptam si noi vesti proaspete...pana atunci las naibii activitatile gen sclava Ijaura si stai la pat si boleste...sau stai dupa Filipu si boleste ca doar n-o fi fost inca 2 zile...
Tdi vacanta placuta fara peripetii...
Monu groaznic ce povestesti tu acolo despre caldura...la mine este racoare acuma de-mi vine sa inchid geamul...desi afara sunt 31 de grade...sanatate si putere va dorim ...
Elisor ori a venit apa si te balacesti intr-una cu tot familionul,ori nu ai apa si te-ai dus sa kilaresti primarul...
Fug sa vad ce mai face domsoara...doarme mititica insa respira tare greu si mi-e frica sa nu-mi faca vreo minune...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"