Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix, nu mai gasesc prospectul dar, asa cum zicea si Monu, se da de doua ori pe zi. Pare-mi-se ca intre mese, cate jumatate din cantitatea din plic. Oricum, dozezi ochiometric, ca n-ai cu ce masura 5 mg Eu ii puneam intr-un bib cu vreo 50 ml de apa.
Enterolul (in caz ca ii dai) se da dupa masa. Multa sanatate lui Filip!
Gabitza, azi m-am pomenit si eu ca imi vara Carina o bucata de banana in maieu Si cu toate protestele mele nu s-a lasat, dom'le, pana nu a indesat-o acolo, de mi-a ajuns pana la buric ... scuzati detaliile macabre.
Sa inteleg ca de acum incolo o sa imi tot indese cate ceva pe-acolo? Culmea e ca n-am mai alaptat-o din noiembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Scriu si eu pe fuga...
In primul rand La MULTI ANI pentru veveritza Georgia si Eric !

MONU-ai grija cu ROR, eu am citit pe undeva-cred ca prin Capraru-ca la copiii cu mame gravi se amana-adica de la reactia Alexiei poti face tu rubeola-asta daca nu ai facut pana acum si n-ai anticorpi
Cris-la Iepu' roseola nu a avut nici o legatura cu vaccinul. Se face de la virusul Herpetic "nu stiu care" si doar la primul contact al copilului cu respectivul virus si doar la varste mici(pana in 2-3 ani), deci nu are legatura nici cu ROR nici cu Infanrix-ul. In schimb de la ROR noua ne-a zis ca poate face reactie la 7 si respectiv 14 zile-de la virusii de rubeola si rujeola.
Loreen-merci de raspuns, sa-i iau si eu Iepuretelui sa vad ce impresie ii face...Azi am fost de rasul parcului cred pentru ca am plecat la 8 in parc ca o floare, cu termoizolantul, da' fara bibe de apa in el asa ca am luat o sticla de apa plata si i-am dat sa bea din DOP...bea de nu avea treaba, casca gura ca un pasaroi

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ChrisDun si a mea se manifesta la fel, doar ca am mai mult noroc, se manifesta acasa, in lume ca sa spun asha e foarte civilizata. Dar acasa cind incepe sa bata din picioare, o iau de miini si o tzin agatzata in aer pina termina. Apoi se linisteste.
Gabitza scumpa precupeatza mey, acolo se juca cu apa ca sa se racoreasca, cu caldurile astea cred si eu.
Cloreta asha am gasit pe internet, era scris chihlimbar (ambra), am tras concluzia ca-i una si aceeashi chestiune. Aici lumea este innebunita cu margelele astea la copii, de la 3-4 luni le poarta pina le ies totzi dintzocii.

Mai fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac, urla copilul de caldura, intra-n casa iese afara, urla, ma muscha de picioare si numai mammma, mammma, parca mi-e si frica cu caldura asta. Azi s-a asezat pe burta pe parchet, in pielea goala, ca asa o tzin, parca facea baie ca gainile pe uscat. In apa se balaceste toata ziua, dar e nervoasa de la caldura. S-a trezit la ora 7 urlind, a dormit la prinz o ora jumate si s-a trezit urlind. Vad cum ii cad ochii in gura de obosita si nu poate dormi. Si cind ma gindesc ca totushi casa noastra-i la poalele muntzilor, doamne cred ca daca era mai prin mijlocul tirgului, nu mai respiram deloc.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran, mii de multumiri. am vorbit cu dr si mi-a zis sa amanam vaccinarea.

6+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,copiez de pe prospect:
mod de administrare
sugari cu varsta de la 9 luni la 30 luni(intre9kg si 13kg)
prima zi: doza recomandata este de20mg(2 plicuri Hidrasec 10mg)de 4ori pe zi
zilele urmatoare:doza recomandata este de20mg(2 plicuri Hidrasec 10mg)de 3 ori pe zi

Pulberea se amesteca bine cu alimente,intr-un pahar cu apa sau intr-un biberon,solutia obtinuta trebuie administrata sugarului dintr-o data.
Tratamentul va fi urmat pana la primul scaun normal,fara a se depasi 7 zile

Pediatra lui Filip ce diagnostic i-a stabilit..?
CD-ul il poti tine cat vrei,dar daca veniti prin Floreasca intr-o zi dupa ora 17:00, let me know..

Mamicilor, se anunta 3 zile de canicula.Nu stiu cum suportati voi caldurile,dar pe mine ma agita rau.

Ema azi a avut doar 2 scaune.Diareice,moi,lungi,dar macar nu mai sunt 7,ci 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

LA MULTI ANI pentru Georgia si Eric Christian !!!

danelutza, chiar ma gandeam cum faceti voi sa vedeti ce au copii prin gurita, ca pe mine nu ma lasa sa-i deschid gura doamne fereste.

nelia, ambra si chihlimbarul sunt acelasi lucru. nu stiu ce spuneam despre aur...? poate altcineva. de incarcat energetic se incarca doar o singura data de catre mama, inainte sa dati copilului sa poarte lantisorul. dupa asta nu mai e nevoie. doar sa fie purificat cu apa, cum ziceam mai devreme, este ca si cum s-ar descarca de roseata pe care o ia de la copil. nu stiu daca explic prea bine, asta am inteles si eu. cat despre branza, poate am pus prea putin iaurt: o jumatate de borcanel de 113 g. am sa incerc inca o data cu unul intreg. si cu juma de kil de lapte de vaca si jumate de capra.

loreen
, ce bun copil cand ma tot vaitam pe aici ca ne facea nopti albe intre 2 si 5 dimineata? imi venea s-o duc sa doarma in garaj! azi noapte la fel! dar macar stiu ca a patra masea e pe cale sa vina, nu m-am mai enervat, am rabdat cu stoicism...

OlgaT, poate si puiul tau face nesomn din cauza maselelor, ca a mea. si a mea tot asa putin doarme ziua, de ma innebuneste.

multumim pentru urarile pentru casa. suntem inca in tratative cu banca, cu imprumutul, dar cred ca in 2-3 saptamani se rezolva. cum se rezolva, cum plecam de aici, ca azi dimineata am gasit un paianjen din www.brown-recluse.com/spiderinfo.html" target="_blank">asta iar mort in mijlocul sufrageriei printre jucarii. nu va spun ce criza de nervi i-am tras lui bietul tati la telefon, eram si cheauna de nesomn...

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

ioanailincam, uite margelute nu-i asa ca seamana fetitele noastre?

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, AIDAN ALEXANDER! Sa cresti mare, sanatos si sa faci furori cu ochii tai albastri!

Eu bantui pe aici desi mor de somn, sper sa aterizez curand in pat. De la o vreme se repeta chstia asta: doarme toata casa, numai eu bantui mai ceva ca o fantoma.

Maimuta mea e din ce in ce mai sigura pe ea cu mersul, aproape nu trebuie sa o mai tinem deloc, prevad vremuri grele.

Pisik - aoleu, dar ce lungi sunt margelele. Nu trage de ele? Se gasesc si la noi precis, am sa-i iau si eu daca se inteteste treaba cu dintii. Seamana o idee bebelasele, pardon, copilitele noastre.

Loreen - stai ca mi-am amintit ca era si un carut de 4, 8 milioane, mi-ar fi placut si mie ala pentru ca are bara in fata si mai agatam jucarii de ea, dar e bun si asta si sper sa ne facem traba cu el.

Gabitza - am descoperit de ce nu pot pune filmulete pe nicaieri: nu am un nenorocit de program Macro Media, asa ca nu am putu nici vedea filmuletul cu ANdrei (de aia nu pot vedea nici filmuletele Iulianei de pe Youtube). Am niste nervi, dar nu-l las pe tati pana nu face rost de el.

Monu - bine ca s-a rezolvat cu tati si a scapat de cutit.

Gata, ma duc la nani ca maine trebuie sa fiu fresh: tati pleaca devreme, iar eu raman cu maimuta de dimineata si numai eu stiu cum o scot la capat sa ma si imbrac, sa-i fac biberonul, sa iau si de mancare la birou... Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, AIDAN ALEXANDER! Sa cresti mare, frumos si sa aduci multe bucurii lui mami si lui tati!

ioanailincam, se gasesc si lantisoare la baza gatului, dar mie mi-au placut astea ca erau tricolore si lungi sunt mai usor de scos si de pus. sub body nu are cum sa-l scoata si nici sa traga de el, inca nu e asa de smekera.

mai, a mea nu mai vrea deloc sa faca pasi singura. nici macar aia 2-3 pe care ii facea. acum daca nu se tine cu o manuta de ceva, nici pomeneala sa-si dea drumu'! ai vostri au mers inapoi asa, ca racii???

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pisik, am inteles eu gresit cu aurul. Iar cu brinza e clar, eu am zis jumatate-jumatate ma refeream la 50%, nu jumatate de litru. Adica eu fac cite putin, ca sa fie proaspata si pun citeva lingurite de iaurt sau chiar o jumatate de cutiuta la 250-300 de ml. Cred ca de asta nu s-a legat, pentru ca a fost mult lapte si putin iaurt. Doar nu e lapte de la vacuta lui bunica din curte, sa se prinda cu citeva lingurite la un litru. Sper ca asa iti iese, daca nu, sa nu ma bati, ca nu stiu de ce nu ar iesi.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput