Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Georgia Maria (Luluku) si Eric Christian (isto2005) Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de mult noroc in viata!

Mey da' ce liniste pe-aici!
Ioana, Bea, multam' pentru lamuririle despre floare! Parca tin minte ca si mama imi zicea ceva de "sangele voinicului"
Bea, e super sa iasa toata suflarea la festival, dar intr-o tara civilizata! In Romania ce naiba te faci cu manelistii?! ... intrebare retorica

Parca azi n-a mai fost asa cald...
Ieri si azi am descoperit la Carina niste manifestari care nu ii fac deloc cinste (si nici noua, parintilor ): daca ii iei ceva din mana sau n-o lasi sa faca ce vrea, plange ascutit si da din picioare... de aici si pana la a se tavali pe jos mai e doar un pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, cred ca toti fac asa la virsta asta. Nici Andrei nu e mai breaz. Mai nou s-a invatat sa si ceara tot prin tipete.

Acum citeva zile m-a oprit cineva aici prin cartier si mi-a dat o brosura de Avon. Nu mai vazusem una de cind mergeam la birou, ca am o colega distribuitoare. Si mi-am bagat nasul in ea si am inceput sa bifez, vreau si aia, vreau si ailalta. Asa faceam si atunci, luam o gramada, chiar si ce nu-mi trebuia. Ei, si am facut o ditamai lista, si m-a pus naiba si am si comandat-o Stiu, nu m-am putut abtine

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI GEORGIA!
LA MULTI ANI ERIC!Sa aveti parte numai de sanatate, fericire si noroc cu carul.

Danelutza prima data si Dragos a refuzat ficatul.Apoi l-am fiert in lapte(mai taie din gustul )si l-am amestecat cu cartof fiert. L-a halit tot. Binenteles ca i-am pus si iaut ca la noi....nimic nu se mananca fara iaurt. Acuma s-a obisnuit si nu-l mai fierb in lapte. I-am dat si mancarica si nu face nazuri. M-a si mir ca mananca ca eu numai daca simt miros de ficat.

Am reusit sambata sa mergem prin parculete. Pozele le-am pus aici.
Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu bubosul meu. Parca mai rau se inmultesc.
Ma duc sa-mi hranesc manzul si sa mai recuperez ce-ati scris ca n-am apucat din cauza de ...musafiri.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI GEORGIA SI ERIC!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!

Pe noi ne omoara caldura, nu avem Ac la mama si stam la utlimul etaj. Sa va mai spun ca sunt 30 de grade in camera fetei?
Azi s-a trezit la 6 dimineata, dupa ce de cateva zile isi revenise cu trezitul la ore d-astea, a adormit pe la 8 cred si am mai furat si eu ceva somn.
Nu e foarte agitata dar nici bine nu ii e, papa binisor, bea apa in nestire si mai nou bea cu paiul.
Am reusit sa iesim si ieri in parc pana la urma ca a venit tati devreme acasa, ne-a facut o surpriza cica. El a fost si la plaja deh, datorie de serviciu ca si mersul la cazino se pare.

Asa ca ne-am vazut din nou cu verisoara ei Ilinca si au alergat putin. Nu prea mai sta in carut si asta ma omoara ca nu stiu cand are sau nu si risc sa il iau degeaba si sa nu il pot care daca vrea garga sa mearga tinuta de doua maini in loc de una.

Loreen, draga de tine, esti super obosita:( Dar nici fara copiii nu ai sta, stiu eu.
Adina, sanatate Emei, sa se faca bine repde si sa puteti pleca la mare.
Danelutza, chihlimbar e ala sigur ce ne arati tu acolo. Eu am bratara si cercei montati in argint, aduse din Polonia - mama chihlimbarului - si in bratara am si gaze. E o moda acolo la copii sau cum?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, va rog, care mai aveti prospectul de la hidrasec, scrieti-mi si mie dozajul, ca nu mai stiu cum mi-a zis medica sa-i dau. Mi-a zis 6 pliculete dar nu mi-a scris si cate pe zi.
Am ajuns la medic azi pentru ca pana la 16 facuse deja 3 scaune iar ultimul fusese o spuma care m-a speriat foarte tare si l-am imbracat si am plecat la medic.
Mi-a dat hidrasec 6 pliculete, milupa HN timp de 2-3-4 zile si biseptol tablete 1/2 de pastiluta la 12 ore tot 3-4 zile. Pana la urma am luat sumetrolim sirop ca m-a speriat farmacista ca biseptol tablete nu s-ar da la copii asa mici. Uatever
In afara de asta munca dracilor ca mi-a zis sa ii dau regim: orez, supa de morcov si milupa d-asta. Nici nu cred ca va manca pentru ca lui nu-i place orezul deloc.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

GEORGIA si ERIC Sanate, fericire si mult noroc!

Chris, pai na asa sunt la fesivalurile astea!

Noi cum va zisai duminca am fost la Piscina. Asa ca uitati poze spre exemplificare!

PISCINA SI GRATAR

Pifosul este tare incantat de apa, s-ar duce si s-ar baga dar parca are si o teama. Se uita la mine sa-mi ceara acordul si daca vede ca nu zic nimic, nu se apropie mai mult de piscina... Oricum l-am bagat in apa si nu i-a convenit asa ca a stat si s-a uitta la tati cum inota.
Abia asteptam la mare.
Sa vedem cum va fi cu avionul ca avem acuma escala la VIENA si de-acolo Bucuresti. La Viena, mai stam si pe-acolo vre-o ora si abia la ora 16.25 ajungem in Romania, plecati de la 9 de dimineata. Sunt curioasa Alex cum s-o descurca!
Naspa a fost ca era doar o ora si un sfert la o alta companie, numai ca noi avem bilete gratuite de firma si probabil ca costa mai mult si ne-au facut rezervari cu alta companie... off, asta este!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia uite ce face caldura din om. Costi se juca aseara cu Andrei cu apa, il stropea si il uda cu biberonul si asta mic se distra de numa. Ia uitati aici.
Mai inainte cind a venit bona din parc cu el il imbrobodise cu o basmaluta ca zicea ca ii curg transpiratiile pe el. Parca era o precupeatza A cules si un con de brad din parc si nu mai vrea sa-i dai drumul. La un moment dat mi l-a bagat in san. Mai nou nu doar ca ma cauta el toata ziua in san, dar pune baiatul la pastrare acolo si covrigi, biscuiti, jucarii

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix noi ii dadeam hydrasec de 2 ori pe zi. orezul il serveam sub forma de cereale din orez (ca nu aveam chef sa fierb laorez ca sa il scuipe). O mai hidratam cu elektrolit de la humana.

Ola fetelor,
acum am aterizat si noi acasa. a fost o zi tare incarcata si super caniculara. pot sa va anunt cu bucurie ca pentru moment sotul a scapat de operatie. chistul e curat nu mai are puroi. asta e bine. din pacate dr nu a vrut sa il opereze pentru ca pleca in concediu si ar fi rebuit sa faca o treaba pe fuga... asa ca .... ramanepentru luna august. alte emotii atunci. mai sta acasa 2 saptamani asa ca mai am un copil acasa va multumesc ca ati fosta alaturi de mine.

azi am fost pe la vreo 3 medici sa imi scrie si mie o reteta nenorocita sa imi pot lua si eu clexanul. ce ma bucura ca am dat peste un gineco dragut care a auzit de ce am eu si nu a facut scandal.eu sunt mai cu mot! am 2 gineco!!! bb2 saracutu la cat l-am plimbat azi prin oras pe canicula asta nu a zis nici pas. abia acuma ma incearca o durere de burta. asa.. si daca tot am fost in zona am trecut si pe la pedi si am programat copilu la vaccin ROR luni la prima ora. sper sa nu faca febra sau vreo reactie. si mi-a confirmat ca prin Buc bantuie virozele si rubeola.

Cica maine va fi si mai cald. eu mor nu mai suport. alexia cel putin e lesinata, transpirata toata si buboasa din cap pana in picioare. nu stiu cum o sa rezistam.

va pup si ma retrag in pat sa odihnesc bb2.

6+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Clara probabil ca ai dreptate cu oboseala...
Azi mi-a fost si-mi este rau cum nu mi-a fst niciodata de cand ma stiu...de dimineatza ne-am dus cu Oana la plaja si nu am stat mult ca a mea mandra incepuse maraiala asa ca pe la 10 eram deja la masina si fiind devreme ne-am dus in oras sa-mi iau sieu costum de baie in sfarsit.MAi si ma ia dintr-o data o stare de ameteala si voma plus o durere de cap infernala...si uite asa o duc si acuma fara sa stiu ce naiba am.Normal ca Delia nu a fost intelegatoare deloc si mi-a urlat si miorlait mi-a scuipat mancarea si in final si-a facut singura scarba si a dat afara motiv pentru care s-a ales cu o trantitura direct la ea in patut ca nu o mai puteam efectiv suporta...Culmea e ca nu a protestat si s-a culcat singura pentru prima data in viata ei...
Acuma se ocupa barbate-miu de fete,ma doare capul numai cand ma gandesc dar imi este atat de rau ca accept si asta...
Insa ma ia cu friguri pe spinare gandindu-ma la durerea de cap...cand a avut mama Avc-ul am citit peste tot ce-am gasit despre cauza,simptome prevestitoare si ma ingrozesc stiind ca este ereditar iar durerea asta este prea suspecta...

Cuscra eu am prospect doar la Electrolyt-ul de la HUmana daca te ajuta cu ceva...eu nu i-am dat Deliei pana acuma decat laptele,fara sa-i tin un regim anume...si vad ca azi deocamdata nu s-a intamplat minunea nici unui scaun...

Sufletzica ceea ce povestesti tu cred ca patim o gramada dintre noi...eu sufar ca nu ma poate ajuta nimeni si sunt la capatul rezistentei insa decat sa ma ciondanesc mereu cu ai mei pe tema copiilor mai bine lipsa...la Bianca asa am patit si am dus-o numai intr-o cearta ani de zile desi stateam la casa noastra...insa va trebui sa facem fatza si sa-i crestem mari iar cand vor fi si ei la randul lor in situatia noastra sa nu cumva sa repetem ceea ce fac ai nostrii cu noi...

Ioanala mine cum ti-am spus nu exista contract de munca dar nici sefi care sa-si puna mintea cu mine...singurul lucru bun in ministerul asta ca nu se contesta spusele mamei...
Mai eu pe carut nu am dat 8 milioane...a fost 480 si este doar mai solid decat al tau,cu pelerina pentru picioare si husa de ploaie...si are 5 kg ca si greutate...www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060521&ctime=120028" target="_blank">aicipoti sa-l vezi cat de cat...
Asa-i ...sunt ultimele zile...de vienri gata...ma coplesesc regretele ca nu am avut taria de carater si sa zic nu pana la 2 ani si sper sa nu regret de-a binelea...

Gabitza las ca nu strica sa ai niste smacuri acolo...nici nu stii cand iti folosesc...eu nu m-am mai mazgalit de vreo ani si nici nu stiu daca mai am habar,oricum nu mai am cu ce...va trebui sa-mi reimprospatez garderoba mai ales ca de vineri trebuie macar sa arat bine la fatza daca nu in rest...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza baiatu face provizii...daca nu io ajunge laptele sa aiba ce manca...haiosi amandoi cu apa...isi pun mintea unul cu altul si iese de-o balaceala numa buna pe vremea asta...

Monu ai grija mama draga de tine nu mai chinui bebelusu mic p e vrema asta...mai ales ca au anuntat astia inca vreo 2 zile crunte...

Eu am inchis geamurile si am dat drumul la aer pana deseara ca nu se mai poate...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput