Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Las ca si a mea transpira precum Cotabita...este fleasca si doar in body,iar la ea in camera nu stiu daca-s 23 de grade...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI, ANA ILINCA!!!

LA MULTI ANI, DARIA MARIA!!!

LA MULTI ANI, SARA!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

peste cateva zile toti bebeii sa aiba 1 an. ce repede trece timpul!!! parca mai ieri eram cu un noduletz in brate iar acum fugim dupa ei prin toata casa!

mi-a venit si mie autorizatia de lucru. si am gasit loc in cresa...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Buna dimineata petru fetele de peste ocean si somn usor celor de prin preajma.
"La Multi Ani!" sanatate, fericire, noroc si numai bine tuturor bebeilor care au mai implinit un anisor.
Am trecut si noi in randul copilasilor si am sarbatorit din plin atat pe data de 13 cat si sambata cu copilasii. Party-ul cu copilasi a fost super - cel putin din punctul meu de vedere - vreme buna, distractie iar copilasii au fost formidabili. Am stat in parc de la ora 3 p.m. pana seara la 8:30 p.m. Ne-am bucurat ca ne-au putut onora cu prezenta si Tony (OlgaT) cu Thea (sim76) de la Toronto. Duminica nasica i-a taiat motul cel lung a lui Patrick iar apoi tati cu nasul l-au tuns pe Patrick scurt . Am fost asa de suparata pe ei, cand am vazut rezultatul incat mi-au dat lacrimile. Sigur nu o sa-l mai tund niciodata asa de scurt chiar daca va avea numai 3 fire de par in cap. Noroc ca i-am lasat sa-l tunda numai dupa ziua lui.

Mai am cateva zile de stat cu mama caci marti pleaca inapoi in RO . Nici nu vreau sa ma gandesc. La serviciu sunt super aglomerata. Patrick merge bine cu daycare-ul iar in ultimul timp Doamne iti multumesc nu s-a mai imbolnavit. E un dulce si jumatate si in fiecare zi vine cu ceva nou.

Elisor, imi pare rau ca n-ai apa. Poate macar da Domnul sa vina o ploaie de vara si macar te-ai scos cu un dus ptr. urmatoarele 24 de ore. multi blondinei dulci cu ochi albastrii. Felicitari lui Andreas ptr. coronita. Poze cu Bianca in rochita alba m-au lasat fara cuvinte, o minune.

Loreen, las ca vin eu la mare si ma duc cu Bianca la plaja ca mor dupa balaceala in apa. Ti-l las tie pe Patrick sa-i tina de urat Deliei iar eu imi fac de cap cu Bianca. Ce zici facem deal-ul?
Cum face Delia de e asa ciocolatie daca nici nu sta la soare? Scumpa foc guraliva mica si zulufata.
Ii doresc pofta buna si un apetit mai bun.

FlorentinaG, Mayei. Draga de ea ce mult sufera. Sunt atat de micuti si au atata intelegere. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce poate trece ea acum. Multa putere si tie si ei. Cum sta burtica? A inceput sa se vada?
Ti-am trimis o poza cu Patrick ptr. slideshow daca o sa ai timp sa-l faci dupa ce implineste toata trupa 1 anisor.

Ro vs. alte locuri - fiecare loc isi are farmecul lui si trebuie sa gasesti partile bune de care sa te bucuri. Neajunsuri sunt peste tot - depinde cum vrei sa privesti lucrurile. De cate ori am mers in vizita in Ro ma bucur ca am facut-o si m-am simtit tare bine. Dorul de familie ma face sa uit de celelalte neajunsuri. Iar familia nu poate fi inlocuita cu nimic altceva pe lumea asta. Si Canada are partile ei bune, deci ma bucur si cand vin inapoi.

blackpanterro, felicitari ptr. rezidenta si iti doresc sa-ti aduca numai noroc. Pe cand va intoarceti acasa?

Cornelia, nu-ti fa probleme ca Stefan nu mai mananca asa de bine - a venit vara - caldura mare, apetit mai putin. Fericit trebuie sa mai fie inconjurat de asa fetite frumoase. Ce mai face Maria?

Am vrut sa scriu mai mult la toata lumea, dar din pacate iar e deja 12 noaptea si maine la munca - chiar daca e vineri o sa am o zi super aglmerata ca de fapt toata saptamana.

Va doresc un weekend cat mai placut.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

Culmea minunilor Delia inca doarme...probabil nu pentru mult timp...rectific s-a trezit si ma uit acuma la ea ca nici nu ma baga in seama...mi-a aruncat o privire asa intr-o doara si s-a bagat in casuta de unde zboara cate-o jucarie...
S-a facut cald si la mine desi bate soarele doar pana pe la 10 ...si sa vreau sa dau drumul la aerul conditionat si nu am cu ce ca telecomenzile nu se stie unde sunt si nu au butoane decat pentru on sau off fara cele pentru reglare ...

Elisor a venit apa?!Au anuntat si la teveu ca ar fi trebuit desi cica vine greu ca-i teava multa de umplut...si cand ma gandesc ca pe vremea lui nea Nicu la Satu Mare nu am vazut apa calda la robinet in 14 ani,iar apa rece era cu portia cate 3 ore pe zi sa nu cumva sa facem igrasie la piele...ce vremuri...si culmea ca unii mai au si nostalgii ...

Newmami l-am vazut tuns pe Patrick,rau nu-i sta dar mai dragalas ii sta cu par,asa cum spui tu si doua fire sa fie...iar distractia s-a vazut...mi-a placut enorm si tortul,viu colorat...oricum Patrick este in ton cu familia vostra,plin e viata,vesel,linistit,relaxat...
Facem schimb de copii...si-asa nu am avut baiat asa ca pentru mine va fi o experienta noua...
Delia asa are culoarea naturala,mai creola de la tac-su mostenire sau de la socru meu,unul din ei doi...si Bianca la fel...

Pisik suzetele sunt ale lui fii-mea de pe vremea cand speram ca le si folosi...sunt din cele mici si acuma doar se joaca cu ele...si eu din cand in cand

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Sunteti la plaja?!Ca mi-e greu sa cred ca se poate dormi la ora asta...oare cum o fi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io sint pe aici, cu un ochi pe forum si unul in cratita cu mancare. Se anunta iar o zi calda. Cred ca de la caldura a fost si Andrei atit de agitat azinoapte, cred ca s-a trezit la fiecare ora, iar de la 6 m-a calarit pe mine. Bine ca a iesit Dora cu el afara, i se inchideau ochii de somn. Cred ca doarme pina la 12 la cit era de obosit.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Din ciclu "meserie te halesc" pipaind-o pe Delia mai bine am costatat la prima vedere ca are febra si la termometru are 38...acuma de la ce o fi Dumnezeu stie...de la dinti nici nu ma gandesc pentru ca eu nu cred asta si in plus nici nu a facut pana acum...sa fie de la caldura?!A transpirat mult azi noapte,dar numai la cap...daca te uitai la ea aveai impresia ca ii curge apa pe par nonstop...oricum pana luni nu am cu cine sa vorbeasc ca nema doctori...sper sa nu fie cazul sa ajung la spital...

Monu cum te mai descurci,Alexia a mai facut febra?!

Florentina voi ati trecut hopul cel mare?!

Gusta tin pumnii sa fie bine azi...te astept cu vesti de care-or fi...

Simona cu buba d ela tantari cum mai este?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

SalutaRI
Sunt racita si mucioasa. Nu am descoperit inca de la ce: de la AC sau de la geamul deschis cu care dorm in spate toata noaptea.
Am fost alaltaieri la medic cu Filipu si m-am umplut de nervi. Clar merg si la alt medic ca nu se poate. Deci am mers intai la cardio. MEdica nu s-a deranjat decat sa-mi raspunda strict la intrebari, dar nici macar la alea nu mi-a dat niste raspunsuri pertinente care sa ma lamureasca. Ii zic ca se ingalbeneste cand cade si i se invinetesc buzele (asta cand cade mai nasol, cu totul crted ca s=a intamplat de 3-4 ori, dar oricum m-a ingrijorat) ce-mi raspunde madama: a, pai de ce-l lasi sa cada??? (lasand la o parte faptul ca m-a umplut de nervi ca m-a tutuit, cu toata facultatea ei, si cu toata specializarea ei de cardioloaga, eu i-am vorbit cu dumneavoastra si asteptam acelasi lucru si din partea ei!)
OK trecem peste faza cu cazutul, dar tot i-am zis, stiti e in perioada in care cauta, umbla, se ridica, e normal sa mai si cada. Are vreo legatura cu problema lui la inima? Normal ca are dar nu-l mai lasa sa cada! De parca eu ma uit la el in timp ce face echilibristica si sta cat pe ce sa cada
Mi-a dat trimitere la eco cord, o s-o fac si apoi ma duc cu rezultatul la alt medic, de preferat unul de spital, ori budimex ori gr. alexandrescu. La blazata asta de policlinica de cartier nu mai calc. A trebuit eu s-o intreb: ce diferenta este intre ekg-ul trecut si cel de acum (nici una!) si ce e de facut in continuare (asteptam! ce asteptam nu stiu ca n-a catadicsit sa deskida gura, iar eu deja ma enervasem ca sa-i mai extrag cuvintele cu forta!)
Apoi am mers la ortopedie, unde n-a mai fost asa de rau, am facut o radiografie de bazin, se pare ca este in regula. Totusi pentru ca-si tine picioarele foarte in afara, medicul mi-a spus sa-l nu-l mai lasa sa se joace stand turceste ci cumva in genunchi, cu picioarele departate si in fund. Nu stiu daca ati inteles, ma rog ideea ca fi-miu nu sta asa nici tinut cu forta daramite de buna voie. Cred ca il dor genunchii, nu stiu de ce nu vrea. Oricum sper sa se corecteze de la sine, cat s-o putea ca si tac-so merge cu picioarele in afara (cand i-am zis lu socrella a fost foarte mirata ) mai ales ca de cand s-a ridicat prima data in picioare si pana acum s-a mai atenuat. Prima data statea cu picioarele in pozitia aia de balet, cu ele in linie dreapta, nici nu pot sta asa, dar acum nu mai sta chiar asa.
L-am tuns. Incepuse sa faca bubite pe ceafa de la transpiratie si nu am mai stat asa am mers cu el sa-l tund ca nu se mai putea. Am mers la o frizerie normala de cartier, l-au pus pe un scaunel care avea un volan cu multe butoane care faceau ca toate alea. Cu toate astea a plans de numa, ma simteam neputincioasa si ratata ca nu-l pot calma . La un moment dat am intrat in panica si eu si frizerita pentru ca incepuse sa tremure. Noroc ca s-a linistit si pana la urma a terminat destul de repede, maxim 10 minute. Ne-a costat 50.000 + 20.000 ciubucul. Nu va zic ca sa va fac in ciuda, doar incercati si la frizeriile de cartier ca mai mult ca sigur gasiti si acolo pe cineva care tunde copilasi (aici de exemplu numai tipa asta tundea copii asa mici).
Si am fost ieri pe bd timisoara sa ne cumparam pampersi ieftini. Nu pampers ci no name, produsi la noi pentru italia cica, fetele din italia adik Tedy, ati auzit de BAUXI? Am luat 62 de bucati cu 230.000 pana acum vad ca e in regula, din ce mi-a explicat pretena mea care mi-a si zis de ei, sunt asa cum era pampersul inainte. Ea stie despre ce o fi vorba cu schimbarea asta la pampers si poate mamicile care mai au copii un pic mai mari stiu, Mickyyy, poate stii tu? Oricum daca sunteti interesate sa=mi ziceti, eu inca sunt in faza de testare, kk inca nu a facut in ei sa vad cum absorb si kk dar pana acum sunt multumita, ca sa va explic de unde sa luati.

Va pupez, mi-e raunumai cand ma gandesc ca trebuie sa bag un aspirator si deja ma topesc de cald

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola,
loreen, alexia nu a mai facut febra. banuiesc ca a fost de la caldura. ca la noi bate soarele in cel mai nasol mod posibil la et 7 fara umbra. si e sauna la noi. i-au mai trecut din bubele de dermatita dar dupa ce am fat-o cu antibiotic. eryfluid.
eu inca mai traiesc, azi mi-a u dat sotul acasa peste we si sa vedem cum se prezinta situatia luni pentru operatie. ma-sa s-a hoatarat in final sa imi apara maine.
va pup

5+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput