Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
nelia spune:
La multi ani, GEORGIA MARIA!
La multi ani, ERIC CHRISTIAN!
La multi ani, AIDAN ALEXANDER!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Aidan Alexander
...
...sa cresti armonios si sa fi iubit de viata...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
La multi ani, AIDAN ALEXANDER!
Sa cresti mare, baietel dragalas, sa fii sanatos si sa ii bucuri pe parinti cu tot ce faci! Sa fii bun si sa ai noroc!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
Danelutza spune:
La multi ani, Aidan Alexander
Sa cresti mare, sanatos, vesel si voios
Pisik lasa copilul c-o sa mearga mey, sa nu cumva s-o chinui ca dupa aia cade, se sperie, si mai dureaza o perioada pina ishi face curaj.
Fetelor, fata mea s-a trezit la ora 6
in urletele de rigoare, i-am bagat doua tzitze in gura, am deschis fereastra la camera ei, jaluzelele le-am ridicat doar un pic cit sa mai intre aerul, am culcat-o inapoi. Dupa alta tentativa de urlete, la care nu m-am mai ridicat din pat, asta pe la 7, a adormit si doarme si acum. Recupereaza si somnul de ieri, ca prea umbla ca somnambula prin casa de la caldura.
Va doresc la toate o zi buna, racoare si copii linistitzi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Androix spune:
salutari
Sunt cam varza de cateva zile, si obosita, si suparata, si mucioasa, si cu picioarele cat niste butoaie, si m-am mai apucat si sa ajut la indexarea subiectelor de la parintii intreaba - de muncit serios
. Nu am putut sa citesc decat pe sarite, sa ma iertati. O sa incerc sa raspund la ce-mi amintesc.
In primul rand multumesc pentru rapsunsurile ref. la hidrasec. Am hotarat sa-i dau 2 pliculete pe zi, asta si pentru ca am distins o paranteza in care e scris un 2 si inca un cuvant hieroglific pe reteta de la medic
Oricum in cat de mica portie de ceai i-as pune pliculetul ala tot nu-l bea pe tot.
Lucas, nici nu am apucat sa-ti multumesc ca ne-ai scris dieta pe care o tii. Spor la impachetari si la dieta, sa ne zici ce progrese ai mai facut ca eu una ma incurajez si cu rezultatele tale ![]()
Exercitii la piciorutze, nu mai stiu cine ma ruga sa-i descriu ce exercitii mi-a spus medicul sa fac pentru picioarele prea in afara. Nu este un exercitiu propriu zis, ci mai degraba o pozitie in care mi-a recomandat sa-l tin cat mai mult. Adica sa nu-i mai dau voie sa stea turceste, ci in genunchi cu picioarele departate. Adina apropo de asta am vazut ca Ema sta asa, poate ca ar trebui sa stea turceste pentru efectul invers.
Insa repet, Filip nu sta asa nici tinut cu forta asa ca nu ma mai stresez cu asta.
Diganosticul pus ieri, urechile mele nu l-au auzit. Judecand dupa medicatie cred ca suspecteaza o enterocolita. Plus eruptie dentara, plus virus intestinal, plus canicula.
Eu am in schimb o alta problema: daca e kkcios eu cum ii scad febra asta naspa? Cu panadolul nu avem mare succes, o sa mai incerc sostele cu otet. Nici nu am mai masurat-o ca sa nu intru in panica, dar daca si la noapte e la fel cred ca apelez la picaturile de algocalmin.
Va pup pe toate si pe toti puiutii mici, sanatate multa si abia astept sa-mi revin un pic ca sa ma intorc in forta si sa fiu la curent cu ce se discuta.
PS de ieri tin daneza. Deja am dat jos juma de kil
Astept cu nerabdare sa incap in blugii de liceeana ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
monu spune:
LA MULTI ANI AIDAN ALEXANDER 

SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA AI O VIATA FRUMOASA!
Din cauza ca nu am fost cuminte ieri si am tot mers pe jos si prin caldura azi noapte bb2 a facut scandal. acuma stau cuminte sa nu il mai supar.
in rest murim de cald si nu avem nici macar aer sa respiram nu avem. soarele asta nenorocit bate direct in casa. sunt un pic pe ganduri cu vaccinul alexiei cel pentru ROR. sper sa nu faca ceva si dupa aia sa imi dau palme. desi rubeola la copii e usoara. ma gandesc ca poate cand face bb mic 3 luni imi da gama globulina si dupa aia sa faca alexia vaccinul. 
Androix ai incercat cateva picaturi de algocalmin? stiu ca alexiei ne-a recomandat 4 picaturi.
6+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
Buna !
La Multi Ani Aidan Alexander !
Monu-naspa situatia, eu m-am tot gandit pentru mine ce naiba fac daca raman gravi (nu ca as face ceva in sensul asta
) si Iepu' trebuie sa faca ROR...oricum acum cica ar fi epidemie de varicela
,de astea din vaccinul ROR n-am mai auzit.
Androix, Adina-Iepu' sta asa cum zice Androix, mie mi-a zis ortopedul ca pentru varfurile in afara ar trebui sa nu doarma pe burta. Iepu' sta drept cu ele, da' omu' si-a facut datoria-cica- si a simtit nevoia sa-mi zica
Asta dupa ce la o consultatie mi-a zis ca le tine spre interior si sa-i facem masaj la baie pe partea interna, iar la urmatoarea consultatie zice i se pare ca le tine in exterior
...cand i-am zis ca data trecuta ne-a zis pe dos, a zis ca mai bine s-o lasam in pace ca probabil e o pozitie de moment.
Meserias doctor am gasit, nu?
Gabitza-mey pe tine macar te-au gasit tipele cu brosura Avon, da' eu m-am dus pe caldurile astea pana la obor-cu Iepu' in carutz- sa o iau![]()
Da' oricum sunt inca bine zic eu, ca fina mea zicea zilele trecute ca a mai luat tetine variabile de la Avon![]()
![]()
![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Fran, dar este brosura online pe net, nu trebuia sa te duci dupa ea!! Am descoperit chiar un site unde se pot comanda online produse Avon si au si brosura, uite www.cosmeticeavon.net/" target="_blank">aici. Iar brosura este si pe site-ul oficial Avon, www.avoncosmetics.ro/PRSuite/home/brosura_avon.html" target="_blank">aici
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
loreen spune:
Cuscra pentru febra sa-ti spun cum am facut eu acuma...Delia a avut 3 zile la rand febra,dintre care prima nonstop...i-am bagat novocalmin fara rezultat,apoi nurofen la fel,si in final i-am dat nurofen si panadol combinate,cate 5ml de fiecare,la interval de 6 ore timp de 3 zile...siroapele le-am dat la interval de juma de ora intre ele ...si nu mi-a mai facut febra...seara la culcare ii mai var un novocalmin sa am si io noaptea mai linistita...eventual
Sau varianta mai pe scurtatura 10 picaturi de algocalmin si sosete cu otet ...
Pentru muci mi-a dat dr. Rhinathiol 2% pentru sugari si copii,sa elimine acei nemernici de muci care iti lasa senzatia ca haraie...si e bine...
Florentina tu cum suporti caldura?!
Monu pazestete mama draga
Daniela nu aveti aer conditionat?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Loreen e conditzionat de afara 

, trebuie sa-mi iau serios barbatul la...
ca nu vrea sa puna acasa AC. De fapt anul trecut, la serviciu in locul soatzei, de la aer conditzionat, mi-a ieshit reumatismul din oase la iveala si acum ma dor toate cele. ![]()
Isabella azi a dormit pina la ora 10 
Dispar sa-i dau papitza, ca vad ca doarme in picioare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese